reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
jestem, zyje i nie rodze:( Ania przekazala widze info :) skurcze mam ale za rzadkie tyle ze tym razem bola w cholere. on mi dzisiaj cos na tym badaniu chyba tam ruszyl. w dzien malowalismy lozeczko nad warta:)pozniej zrobilam bigos z mlodej kapuchy, umylam podlogi. na okna tylko patrze( tez mam brudne a niedawno mylam:/)
Mlody mi padl godzine temu wiec go chybatylko rozbiore bardziej do spania i zabiore sie za molestowanie W...nie wiem ile to da, ale moze cos ruszy. Ania powiedziala ze dzisiaj urodze, Amleka Ani przed chwila przez telefon tez powiedziala ze mam dzidzie wypuscic
;];]:tak:

reklama
No to lasencja, dawaj dawaj nam tu małego mężczyzne już, a nie nam tak tego przystojniaka chowasz!

Mi młody właśnie zasypia, dzisiaj cały pokój wychlapał nam sosem czosnkowym do pizzy... pogoniliśmy go żeby ręce umył, bo po łokcie się wytaplał... Po chwili patrzymy a on z łazienki z mopem wychodzi :-D oj się biedny. przęjął...

Jutro ma wycieczke do iluzjonisty z przedszkolem... ciekawe czy jakąś sztuczke zapamięta...

A nie opowiadałam wam, ostatnio był z moją mamą na placu zabaw i mama mówi do niego żeby tak nie wariował bo mu głowka odpadnie, a on do niej na to " babcia, rodzice mnie dobrze zmontowali":-D Dobrze że nie zmajstrowali

Dobra chyba powoli lece spac bo jutro do pracy... A ma byc tak ciepło, a ja w pracy... dzisiaj chwile na placu zabaw poleżałam na ławeczce na słońcu jak M z młodym szaleli... Ale co to z 10min było...eh... biała jestem jak śmierc...

hello
jestem, zyje i nie rodze:( Ania przekazala widze info :) skurcze mam ale za rzadkie tyle ze tym razem bola w cholere.
Mlody mi padl godzine temu wiec go chybatylko rozbiore bardziej do spania i zabiore sie za molestowanie W...nie wiem ile to da, ale moze cos ruszy. Ania powiedziala ze dzisiaj urodze, Amleka Ani przed chwila przez telefon tez powiedziala ze mam dzidzie wypuscic

a mi właśnie wody się sączą... poczekamy jeszcze troszkę i chyba ruszymy jednak do szpitala (bo wczoraj też coś zaczęło podciekac, ale moment przestało), a jak miałam iśc teraz wieczorem na spacer to zeszłam 5 schodów, nie doszłam do półpiętra i zaczęło mi lekko po nogach leciec, więc spacer się skończył:-D:-D postoję na balkonie w ramach werandowania;-)
póki co nic więcej się nie dzieje... skurczy brak;

blond- to molestujcie się skutecznie i do zobaczenia na porodówce! może jednak uda się przeprowadzic szturm :)
a może spróbuj na spacer isc, może dziś ta metoda działa:-)

marisamm, blond ciekawe która z was pierwsza urodzi:) jacie kręce..nowe maluszki się pojawią:-D fajnie:tak:
Byłam w rossmanie, pokupowalam Pawłowi deserki, obiadki, soki itp na kilka dni ma wyżerkę :-) Dzieci śpią idę zaraz do wanny, m jak m obejrzałam sobie bo dawno nie oglądałam a to mój jeden z ulubionych tasiemców:-p:tak: zaraz po pierwszej miłosci
Dobranoc

Hej hej :happy:

PR zdrówka dla dzieciaczków :tak:no i dla Ciebie wredne te meszki.. jakieś wściekłe chyba
Owca dzięki za pocieszenie no i ustawiłam ten suwaczek.. może szybciej zleci hehe;-)
Kasiu zdrówka dla młodego:* ale on ma teksty super :tak:
blond trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno :tak: miłego molestowania :-p
Marzenko jak tam w pracy?
kroma fajnie, że dzieciaki mają takie atrakcje, wczoraj komunia, dziś przejażdżka szynobusem super :-)
marisamm o to już bliziutko, szykuj się:-D
megi ja też uwielbiam m jak m i pierwszą miłość witaj w klubie :-D

