reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień dobry:)
Ciasteczko zdrówka, oby ten ból szyi minął szybko..
A co planujesz na weekend?
U mnie nocka ok :) Wstawałam tylko 1 raz przełożyłam Kubusia na brzuch i spał do rana. Już dawno tak nie pospałam, od razu humor lepszy..
kabeska ja nie korzystałam, ale słyszałam same pozytywne opinie na temat szkoły rodzenia przy szpitalu, więc zapewne warto:tak:

PR no to pospałaś :)) dobrze czasem położyć się wcześniej i nadrobić zaległości:-)
larvunia hej :)

pr to dobrze, czasem czlowiekowi nalezy sie zeby byl wyspany:tak:
aniolek a bede w szczecinie wiec wieksze miasto i wiecej rzeczy do robienia, pojde z dziewczynami na Waly Chrobrego
a na dworze calkiem przyjemnie,
a wy sie gdzie pobunkrowalyscie??:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunkier DOM nadaje do bunkra BB :-)

Fajnie, że pospałyście dziewczyny, mi nie wyszło :-p Mały jakiś kryzys ma, ponoć normalne w 3tygodniu, wisi na cycu i non stop marudzi. I tylko zmieniaj mu bary mleczne co chwilę, bo się wyczerpują.

Wody nie mam buuuuu, jakieś rury zmieniają, odłączyli już wodę, ale nie podłączyli nowej. I czekam na gostka, bo dziś ma przyjść podłączać do rur w domu i nigdzie wyjść nie mogę, baah.

Cześć dziewczyny. No mnie też udało się pospać dzisiaj. Wstałam przed 5 bo mały się obudził, dałam mleko i poszedł spać. Roleta nam w oknie spadła dziś ale się przestraszyłam, odkleiła się bo mamy przyklejane:/ no i nie chce trzymać, jedną szybę mam odsłoniętą. M dzisiaj na służbie więc zrobi jutro...
Na obiadek mam krokiety dziś, gotowce a co tam z Zuzią do nas samych mamy wymyślać, zrobię jej jeszcze ser w ziołach bo lubi strasznie, raz nie zawsze :-p sama też wcinam zupki z paczki jak mi się gotować nie chce:-p
aniołek cieszę się bardzo że Kubuś dał się tobie wyspać:tak:

Ale słodko kochany synuś ;*** cudny !!!
Moja jak mówi mi weirszyk to zaczyna : Mamo mamo CO MI DASZ ?? (zamiast coś ci dam), ja dla Ciebie serce mam, a w tym sercu duźźy kwiat mamo mamo 100 lat ! hehe tatuś uczył ją inaczej a ona słowa poprzestawiała i wyszedł nowatorski wierszyk :p hehe
A ja się bunkruję w pracy - jakoś dziś się dłuży a w weekend znowu szkoła i 3 egzaminy buuuu :(

madziarena dasz radę zdolna i ambitna kobita z ciebie;-) już nie wiele ci zostało a dać to wszystko na zmarnowanie...nie ma sensu

Nudzę się jak cholera a nic mi się nie chce...mały śpi a ja doglądam Zuzię jak się bawi z dziewczynkami, zaraz ją zawołam i zjemy coś

reklama
Do góry