reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma, jeśli widziałaś dziś ciacho, to biedna szpiegowana dziś była ;-) Ja ją w Lidlu wypatrzyłam i złapałam :-D Po kolczykach poznałam :tak: Fajnie tak na ulicy się łapać z kobitkami z forum, która następna? Blond w Tesco, Ciacho w Lidlu, która zaklepuje Biedronkę? :-D

Kupiłam ten stanik, fajny jest. Taki ładniejszy z koronką i nie mocno zabudowany, dobry do bluzek z większym dekoltem. To teraz mam 3 laktacyjne, 2 bawełniane i ten jeden ładniejszy. Musi starczyć. Szkoda tylko, że wszystkie białe, ale czarnych staników laktacyjnych to nie widziałam, chyba, że z tych dużo droższych.Fu

Future - fajnie, że się rozkręca Hesio z gadaniem :-D Teraz Ci się zacznie zabawa w zgadywanie co jest co w jej języku :-D

reklama
same szpiegostwo tutaj:-p:-D jak na niebiesko to ja:-D:-D wlasnie wlasnie to yola mnie wychaczyla w lidlu :-D
milo tak spotkac kogos z forum,ale ja to wiecznie kogos po sklepach spotykam:-D:eek:

ciacho- no właśnie widziałam tył, ale też jakoś mi się te twoje portki rzuciły w oczy i kolczyki, a potem widziałam z daleka przód i miałaś chyba okulary, nie wiem ale chyba pod biedronką mi mignęłaś na chwilkę, włosy ci urosły? Mi się wydaje, że miałaś dłuższe.

Yolanta- ja najczęściej to w Inter jestem, bo mam pod nosem na pisakach :-)

Ale mnie męczy ta alergia, a ty Future jak dajesz rady, bo ja padam, sucho mam w ustach, dusi mnie i mam zapalenie spojówek, niech się kończy ten upał.

Hej wróciliśmy jakoś się trafiło, pomogła szczegółowa trasa ciasteczka:) dzięki ciacho:* Troszkę jeszcze popytaliśmy i jakoś się trafiło. PR ja Gorzowa nie znam więc nie kojarzę ulic a tym bardziej budynków czy coś:) byłam tam drugi raz w życiu hehe
Pawełek miał usg przez ciemiączkowe z główką wszystko ok...dr zalecił wizytę u pani rehabilitantki by pokazała ćwiczenia które wzmocnią go do stawania na proste nogi bo stwierdził że 8 miesięczne dziecko powinno stać twardo i zaczynać pomału stawać na nogi sam:szok::sorry: nie wiem co o tym myśleć. Paweł gdy się go weźmie na ręce to ładnie prostuje nóżki, skacze jak sprężyna, siedzi już stabilnie sam bez żadnych upadków...nie wiem jednak lekarz to lekarz, stwierdził że za wolno się rozwija.
A tak w ogóle przejeżdżałam koło osiedla a raczej przez osiedle górczyn i zastanawiałam się która tam z forumowiczek mieszka:-)

kroma no dzisiaj mnie tez jakies dziadostwo na oczy się rzuciło. łzy mi lecą i piecze jak cholera, i katar. do tego brak tchu. zajebioza ;)

ale przyznam wam sie do czegoś. 7 lipca dostałam termin do kliniki leczenia medycyną niekonwencjonalną. jade. coprawd aż do siedlec, 600km, ale muszę się i tego chwycić. spróbuje. plus wizyta minimum 300zł. jesli bedzie jakis zabieg, to wiecej. no zobaczymy. około tysiaca zotych przwiduję. i to trzeba kilka wizyt. ale mam wielką nadzieję na to. dziewczyny naprawdę ja już jestem bez sił zupełnie. i z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej.... ale mam jeszcze odrobinę nadziei ;)

edit:

megi bylas u Belona?????

Hello
nie no nie urodzilam:( wszyscy normalnie jakby pretensje do mnie mieli ze jeszcze brzucha mam hehe ale co ja poradze:( tez chce urodzic. W codziennie rano jak sie budzi to patrzy zdziwiony co ja tu jeszcze robie :Da on jedzie juzw sobote znowu na 2 tyg i to dopiero bedzie wesolo bo wroci juz na pewno po porodze:/bo jak zaczne i zanim on dojedzie to juz pewnie ze szpitrala bedziemy wychodzic:( no ale mamy jeszcze 2 dni. molestwoanie naprawde nic nie daje. tzn na chwile, pare godzin skurczy i spokoj. probuje sie meczyc naprawe, sprzatavc,lazic,
Ciacho autobusem po dziurach nie jezdzilam, ale autem tak wiec powiedzmy ze zaliczone ale to tylko boli i nic sie nie dzieje :Djednak chyba musze czekac na to az sie mlody sam zdecyduje:confused2:
dzisiaj lozeczko poskrecalismy, nawet ubralismy chociaz nie chcialam w sumie zeby sie nie zakurzylo ale W mnie podpuscil zeby tylko zobacyzc i juz tak zostalo. kocem przykryje i bedzie git.

Yola mnie mozna prawie codziennie spotkac w biedronce na matejki pare minut po 8 rano jakby co heheh:)

reklama
Do góry