reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

filc do usztywnienia i ukrycia sznurkow z tylu, przeciez jakos trzeba zamaskowac je:-D
a dzieki, fajnie ze sie podobaja:-)
a lody mniam mniam

reklama
a ja jade jeszcze dzis do deszczna z samochodem, bo cos bezpieczniki sie pala od gazu. co zmienie to sie pali, i jade na benzynie. i juz sie umowilam na dzis. to drobiazg i jutro bedzie do odebrania. a menzu wracajac z pracy o 21.30 zabierze mnie z deszczna ;)

mała powoli ma odlot, idziemy zaraz do kąpieli.

a ja jestem obżarta truskawek jak głupia. wpadlam w te chaszcze u nas i sie najadłam.

aha i jutro jade do pulmonologa i po wypis ze szpitala.

future nie ma to jak wlasne truskawy z krzaka:-D ja najwiecej to zjem prosto z krzaka bo jak sobie urwe i postawie w misce to juz nie rusze:-D:-D
larvunia jak skonczylam jedne to zrobilam drugie kolczyki:-D
a gdzie reszta co jest...?

Załączniki

• DSC07503.jpg
    DSC07503.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 34
ciacho fajowe, masz reke do nich :tak:
future ja tez uwielbiam truskawki! Te prosto z krzaczka sa najlepsze :tak:
Jak bylam w niedziele u rodzicow to pare sztuk podjadlam ale rodzice duzo nie maja... i tez oni pojedli troche, ale ciesze sie ze choc troche mi zostawili i dzieciom bo i nawet Misiula ja lubi ;-)

mialam szyc... ale dzis nie mam weny.....

a ja jutro sobie kupie bo niestety nie mam swoich:-D a na 1kg to mnie stac:-D
larvunia mnie juz oczy bolaly od szycia bo to takie drobne wiec pewnie cos zacze za tydzien albo i nie:sorry2::-D:-D

Hejka

Ja dziś była w pracy, miałam ciężką nocke, pół nocy z młodym w jego łóżku, pól z młodym w moim i M łóżku, do tego całą noc kopana, całą noc krzyki i płacz... I gorączka 38, dziś wieczorem miał 38,3... Nie chce jeśc, kaszlu brak, kataru brak, tylko główka boli... Wczoraj jeszcze mówił że uszko ale ewidentnie sobie dodawał, bo pomógł mu syrop witaminowy, cudowne uzdrowienie, no i pozwalał się dotknąc za uszkiem, spał na nim... Ale na gorączke syropki dostał i śpi ładnie, w poprzednią noc same okłady pomogły, ale dziś M mu już podał na noc przeciwgorączkowy... Co 1,5 h go muszę przebierac tak siępoci... Mam nadzieje że to nie jakies grubsze dziadostwo...

Przepraszam was ziewczyny ale was nienadrobie, buziaki dla was wszystkich i uściski dla dzieciaczków... Jutro postaram się nadrobic i poodpisywac

hej
ja mialam ciezka noc i ciezki dzien..czuje ze juz jestem zmeczona dwie na zmianie totalna lipa normalnie....:wściekła/y::wściekła/y:jeszcze dzis musze dac rade:baffled:jak dobrze ze jutro wolne;-)
ja mialam wczoraj warzywa na patelni a dzis nic nie robie pojdziemy na kebaba z mlodym..moj ma sluzbe to nie ma sensu a kebaba dawno nie jedlismy:-D
nie dosc ze wpracy ciezko mialam to jeszcze mlody 3 razy sie budzil....tak go brzuszek bolal zrobil kupe o 2 w nocy i strasznie przy tym zaplakal:confused:dziwne:confused:
widze ze dzis juz ladnie bedzie na dworze..
kasia widze ze u ciebie tez za wesolo nie bylo,,,zdrowka dla mlodego

reklama
Do góry