reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
doczytałam ale nie odpiszę ... przepraszam ale nie mam sił ;( duchota w pracy okropna, ledwo siedzę pot się ze mnie leje a na dodatek dostałam okres i brzuch mi zaraz pęknie ... boli ... a już myślałam, że nie dostanę i dzidzia będzie ... ehs ... jednak wcale nie jest tak prosto zajść ;) do miłego ... Blond, maria jak tam ???

reklama
madziarena nastepnym razem ;-)
Owca to nie daleko masz, super :tak:
Future z chęcia, ale przy zapaleniu pluc u dzieci nie bede przeciez do Ciebie jechac... w poniedzialek mam kontrole z dziecmi.

....a mnie szlag trafi zaraz z tym psem :-( Nie mam jak z nim na siku wyjsc... a lazi i jeczy ze chce siku :-(
Nie wyjde z chorymi dziecmi, Misiula ma ciagle goraczke, co jej zbije to za 3 godz znowu rosnie i tak w kolko... Wlasnie steka mi na kolanach, 20 min temu dalam jej ibum i czekam az zacznie dzialac :-( Okladay robie...
Sasiadka nie moze wyjsc..., kolezanke tez chorobsko dopadlo.... nic tylko samopas psa wypuscic mi zostaje :-( a moj dopiero po 20.00 bedzie :-( W takich chwilach nie chce psa :-( Bo patrzec jak pies sie meczy to nic przyjemnego...

I wróciliśmy, sobie spacerkiem zeszliśmy, aż miło takie ciepełko :tak: Od urodzenia mu położne jakiegoś wodniaka w jąderku wyczuwały, lekarz teraz stwierdził jeszcze, że mu jedno jąderko nie zeszło. Za 4 tygodnie szczepienia, to mam przyjść z nim wcześniej jeszcze zobaczyć te jajka. Mam nadzieję, że samo się unormuje, bo jak nie to operacja :-(

A macie zdjątko słodziaka:rofl2:

bugi.jpg

larvunia to misiula tez ma z plucami? wspolczuje zdrowka zycze, w takich chwilach to ciezko z psem a wyposc na balkon to moze tam cos zrobi, pozniej posprzatasz
yola nie przejmuje sie tym, u mojego siostrzenca tez po urodzeniu stwierdzili wodniaka jader, pozniej same doszly i chlop ma teraz 2 lata i wszystko ok:-)
myslalam ze sie usmaze na sloncu, ja rozumiem ze tak goraco to moze byc czerwiec-sierpnia ale zeby w maju:eek:

Larvunia no przecież nie mowie, ze teraz, no co ty. jak bedą zdrowe ;)

a ja wrocilam z przedszkola i coooooo????????/ nowa dostaa sandałków przyszła. zaraz pozamieszczam i wam pokaze, może się któaś skusi. ;)))

Hej ale upał no masakra ale zapowiadali burzę więc może troszkę popada przy okazji. Byłam dziś w lumpku zakupiłam sporo rzeczy na dzieciaków zwłaszcza Pawełkowi i jemu czapkę z daszkiem taką malutką ale gitaśnie wygląda w niej:) no i dla siebie 2 bluzki na upalne dni ...Dziś obiadu nie robiłam, zupa z wczoraj jest. Kawkę właśnie wypiłam i siedzę chyba zaraz pójdę posiedzieć na balkonie..

reklama
hejka

ja padam, mam alergię, mało co pomaga i tak duchota jeszcze, nogi puchną, w sumie jedna. Dzisiaj byłam na rozmowie o pracę. W końcu się ktoś odezwał.

Do góry