A ja dziś byłam troszkę z Guciem na dworze, tak mnie słonko wzięło, że teraz mnie piecze :rofl2: dekolt i ramiona to ogień uuuuhh.. Jutro spotkam się z koleżanką, z byłej pracy, przyjedzie z synkiem. Trochę się odchamię :tak:Oby Kubuś był grzeczny.

Troszkę zdjęć w galerii. Pozdrawiam i dobrej nocki

dzien dobry
aniolek dobrze w pracy....tylko wsciekamy sie bo jedna babka co ma 50lat pracuje z nami a tak rabie dupe kazdemu ze szok!!!juz kierowniczka wie i bedzie zebranie......wogule na wszystkich gada na nie ze ciagle ktoras robi cos nie tak a ona jest cacy normalnie idealna sie znalazla!!!!!mowie wam szkoda gadac a tak to jest ok....:-D
dzis mam wolne :tak:ide na 10 na paznokcie u stop pozniej musze szybko do domku wrocic bo paczka ma przyjsc..niewiem czy skorzystam ze slonka dzis bo po 16 tez ma przyjsc gosciu od licznikow ogrzewania wiec tez musze w domu siedziec...ciekawe ile bede miec nadplaty:tak:bo napewno bedzie:tak:
madziarena przyjdzie nie wszystko co zamowilam ale niewiem co przyjdzie okaze sie jak dostane dzis paczke....
blond mari jak tam ruszylo sie cos?
a udalo mi sie zalatwic z ta nadrzerka...byla ta pielegniarka wsklepie i bede miec 11go czerwca zabieg...
pr ja mialam ta nadrzerke juz przed ciaza i jakos nie znikla...gin mowi ze trzeba wymrozic..
bo w lipcu bym nie poszla znow bo nad morze chcemy jechac to bez sensu takie morze by bylo bo by sie ze mnie lalo....
larvunia jak tam dzieciaczki?

witam, bedzie dzisiaj znowu upal:-D ale fajnie tak:-)
marisamm, blond rozpakowalyscie sie? bo juz jak wody odchodza to dlugo nie pochodzicie:-D
marzenka a wiesz jest takie powiedzenie ze " sa ludzie i ludziska, stolki i taborety", i pewni ludzie tacy sa,
tylko ze w pracy nie powinno tak byc

czesc

wlasnie jak tam u Was ciezarówki ;-)
u mnie noc chyba ok
plecy mnie juz 2 bdzien bola, znowu na tabletkach przeciwbólowych jestem...
Misia temp ciag dalszy... nocka znośna, jak to przy chorobie... a moze ja juz sie przyzwyczaiam...

u mnie od rana atrakcje... policji pelno.
a teraz pan z wieeeeeeeelkim pedzlem ;-) .... sciaga odciski palcow z samochodu sasiadow, pewnie wlam byl.

reklama
Witam w sloneczny dzionek :-):-)

blond to widac ze moze u ciebie zaczac sie w kazdej chwili :-) czekamy na wiesci :tak:
Larvunia to ciekawe widoki masz z rana hehe...
Yolanta gdzie jestes jak Gabrys?..
Marzenka co za babsztyl wam sie trafil..mam nadzieje ze kierwoniczka cos zaradzi :tak:
Ciacho jakie plany na dzis u was?
Kasia zdrowka dla synka :-)
marisam jak u ciebie ? cos sie dzialo przez noc?
Kroma to mialy dzieci atrakcje taka przejazdze szynobusem,moje sie ostatnio cieszyly bo zobaczyly krowe na lace haha..miastowe dzieci..:-D

U nas cieplutko znowu pomyje podlogi i uciekam na ogrod tradycyjnie :-) milego dnia :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry