reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia a ja mialam dzisiaj rosol :-D a jutro pewnie bedzie z tego pomidorowa:-D
dzieciaki sa zajete u jednej kolezanka , druga na dworze
a ja skonczylam kolczyki, tzn drugiego bo pierwszego zrobilam przed weekendem:sorry2: ale nic rozowego:-D

reklama
Witam popołudniowo..głowa mnie boli:/ piję kawę może mnie lekko pobudzi bo normalnie senna jestem. Oj ta pogoda!
My dziś mięliśmy warzywa na patelnię z ryżem i rybką. Pomidorową zjadłabym ale u mnie tylko ja bym jadła, reszta :no:

Pomidory dziś w modzie :-) u nas kurczak w sosie pomidorowym z makaronem, mążowa specjalność, mniam :tak:
Ale mi dzieć zasnął, aż nie wierzę. O tej porze zwykle z cyca nie schodził, a teraz sobie słodko śpi robalek, aż miło :-)

ciacho pokaz pokaz ino prędko :-D
my wczoraj rosolek mielismy a dzis pomidorowa z niego hehehehee ;-)

megi noo cos jest z ta pogoda, ja tez juz dzis 3 kawy wypilam...

edit:
Yolanta hej. A o ktorej kladziesz go juz na noc?? Ja za ok 30 min ide moją kapać i lulac do snu... od ok tygodnia no poltora ucze ja zasypiac samej w łóżeczku, ojjjj marnie nam to idzie ;p

megi u mnie ta zupa podstawowa, czesto jest pomidorowa bo najszybciej i wszyscy lubia
ja dzisiaj tez 2 kawy wypilam jak nigdy ale troche sie ocieplilo:-)
to my sie chyba telepatycznie zgadalysmy na te pomidory:-D
larvunia jeszcze schna kolczyki podklejalam je filce ale moze zaraz pstryke fotke
yola to dobrze ze mlodociany spi

larvunia - kąpiemy go koło 20 zawsze, później pocyca trochę i albo zasypia i śpi do północy, albo tak śpi/nie śpi do tej północy, później resztę nocy już przesypia spokojnie do rana.
Od wczoraj mamy sukces, bo udało się prawie całą noc w łóżeczku robaka utrzymać, dopiero rano wzięłam go do siebie, bo coś mi się brzuch zepsuł i ja wymiotowałam, a on w łóżeczku płakał, to go później tuliłam i tak zasnęliśmy.

larvunia prosze cie bardzo ale jeszcze jest nie obciety i gora jest nie wykonczona bo bedzie jeszcze koralik
yola to milo ze mlody daje wam w nocy pospac:-)

Załączniki

• DSC07491.jpg
    DSC07491.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
ciacho a pozniej ten filc obkrajac bedziesz czy jak?? po co on??
super wyglada kolczyk!

Yolanta to w sumie nocki masz ok :tak:

ciacho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jej dopiero na bloga weszlam Twojego! LODYYYYYYYYYYYY kocham lodyyyyyyyyyyyyyy!!! Dawaj namiary na te maszynke na gg - dzieki

Do góry