reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my juz po spacerku..
bardzo cieplo ale wiaterek jest..
chyba wystawie nozki na balkonie po obiadku :-D
owca milej i spokojnej podrozy
a powiedz mi jak sie twoje dzieciaki dogaduja bo 4 lata ich dzieli.....ciekawa jestem tej roznicy wieku

reklama
Dzień dobry.

Cześć dziewczyny :-D:-D

Tak Was czytam i czytam od ładnych paru miesięcy. A to chociaż się przywitam żeby nie było ;-):-)

Inamorate witaj, Ja też kojarzę ten nick :tak:

czesc
marzenko dzieki
mloda w nocy do 39' dobijało, nie dala sobie okladow robic. Wila sie jak wąż i ryczała.. co za noc.
Dzis rano kaszle smarow nie widze, ale ciaga cos nosem. Zrobilam kolejny raz inhalacje jej i oklepalam i nic nie charczy a charczalo nad ranem. NIe wiem czy to zęby czy zarazial sie od Frucia....
Fruciu stabilnie. Brak gorączki, pogodniejszy, ale nadal slaby.

Popisze pozniej wiecej, sorki....
aaaaaaaaaa inamorate czy Ty nie masz na imie Moinka J. czasem?? Dawniej Monika B??
Yoilanta dziekuje ;* z czarnego tez niezle kotek moze wyjsc

edit:
Kroma dzieki ;*

Larvunia zdrówka dla Twoich maluchów ... :tak:

A tak ogólnie ale żeście naskrobały, wszystko przeczytałam ale zanim doszłam do końca to zapomniałam co której miałam odpisać ... :-p Tym, które idą a raczej są już na Komunii to miłej imprezki Ja idę za tydzień a nie mam na to najmniejszej ochoty ... :no:
Owca spokojnej podróży, Aniołek super czapeczka i śliczny synuś :tak:;-):-)

U nas dziś leniwie, łóżko do 12 miałam rozwalone, męża siostra dziś obiad robiła więc miałam luz :-p teraz odpoczywam, Jaśko śpi a Wojtek ciotki pilnuje na każdym kroku. Ciężko będzie jak ona już pojedzie do domu i męża też nie będzie, bo Wojtek się do Niej przyzwyczaił ... :-:)-( Męża nie ma, może w środę-czwartek lub max na weekend przyjedzie ale to tylko na tydzień a że mamy remont na nowym mieszkaniu to nawet się nie obejrzymy a będzie musiał tam wrócić .... Co do remontu to po prostu same nerwy, gościu ze Śwebodzina miał nam robić centralne ale przeleciał sobie w h**ja i nie robi i teraz musimy czekać co najmniej tydz na innego gościa, z oknami też wyszły cyrki i też ze 2 tyg musimy czekać jeszcze aż będą ... Kiedy te nerwy się skończą to Ja nie wiem .... :eek::cool2:

Marzenka wiem, ale Ja jestem sama Damiana nadal nie ma i nie wiem już sama kiedy będzie a jak przyjedzie to na tydz i nic tu nie zrobi i cały remont na Mojej głowie nadal będzie. Mam pomoc ale całkiem inaczej by było gdyby był a tak to muszę się prosić żeby ktoś Mnie zwiózł tu czy tam - męczące to jest.... :-(
Miałabym prawko wsiadłabym i sama załatwiła a tak to lipa ...

mycha dasz sobie rade, w koncu kobiety to ta silniejsza plec w pewnych sprawach a moze we wszystkich:-D:-D
nie denerwuj sie jakos pojdzie a powiem ci ze nigdy nic juz po znajomych nie bede robic:no: szkoda moich nerwow, kasy wrzuconej jednym slowem w bloto i pozniej koncza sie znajomosci ale to wielu ludzi tak ma
bo jezeli ktos mnie kasuje normalnie a odpier... fuszere to ja sie bede czepiac bo za to place

reklama
dzien dobry
aniolek a no planuje tyle ze nie teraz:tak:rodzenstwo musi miec:tak:
niewiem jeszcze czy sie wyspalam...jakos tak mi sie wstac nie chcialo....polecialam juz po bulki pewnie mlody sie ucieszy z drozdzowki:-D

Do góry