reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi fajnie ze jakos trafilas
a my bylismy w gofiku od 15 bo konczyly sie vouchery i szkoda zeby przepadly, dziewczyny tzn. mloda z kolezakna wyszalala sie:-D a powiem ci tak lekarzom to nie dogodzisz

reklama
Blond- może się uda i do soboty wyjdzie księciunio. Trzymam kciuki.
Future- mnie te leki ogłupiają, włażę jak nawalona, głowa boli i mam mdłości. A wapno pije i nie działa, teraz wieje i mam oczy jak za mgłą. No cóż trzeba to przeżyć jakoś.
Megi- mój Arek długo nóg nie czuł, chyba gdzieś do 10 mca, miał jak baletnica i nagle zaczął wstawać przy łóżeczku i chodzić, byłam u ortopedy na rok i ma wszystko dobrze z układem ruchowym, więc podejrzewam, że to zależy od lekarza, a każde dziecko nadgoni wszystko w swoim czasie.

kroma a to loradatyna tak na ciebie dziala? ja kiedys bralam tez lek co mial to w skladzie ale juz tego nie produkuja
starsze 2 lata temu dostala xyzal ale chyba claritine w syropie najlepsze dla niej
kiedys brala i powiem ci ze nie miala skutkow ubocznych, a teraz uczulenie na trawe wychodzi znowu jej bo kwitnie, ma katar kicha nieraz jak szalona:baffled:

ciasteczko- ja brałam alertek i teraz calritine teraz i może jest lepsza od alerteku bo nie kręci mi się w głowie, ale jestem zadżumiona i nie mam siły na nic. Jeszcze miałam Zyc, ale w sumie nie widziałam różnicy aż takiej, może miałam więcej siły, nie usypia tak, tylko on na receptę jest. Możliwe, że jeszcze dochodzi do tego ten upał. Teraz to dużo osób na te trawy kicha, odpukać moje dzieciaki nie i M.

bry wieczór :happy:

Future
gratki za nowe "zdanie" :)
megi.. ja mieszkam blisko Watrala:-) a tak poza tym to dziwię się, że wymyślają u Pawełka jakieś choroby.. mój nawet siedzieć długi czas bez upadku nie potrafi, on woli leżeć i się bawić, zwłaszcza na brzuchu. Jak go postawie to niby stoi ale mu dupka lata... nie wiem dla mnie każde dziecko powinno samo w swoim tempie się rozwijać a nie wymyślanie..
blond trzymam kciuki aby do soboty młody wyskoczył ;-)
alergikom współczuję..

też byłam w lidlu po 8 :-)kupiłam młodemu body ;-) chciałam 1 opakowanie z długim i 1 z krótkim rękawem to wzięłam jedne granatowe a drugie biało-czerwone w sumie te drugie bardziej dziewczęce ale co tam.. najwyżej będzie miał po domu.

Byliśmy dziś z Guciem u ortopedy.. musiałam iść do kontroli bo miał za mało wit D i opóźniony rozwój kostny, okazało się, że już lepiej ale nadal 2 miechy do tyłu.. mam go nie stawiać, nie prowadzać i nie zmuszać do chodzenia:eek:

Ostatnia edycja:
megi- ja rzut beretem od watrala mieszkam.Powiem CI , że lekarz ciut przewrażliwiony chyba, albo koleżanka rehabilitantka nie ma teraz pacientów:-p

Kurcze ja też kicham, mam uczulenie na pyłki drzew i kwiatów i za jednym razem z 10 razy potrafię kichnąc, na szczęście katar jest znacznie mniejszy niż kiedyś.

Ja po pracy poszłam z małym na fontannę, młody oczywiśccie loda, samochodziki, potem jeszcze na tą "ala siłownię" pobiegł, a ja tak za nim. Jak już myślałam , że zaciągnę go do domu to jeszcze na plac zabaw przed blokiem mnie zaciągnąl. W sumie o 20 wróciliśmy, młody zjadł kolację, kąpiel i padł.
Ja też chyba za raz się połóżę, bo zmęczona jestem, dodatkowo teściowa mnie wnerwiła.

Ostatnia edycja:
laseczki zapraszam na tajny do glosowania
aneteczka to fajnie przynajmniej mlody tak zmeczony ze padl
ja tez jestem jakas zdechla chyba o 22 sie poloze
zycze milego wieczoru

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam
helo larvunia, jak dzieciaczki dzisiaj?
a co tutaj takie pustki, marzenka gdzie ty jestes?
zapowiada sie bardzo przyjemna pogoda:-)

Do góry