reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
Musze wam powiedziec cos smiesznego:
mowie do Amelki rano nie ubieraj tej sukienki bo brudna jest i trezb aja do prania dac.
Amelka- no ale przeciez jest brudna z tylu to nie bedzie widac hahaha :)

reklama
Cześć
Zajadam właśnie gorzowskie bułeczki mini:) kupiliśmy młodej wczoraj ale pysznie smakują z twarożkiem mniam:)
My wczoraj chcieliśmy zajść w watralu na salę zabaw a że była zajęta bo jakieś dzieci były to nie udało nam się wejść zresztą chyba od 13 tam a było po 11 więc pojechaliśmy do domu co będziemy błądzić po mieście se mysleliśmy...
Wczoraj wieczorem poszłam do sąsiadki fryzjerki na ciach ciach i dziś mam króciutkie włosy z grzywką:-) po latach koniec z długimi włosami:tak: Co do Pawełka to ja twierdzę że na wszystko przyjdzie pora, nawet na wstawanie. Zamierza się nieraz ale jeszcze mu nie wychodzi. Na nóżkach ma "goloneczki":) taka mała pyzunia może też dlatego ciężej mu wstawać.

kroma a claritine bierzesz ta na recepte? bo ona jest zupełnie inna.

ja w tamtym roku mialam nowe zyx i telfast, ale teraz nie moge brac. ale olecam, bo oba dobre byly. a claritine pol zycia brałam.

HEJ.
A mi dzisiaj zimno brrr hehe ale ja to zmarźluch jestem kocham temp. 30 stopni :)
Megi super, ze fryzurka sie podoba - ja tez chce isc sciagnac kolor z włosów i zrobić jakiś letni no i troszkę podciąć ale jakoś nie mogę sie odważyć. Miłego dnia !

megi dawaj fote, jakos nie wyobrazam ciebie w krotkich wlosach
future masz racje clartitine na recepte jest inna
aniolek jak nocka?
pr moda udana ach dzieciaki i ich pomysly:-D
my dzisiaj jedziemy o odbior aparatu miala 5 dni luzu od niego:-D

siema laski
co porabiacie? ja jak codzien przy chorych dzieciach siedzimy w domu hehehe no cóż...
pozdrawiam!

a gdzie nasza marzenka?? Pewnie ciezko pracuje ze o nas nie pamieta ;-) Bo nie sadze zeby zajrzała i nie napisała nic, bo to do niej nie podobne przeciez.

reklama
ciasteczko nocka kiepsko.. młody najpierw nie mógł zasnąć, później jęczał pół nocy.. ale jak posmarowałam mu dziąsła żelem to jakoś zasnął na 2 godziny.. Dobrze, że świeci słońce to aż tak nie chce się spać :-)
Megi noo właśnie pokaż włoski
Ja dziś też muszę zajść do fryzjera bo grzywka już mi tak urosła, że nic nie widzę.. Jak miałam prostą to mama mi podcinała, ale na skos i pocieniować to już wyższa szkoła jazdy:sorry:

Do góry