reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja mam dzisiaj zupe ogorkowa, dawno zupy nie robilam:sorry:
placki tez bym sobie zjadlam ale ja to moze z 2 razy w roku robie:eek::-D

reklama
To i ja cos naskrobie hehe ;-)
pogoda do bani to i wiecej czasu mam bo deszcz u nas pada jakos od 12 :tak:
to w domu siedze i sie nudze :-)
U nas dzis byla pomidorowa z makaronem tez dlugo nie mielismy zupy na obiad...
a na jutro mam swoja salate i rzodkiewke z dzialki to bedzie ze smietana i ziemniaczki i frikadelki do tego i obiad jest :tak:
A ja dzis znow bylam u weta z psem :wściekła/y: bo wieczorem przyuwazylam znowu kleszcza :wściekła/y:i musial byc juz tam ze 2 dni bo dosc duzy byl ale w takim miejscu dupnym kolo pyska pod wasami :wściekła/y: ledwo mu ta kobita wyjela bo tak piszczal ledwo go utrzymalismy :tak:..to juz 3 w tym miesiacu :tak:...

Kasia slodki ten twoj synus :tak:
Megi nam kiedys karnisz polecial ale sie wystraszylam taki huk byl :tak:

Powiadacie o plackach ziemniaczanych to ja mam dosc czesto robione bo kupuje gotowe juz takie zamrozone placki i tylko odmrazam i pach na patelnie i mam w 10 minut zrobione hehe a smakuja jak swoje :tak: ot taki len ze mnie :-D
Jutro dzien dziecka i szymon jedzie na sale zabaw z przedszkolem wroca dopiero okolo 16 :tak:

No to sie rozpisalam troszke :-)

hej
Owca my sami wyciagamy kleszcze, tzn moj mężuś ;-) Mamy taki specjalny "długopis" i nim. W tym roku też już ze 4 sztuki wyciągane miala nasza... Kropelki wylewamy jej na kark, ale nasza sie co jakiś czas tarza w gównach jakiś i kurde co z tego ze kropelka wylana jak ja za pare dni sie kąpie... Dziś mojemu się w padliniejakiejs wytarzała. Moj codziennie rano jeżdzi z suką do lasu... tam pies sie wybiega, wypróżni i wraca do domu amoj jedzie do pracy... a dzis... ja patrze a pies z jezykiem do ziemi i caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaała doslownie od konca ogona do nosa czarna! Moj mowil ze w padlinie sie mu wytarzala darł sie na nia a ta jak w transie.... i biegla jakies 3 km za samochodem do domu, bo moj do auta jej nie wziol... Smród na klatce czułam jeszcze o 10.00 :szok: a moj byl o 8.00 z suką. Dziewczyny takiego smrodu to ja nie czulam jeszcze chyba nigdy :no: No ale jest i plus hehehe jest bialutka jak śnieg hhehehheeh ;-)

Mlodej mojej zęby idą... już trzeci sie wybił. Piłuje wszystko na około tymi dziąsłami, ale moje cycki jakos tfu tfu nie.
Jutro juz puszczam Frucia do przedszkola, maja dzien dziecka... pełno atrakcji maja na placu zabaw, jakies dmuchane zamki maja byc, facet co robi z balonow zwierzatka, jedzenie hot - dogów, konkurencje itp... niech mlody idzie., mam nadzieje , ze sie niczym nie zarazi.....

Ostatnia edycja:
Kasia- faktycznie uroczy jest i słodki.
Ciasteczko i Pr ja często placki robię jak coś to zapraszam :-)
Lavrunia- to ci twoja suka nie dobra jest, ale ja pamiętam moją sukę też albo jakieś gowno znalazła i zeżarła albo się w tym wytarzała.
Owca- ja mam też już rzodkiew swoją, sałata jeszcze rośnie, ale szczypior jest i truskawki, w sobotę jadę na zbiory. A ja mam maszynkę do mielonego i zawsze tam trę placki i też w 10 minut mam, tylko ziemniaki i cebulę obrać. Moje też jutro oszaleją, w sumie ja już im dałam prezent, ale jeszcze babcie są i wiem, że dostaną puzle i płytę do słuchania z piosenkami, pewnie jakieś słodkości, jeszcze chrzestni pewnie coś dadzą. Mam nadzieję, że nie już Fishery bo się jednych pozbyłam.

Ostatnia edycja:
Kurka ale u nas pada...nawet nie mam jak z psem wyjsc :no:
dzieciaki pewnie zaraz wroca sa u sasiadki klatke obok :tak:
ja wloski umylam i siedze :tak: z radiem hehe..

Larvunia pewnie daj marcelka jutro niech pokorzysta troche i zawsze to rozrywke bedzie mial :-):-)
co do psa to ja sie boje te kleszcze sama ruszac bo pies mi wierzga jak glupi i do gryzienia startuje warczy itp..wiec wole do weta :tak:..
Kroma ja to nie mam duzo tej rzodkiewki bo tylko 2 grzadki ale nam wystarczy :tak: ja moim nie kupilam nic na dd :no:
jakos nie pomyslalam oni ciagle cos dostaja bez okazji...fajnie ze u ciebie rodzinka daje dzieciaka upominki u mnie tego nie ma :no: jedynie przewaznie to jakies slodkosci tylko dostaja :tak: wiec u mnie jest tak ze jak sama nie kupie to nie dostana nic z zabawek czy takich innych rzeczy...ale trudno..chrzestni to porazka od szymka to nawet nie pamieta ze ma urodziny czy swieta sa nic...:no: i u mlodej jeden tez to samo..tak nam sie trafilo :wściekła/y:

No nic milego wieczorku :-)

​Dziękuję za kciuki (te kiedyś), przydały się!!! JUTRO idę do pracy! Jestem przeszczęśliwa. Trzymajcie jutro za mnie też kciuki, żeby poszło dobrze w pierwszy dzień.

hej
W końcu wieczór, ten dzień mi się wlókł niemiłosiernie:confused2:...żeby nie sąsiadka hehe to oszalałabym z nudów...jedna kawka do południa sąsiadka była u mnie po południu ona znów mnie zawołała no to poszłam no i jakoś zleciało...
Paweł śpi, młoda jeszcze tylko dziksuje, uciszyć jej nie mogę co chwila wymyśla jakieś zabawy głośne...aj!! niech ona już uśnie:wściekła/y:
Kasia pocieszny twój synuś, masz z czego się cieszyć:tak:
owca wasza psina to ma pecha do tych kleszczy...dobrze że ten wet dużo nie kasuje...
larvunia Michasia dopiero 3 ząbka ma? dobrze doczytałam?...ona późno dostała nie??

katgen rewelacyjnie:happy: powodzenia życzę i oby już na dłużej:-)

Wpadlam w przerwie na reklamach haha

Katgen no to super :-):-) zycze powodzenia :tak: daj znac jutro :tak:

megi fajnie ze masz fajna sasiadke to i czas leci w milym towarzystwie :-) a powiedz jak z zuzi przedszkolem zalatwiliscie to w szkole ??

reklama
katgen gratulacje, i trzymam kciuki!!!
megi dobrze miec gdzie wyjsc na kawe, a mi dzien zlecial, nerwowo dzisiaj bylo :confused2:
i juz prawie 21 malo mi dzisiaj dnia
owca w przerwie hehe

Do góry