reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u nas nocka bez zmian temp ciag dalszy u Ameli ide po poludniu do rodzinnej bo mi sie wydaje ze chyba angina chcoiaz nie nazeka na gardloa le ma wioeklkie migdaly i czerwone gardlo;/

reklama
Dzieńdoberek :-D
Żyjemy żyjemy, tylko wczoraj coś net nam świrował. Doczytać się dało, ale 2 razy mi posta zjadło jak napisałam i się poddałam i poszłam do mniej walczącej ze mną książki. Ona robiła co jej każę, czyli pokazywała mi literki. Komputer walczył.
Dziś jedziemy do pediatry na pierwszą wizytę. Macie jakieś opinie o dr. Kućko? Ja pierwszy raz go na oczy zobaczę, ale pediatrów w GW to w ogóle nie znam, więc każde nazwisko powiedziałoby mi tyle samo, czyli nic.
Gabryś fajny chłopak jest, po chwilowym buncie znów daje nam pospać całe noce :tak: Teraz sobie wisi na cycolku i nadrabia co w nocy stracił :-D Uwielbiam na niego patrzeć jak je, ma taką spokojną buźkę przy tym :-)

blond, marisamm - no to lecieć rodzić, dogońcie mnie wreszcie, Gabryś czeka na kumpli ;-) Oby Wam tylko lżej niż mi poszło :zawstydzona/y:

owca a wiesz co nie wiem, jest prawie 28stop. a dopiero 10:baffled: ja to musze isc na zakupy kosmetyczne bo mi sie zyletki do maszynki pokonczyly, jakis peeling musze kupic, nietrawie jak mi luszczy skora na czole :-D:-D
pr jak ma powiekszone migdalki i czerwone gardlo to moze byc cos na rzeczy, z tym ze moze miec wirusow ale u nas to lekarze podaja antybiotyk bo pozniej zazwyczaj dzieciaki maja bateryjne zapalenie choc niezawsze
mi jak dzieciaki boli gardlo podaje ibufen bo jest przeciwzapalny a on to co innego niz paracetamol
yola hehe to dobrze ze sie wysypiacie,
future no oddychac nie ma czy a przy twojej alergi to ci wspolczuje

ciacho- ona wlasnie poinna dostac szybko antybiotyk w razie w po tym zabiegu. Ibuprfen wlasnie nie dziala na nia nie zbija tempki wogole :(

blond ale to juz na dniach, przejedz sie autobuse po gorzowie to tak cie wytrzesie ze od razu na porodowke pojedziesz:-D
jest tak goraco ze szok, w domu mi sie troche nagrzalo, pootwierana okna, rolety opuszczone ale wsumie guzik i tak chlodno nie mam:oo:

ciacho u mnie tez sie w domu cieplo robi :baffled: i z tym autobusem to masz rację hehehehee :-D
blond jeszcze troche :tak:
Yolanta daj znac jak bedziesz po wizycie :tak:
PR daj znać co z mlodą ... mi doktorowa mowila ze wisi jakis wirus w powietrzu... niby na pluca schodzi osluchowo nie wykrywalny przez pare dni a pozniej jak da sie uslyszec to masakra.. jak i u nas. U jednego i drugiego mojego dziecka niby osluchowo bylo oki a wysobie bardzo goraczki przez dwa dni a pozniej zeszlo na pluca. Oby u Was bylo nic groznego! ZDROWKA!
Owca ale CI dobrze z tym ogrodem... daleko od domu go masz??

haha ciacho, niezle rady dla blond.

ale blond ja tez mam cos dla ciebie ;) dawaj do mnie pojezdzisz na kosiarce do trawy to tez cie wytrzesie ;))))

haha, moja na dworze, ja się nie wyłaniam, bo upał potęguje moje oddcyhanie, dobrze, ze w domu jak z klimatyzacją.

taki upał, zatem ja dziś z dziecmi robię po angielsku pogodę. a niech się uczą ;))))

ja już nie mam siły latać do tego przedszkola, ale jak tam wchodzę i widzę te uśmiechnięte gębki to normalnie mi się chce żyć.
ale to ta pogoda mi nie daje, a ja chcxialam jeszcze w czerwcu pracować ;)

dobrra musze sobie druknąć ;)

edit

Larvuś no wlasnie jak dzieci dzisiaj?? Kiedy się spotkamy? możemy u mnie, poki u mnie jak w klimatyzacji, bo za kilka dni i tu się nagrzeje cholera ;)

i w przedszkolu tez mniej dzieci jest, moze to naprawde wirus?

reklama
Hej
wrocilam do domu bo musze makaron ugotowac bo cora zaraz wraca :tak:
ale upal....zgrzalam sie na tym ogrodzie jak nie wiem ale co nieco pogrzebalam :tak:
piesio tez padniety spi jak dziecko :-D

Larvunia powiem ci ze na pieszo z psiakiem to ide 15-20 minut spacerkiem :tak: a rowerem to 5 minut :tak:

Yolanta to fajnie ze malutki daje znow wam pospac pokaz jakies zdjecia :tak:
PR oby nic powaznego sie nie dzialo wspolczuje w taka pogode byc chorym ani z domu wyjsc ech...oby szybko przeszlo :-)
Ciacho ja to mam fajnie w chalupce zimno,bo na parterze to mam w domu 21-22 st :tak: fajny chlodek jest :-)

Dobra uciekam do kuchni :happy2:

Do góry