reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no ja jutro tez mam termin do dentysty z mloda
na sprawdzenie bo w szkole byla dentysta i mloda kartke przyniosla
i tam zaznaczone cos takiego ma ze zeby krzywe czy cos w tym stylu i chce isc do mojego dentysty to sprawdzic :tak::tak:

My zaraz idziemy z mlodym na chwile na dzialke po salate do obiadu :tak:

Narazie :happy2:

Pogoda beznadziejna - ja kocham upały !!!
A co do Euro - ja jednak uwielbiam piłkę nożną ;) - ale tylko jak są mistrzostwa tak to mnie nie interesuje :) Możecie się śmiać lub nie ale u nas każdy zaopatrzony obowiązkowo w koszulkę Polski i żyjemy już tym 8 czerwca :) Ja ogólnie uwielbiam sport więc może coś w tym jest :) No gażdety są ale nikt nie musi ich kupowac jak nie chce ;) Ja kupiłam na pamiątkę, choć wiem, że Polska długo tam nie pogra :)
Larvunia fajny futerał.
Owca a niech mały posiedzi w domku sobie ;)
Marzenka ja mecze też z mężem oglądam tylko teraz problem bo mecze są a męża brak więc pozostaje mi rodzinka. Otwarcie mistrzostw już o 16:30 w piątek więc POLSKA GOLA :)) hehe wiem wiem maniaczka :p

Hej wszystkim
Ale mamy pogodę beznadziejną no ale co zrobić, deszcz też potrzebny byle niezbyt długo. Wezmę się za jakieś porządki, trochę w szafach u Zuzi poukładam, czas zleci bynajmniej...
Co do euro to ja tylko czekam na mecze Polski ciekawi mnie jak zagrają, lubię oglądać i pewnie nas to nie ominie:) trzeba kibicować naszym!:tak: Gadżety fakt podobają mi się ale nie kupujemy bo jakoś wolę na co inne kaskę wydać niż na takie coś. Miłego dnia dziewczyny. Lecę coś zjeść i za sprzątanie się wziąć.

Cześć dziewczynki:)
Kurcze nie mogę się dodzwonić do mojej gin. a dziś mnie tak głowa bolała i zmierzyłam sobie ciśnienie - i mam 168/82.
To górne zdecydowanie za wysokie - ale dolne niby jeszcze ok... nie wiem co z tym fantem zrobić a do lekarza dopiero na piątek jestem umówiona...

atagata dorwalas swojego gina?
megi z madziarena na jakims meczu na trybunach to byscie daly czadu:-D
ja moge tenis ogladac, moja kochana F1, i jeszcze cos sie znajdzie ale nie pilke nozna:no:
musialam kawe wypic bo jakas taka nietomna bylam:-D

reklama
CZESC
odrazu dzien mija lepiej gdy sie go spedza w towarzystwie kolezanki hehehehe ;-) kawa lepiej smakuje hehehe. Wlasnie ode mnie wyszla :tak:

jakie plany macie na popoludnie? U mnie mloda juz godzine spi :szok: .... pomidorowa sie grzeje... mjami mjami ;-)

Do góry