reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej Dziewczyny!
Mam pytanie w szczególności do gorzowianek. Czy któraś z Was może coś powiedzieć na temat szkoły rodzenia w Gorzowie? Gdzie warto się udać? A może któraś chodziła lub chodzi na jakieś zajęcia fitness dla kobiet w ciąży i może coś więcej powiedzieć. Jestem w 13 tyg. ciąży i rozglądam się za czymś takim w Gorzowie. Dzięki z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam Was i Wasze dzieciaczki

witam
chyba bedzie dzisiaj ladna pogoda i cieplej a mialo byc zimniej:eek::-D
jak noc laseczki? ja mam od kilku dobrych dni nerwobola w szyji, i co mi troche przejdzie przejdzie to rano jak wstaje znowu
chyba gdzies w nocy ta szyje skrecam:confused2:

u mnie ok nocka ;-) jak zawsze ;-)
I w cale cieplo nie jest... wczoraj tez nie było. Zmarzłam jak bylam u kolerzanki na kawie pod namiotem duzym siedzialysmy i zmarzlam, cienki sweterek mialam... Mloda smacznie spala prawie 2,5 godz w wózku! Szok jak na nia ;-) Dzis tez niby slonce a zimno ze okna na chwile tylko otwarte mialam...

reklama
wczoraj popoludniu bylo naprawde chlodno ale teraz jest u mnie jakies 16stop. wiece nie jest zle:-D
ja i tak chodze w sandalach bo w adidasach nogi mam mokre:-D
larvunia na kawie hehe ja juz nie pamietam kiedy gdzies u kogos bylam, za to w weekend sie odchamie:-)

Do góry