reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

ja też po komunii padam, czorty nie do ogarnięcia były. Zaraz jadę do koleżanki za miasto.

reklama
Czesc
JAki upał?? :szok: Co Wy gadacie??
JA siedze w domu i mi zimno... okna pootwierane i czuje tylko wiatr... grube skarpety mam i ciepła herbatke piłam wczoraj..... Dzis do lekarza jade z dzieciakami, w sumie to bardziej z Misia, znowu gorączki u niej....

hej
u nas tez nie ciekawie Amelka od wczoraj 38,5 miala cala noc i nie moglismy je niczym zbic teraz ma 37. Jasiek ma katar i kaszle i tez sie w nocy budzil wczoraj.Bylismy wczoraj na Nocnym dyzuze osłuvhowo obuydwoej ok Amelka w razie WE dostała bactrim. Teraz czytam na necie o ospie :"Najpierw mnoży się w nosie, w gardle i węzłach chłonnych szyi, czyli w miejscu pierwszego ataku, potem zajmuje kolejne przyczółki – wątrobę, śledzionę, nerwy. Niebawem pojawia się wysypka".
a mnie meszka ujee.. i mi claa kostaka spuchla ze chodzic nie moglam dostalam wczoraj zastrzyki i oklady na noc i tyroche zlazlo tak xze jakos doczłapałam nie wyspana kompletnie do pracy ehhh... dobrze ze mam ta tesciowa

ciacho moze uda mi sie dzis kilka promieni slonca zlapac jadac do g-wa ;-)
PR no to zdrowka i niech szybko dzieciaki do zdrowia dochodza! Z kad wiesz ze to ospa?

nie wiem podejrzewam ze moze i ich zlapie bo w przedszkolu 2/3 grupy juz przeszlo i wracaja pomalu do przedszkola

A gdzie Blond rodzi??":p bo jak nie to moje okna nadal czekaja...;p

Witam w koncu z domu :-)
podroz wczorajsza masakra byla
wyjechalismy o 14 z pl a tu bylismy o 23:30 :szok: jechalismy 9 godz gdzie normalnie jedziemy 3-3,5 godz :tak:
byly masakryczne korki jeden ciagnal sie 40 km :tak: myslalam ze zwariuje dzieciaki siedziec nie chcialy marudzily juz..
do tego jeszcze burza i ulewa byly po 22..aj masakra wymeczona wrocilam.
Zaraz biore sie za wypakowywanie torbow bo juz nic nie robilismy wczoraj tylko spozywke pochowalismy..
dzieciaki juz odprowadzone,a ja jeszcze na dzialke chce skoczyc zobaczyc czy mi warzywka nie pousychaly :baffled:

Marzenka moje dzieciaki ogolnie dobrze sie dogaduje,bawia sie tez duzo razem nie jest zle wiadomo kloca sie ale to normalne..:tak:jak ida na dwor sami to tez hania pilnuje mlodego tylko on nie bardzo chce jej sluchac :no:...

PR zdrowka dla maluchow :-)
Aniolek nie smuc sie ;-) widze nowy suwaczek :-)
Kroma i reszta fajnie ze komunie wam sie udaly pogoda tez dopisala :-)

Uciekam bo pranie mi sie kreci i biore sie za torby..pozdrawiam :-)

hej po weekendzie. Zdrówka dla choruszków :**
Doczytalam ale już nie mam pojęcia co komu odpisać :/
Pr - moze to faktycznie ospa - poczekamy zobaczymy :)
Mycha - ja tez miałam dosc remontu ale jak zobaczysz efekty to pewnie zmienisz zdanie :)
Owca - juz w domu ??
Kroma jak tam maluchy na komunii ?
Marzenka widze ze juz po malu rozmowy o drugim dziecku to nie temat tabu :))) fajno !!
A ja ... mialam dzis nie isc do pracy - w sobote telefon, ze jednak idziemy - w nocy z czoraj na dzis telefon ze nie idziemy porabało ich ??? rano zadzwonilam na firme nikt nie odbiral to odwolałam babcie hehe i poszlam spac dalej :p musze wyskoczyc dzis po cos na obiad - nie mam autka to chyba pojade rowerem.
Która sie pisze na kawę ?

reklama
doniaczka witaj ja jestem ze sw:tak:ale sie nie orientuje..ja chodzilam cala ciaze i przed do pani barskiej i co zadowolona jestes?
ehh co za dzien.....juz nic mi sie nie chce

Hej :-)Dziękuję za odpowiedź :-) Jak na razie jestem zadowolona. Staram się zajść w ciążę, ale mam niestety takie paskudztwo jakim jest endometrioza :-( Zobaczymy co z tego wyniknie ;-) A Ty zadowolona jesteś z wizyt u Pani Barskiej?? ;-) Pozdrawiam :-)

Do góry