reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Blond- nie urodzila nic sie nie ruszylo... ma W w domu to go meczy i nic;p;p
a Jasiek znow sie w nocy obudzil i wyl ehhh apotem przed 5 sie obudzil i latal potem jak juz mialam wstawac to dopiero padl i spal. A Amelka juz poszła do przedszkola i oczywiscie musiala wyc...;/

reklama
no heloł.
kotek dostał zastrzyki i odtrutkę. skacze i jest zadpowo;pna, wiec nic jej nie jest. ale odtrutkę dostała koło polnocy, o tej godzinie do nas zawitał weterynarz. ale widac dało rade. i codziennie tabletki przez tydzien. no ale czego się nie robi dla rodziny ;)

no a ja dziś znowu przespałam kradzież mojego dziecka. jadła butle o 7, po czym zasnela, i ja tez, obudzilam sie o 9 a Zenka nie było...
a zanek już po 2 śniadaniu biegał po dworze. no cud a nie babcia ;)))))

Dzieńdoberrrrrrr :-)

Furute fajnie masz, że Ci dziecię kradną w ten sposób :-D Mi mąż małego podiwania na przewijanie rano zawsze, ale odstawia do cyca z powrotem, bo mi się wstawać nie chce, a on jest ranny ptaszek :-D

Larvunia - dobrze, że radosne dzieci, pewnie już lepiej się czują, to i humorki lepsze :tak:

Owca - nie za dobrze tam z tym wolnym? Co chwilę długie weekendy :-D

A my zaraz do Lidla spadamy, ponoć mają jakieś fajne staniki laktacyjne niedrogo. Zobaczymy, może uzupełnię bieliznę :-)

yola to super ze mezus czasem mlodego podkradnie, future tobie tez dobrze:-D
ja tez dzisiaj do lidla a wsumie niedlugo

ale macie fajnie ze wam dzieci kradna. Moj to kuzwa udaje ze nie slyszy a dzis w nocy zamiat mlodego utulic to go wzial do lozka i spal dalej a maly sie darl w nieboglosy tak ze i tak musialm przyjsc ja i go utulic zeby zasnal nosz co za...nie wazne ze ja chodze ciagle zmeczona i nie wyspana a on ma czas na wszystko szkoda gadac mam nerwa na niego. wczoraj wracam z pracy rozpizdziel wszedzie bo wszystkie zabawki porozwalane wszedzie a ten siedzi na kompie no fakt niby naprawial windowsa. No ale jek skonczyl to co po pierwsze trzeba bylo gierki inastlowac ale go zjee ze ja wracam z pracy zmecozna sprzatam gotuje obiad i mam czas dla dzieci a ten ma zawsze dla komputera no to sie wma w koncu wyzaliam troche choc bo mam wieksze nerwy na niego...

pr a zal sie zal, czlowiekowi od razu lepiej sie robi, bo wiesz to zalezy od faceta czy mu takie rzeczy jak balagan przeszkadza czy nie, moj w nocy tez do dzieci nie wstawal bo one w nocy jakos spaly ale mlodej nawet pieluch nie zmienial wiecznie wolal mnie:confused2:
ja na mojego nie moge nazekac, owszem kuchnie omija z daleka bo to moja dzialka i juz sie z tym pogodzilam ale gonie dziewczyny tez do mycia naczyn niech maja troch obowiazkow, u siebie maja poodkurzac chociaz ja to lepiej zrobie ale niech robia
ale M reszte domu posprzata:-) nawet okna umyje:-)

reklama
hejka ja chyba ciacho widziałam, ale nie wiem na sto procent, fajnie na kolorowo była ubrana. Ciacho szłaś koło 14ki w dół do miasta jakąś godzinę temu, bo ja w aucie byłam :-)

Do góry