reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej Dziewczyny!
Mam pytanie w szczególności do gorzowianek. Czy któraś z Was może coś powiedzieć na temat szkoły rodzenia w Gorzowie? Gdzie warto się udać? A może któraś chodziła lub chodzi na jakieś zajęcia fitness dla kobiet w ciąży i może coś więcej powiedzieć. Jestem w 13 tyg. ciąży i rozglądam się za czymś takim w Gorzowie. Dzięki z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam Was i Wasze dzieciaczki

witam
chyba bedzie dzisiaj ladna pogoda i cieplej a mialo byc zimniej:eek::-D
jak noc laseczki? ja mam od kilku dobrych dni nerwobola w szyji, i co mi troche przejdzie przejdzie to rano jak wstaje znowu
chyba gdzies w nocy ta szyje skrecam:confused2:

u mnie ok nocka ;-) jak zawsze ;-)
I w cale cieplo nie jest... wczoraj tez nie było. Zmarzłam jak bylam u kolerzanki na kawie pod namiotem duzym siedzialysmy i zmarzlam, cienki sweterek mialam... Mloda smacznie spala prawie 2,5 godz w wózku! Szok jak na nia ;-) Dzis tez niby slonce a zimno ze okna na chwile tylko otwarte mialam...

reklama
wczoraj popoludniu bylo naprawde chlodno ale teraz jest u mnie jakies 16stop. wiece nie jest zle:-D
ja i tak chodze w sandalach bo w adidasach nogi mam mokre:-D
larvunia na kawie hehe ja juz nie pamietam kiedy gdzies u kogos bylam, za to w weekend sie odchamie:-)

Do góry