reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka

ALeż cieplutko, niech już tak zostanie... plisssssssss

Młodego nie dałam dziś do pokoju bo pokaszluje a że mam wolne to może sobie ze mną posiedziec, jutro mają wyjazd na iluzjoniste to już napewno pójdzie:tak: W sumie to tylko kaszel i lekki katarek, ale co tam:dry:.

LARVUNIU zdrówka dla dzieci, a może i Ciebie coś bierze że ci zimno? bo wczoraj to ja w krótkim rękawku i rybaczkach biegałam w pracy

PR zdrówka i dla was, oby to nie ospa, teraz ciepło, szkoda żeby ich teraz złapało, bo z tym kąpaniem ciężko... No i zdrówka dla twojej nogi... Co do Blond, to już wczoraj się zastanawiałam... W sobote wieczorem była, sprawdzałam wczoraj... No i jeszcze gdzie pozostałe 2 brzuchatki?

Oki lece pranie drugie wywiesic... Szok dla mnie, spac po 1 poszłam, a dziś tak szybko wstałam:-) biore się za coś żeby tego nie zmarnowac:-)

reklama
tesciowa mowie- ze Amele boli gardlo i wlasnei zwymiotowala;/ moze to angina?
Dzownila blond- czop wypadl szyjka miekka jakies 3 skurcze jej wyszly na KTG ale jeszcze nie rodzi ;p w domu jest

Ostatnia edycja:
Blondas no szykuj sie ;) wierze w Ciebie kochana ;***

doniaczka moa przyjaciółka ma endometrioze. pierwsze dziecko urodziła 4 lata temu. pozniej 2 poronienia i teraz 4 miesiąć ciązy. Powodzenia.

Aha ciąża na podtrzymaniu ;/

dasz rade.

Cześć dziewuszki
Wstałam dziś z mega bólem głowy, funkcjonować nie mogłam...2 ibupromy poszły w ruch i jakoś przeszło:tak:
Byliśmy z sąsiadką i moim m na spacerku wczoraj, dzieciaki się wyszalały że Zuzia mi padła już po 19stej Pawcio później bo po 20 ale za to spał do 5 rano:-) chyba kolejne ząbki będą szły bo wczoraj luźne kupki robił ale temp nie miał, zobaczymy.
Dziś w planach rossmann, muszę zrealizować kupony rabatowe na produkty dla Pawełka, kwapię się na solarium ale to chyba nie dziś:) na obiad jarzynowa, muszę ugotować przed wypadem na miasto.
blond o to już początek rozwiązania, już bliżej jak dalej...trzymaj się kochana może niebawem przytulisz dzidzię:tak:
PR oby to nie ospa, zdrówka dla Amelki
owca witaj w domu nie ma to jak u siebie co nie?;-)
mycha oby wam się ten remont nie dłużył, żebyście jak najprędzej cieszyli się nowym mieszkaniem. Życzę mniej nerwów!;-)
madziarenka a ty kiedy myślisz o dzidzi? coś nie dawno pisałaś..:-)
Co tam miałam jeszcze pisać...hmmm
do potem;)

doniaczka bylam bardzo zadowolona dzieki niej mam dawida..zastanawiam sie czy aby nie isc do nie na wymrazanie nadzerki bo dzis bylam i znow dupa blada okrres ma mi sie skonczyc 8 czerwca a on wtedy nie przyjmuje a w czwartek jest boze cialo no ile bede zwlekac ztym!!!!!
az jestem zla!!jeszcze dawid mnie wyprowadzil z rownowagi i nerwa mam od rana
mielgo dnia bo ja do pracy mykam

marzenka- a lekarz kazal ci isc? bo mi mowil wtedy jak mialam zeby poczekac do kolejnej ciazy bo sie moeze odnowic i jak na razie nic nie robilam bo samo przeszlo;]

hejka ja na moment tylko melduję się, że padam byłam u koleżanki i szynobusem miałam przejażdżkę a dzieci frajdę.
co do komunii to moje cudakowały, biegały wszędzie, najadły się za trzech, jakby ich nikt nie karmił, ale w kościele grzeczne były.

reklama
hello
jestem, zyje i nie rodze:( Ania przekazala widze info :) skurcze mam ale za rzadkie tyle ze tym razem bola w cholere. on mi dzisiaj cos na tym badaniu chyba tam ruszyl. w dzien malowalismy lozeczko nad warta:)pozniej zrobilam bigos z mlodej kapuchy, umylam podlogi. na okna tylko patrze( tez mam brudne a niedawno mylam:/)
Mlody mi padl godzine temu wiec go chybatylko rozbiore bardziej do spania i zabiore sie za molestowanie W...nie wiem ile to da, ale moze cos ruszy. Ania powiedziala ze dzisiaj urodze, Amleka Ani przed chwila przez telefon tez powiedziala ze mam dzidzie wypuscic

Do góry