reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laseczki
larunia ehh ja tez ciulowo spie jak mojego nie ma.....jakos tak niespokojnie,,,
kochana jak nocka dalej goraczkuje?
a co do lekarza to brak mi slow
future fajnie ze macie duzy ogrod duze pole do popisu mam mala...no i dobrze bo nie musisz kombinowac gdzie tu pojsc zeby mala sie wybawila.....ja tez nie mam zle bo blisko mam park 3 place zabaw wiec daleko nie musze chodzic ale czasem mi sie nie chce patrzec na mordy sasiadow........
owca no pewnie korzystaj z wolnosci i co kupilas sobie cos?jak z pieskiem i co z operacja?u nas tez duzo poszlo na psa ale coz zrobic..byl jak czlonek rodziny
megi aniolek w lumpach duzo ladnych ciuszkow jest dla dzieciaczkow pewnie to wiecie..ja swojemu kupilam ostatnio z 5 koszulek i 2 koszule i zaplacilam 15zl smiechu warte...a ja za jedna tyle placilam w sklepie..
tylko spodnie ciezko dostac..
kroma mowisz ze dobrze robi to dla wlosow hmmmm moze sama sie zdecyduje tymbardziej ze zapuszczam wlosy a sa cienkie i chyba zaczne brac bellise bo skrzypowita nie dziala na mnie....
wczoraj szybko dzien minal wpracy jak jest fajna ekipa to jest super:-D
dzis wolne upieke ciasteczka ugotujemy obiad i pojdziemy do miasta :tak:
moj maly kochany jest tak mi go zal ze nie ma mnie wieczorami tymbradziej ze taty nie ma..biedny placze za nim codziennie...jeszcze gorzej niz afganistan przechodzi a mi sie serce kraja ...ale czeka za mna do 21 przychodze przytula sie do mnie i w 2 minuty juz spi:szok:
no nic maly wstal to lece zrobi tosty na sniadanko:tak:

reklama
no hej w ten słoneczny dzień.
nie uwierzycie, ale Hesiek śpi, a ja musiałam wstawać wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

makijaż jest, paznokcie koloru jasny beż (do sukienki - o ile ją ubiore) są! no i kawa i bb ;)))))))))) ale mi sie chce spac.

jescze się dziś dowiedzialam, ze mama "komuisty" do którego jedziemy (J. siostra) ma dzisiaj urodziny. i jeszcze gdzieś musimy zajechać po jakąś bombonierkę ;/ ciekawe czy coś bedzie otwarte....

marzenka - to nie jest do konca takie fajne. ja też się cieszę, ze mała ma gdzie pobiegac, ale powiem ci, ze jest tak spragniona dzieci, ze jak widzi jakies na drodze, to leci sama. jak w gorzowie spotkamy w sklepie dziecko, to nie mozna jej odciągnąć. a u nas w ogrodzie co. nic, tylko tjesti i kotki i gołębie. i robale. no i już na szybko muszę robić piaskownicę, bo łapie ziemię z grządek i cała czarna, a wczoraj no nawet grabiłyśmy trawę.
Raz byla w piaskownicy u koleżanki mojej, i od tamtej pory jest koniec.

a w przyszlości , niedalekiej, chcę zrobić taki plac zabaw.

413866_386458718055990_100000755949390_1024623_436184443_o.jpg

Future zaraz bedzie miala rodzenstwo wiec bedzi emiala sie z kim bawic ;-)
ja Ci zazdroszcze ..bo zawsze marzylam o domku z ogrodem i kominkiem w domu...
Moj Fruciu tez kocha dzieci, jak widzi przez okno to placze ze chce do dzieci... jak chory i widzi jak przedszkolaki gdzies ida to tez beczy ze chce do nich....

marzenko milej niedzieli
wspolczuje tego ze dziecko tak przezywa nieobecnosc taty..., no i Ty teraz na tyle znikasz mu... ale sie to unormuje zobaczysz, przyzwyczai sie do sytuacji :tak:

Dzień doberek :-D

FutureMummy plac zabaw rewelacja, ja też planuję w przyszłym roku coś wymodzić , bo mam duuuuużo miejsca na podwórku :-D
kroma ja tak bardziej w stronę Myśliborza mam jakieś 2 km do jeziora marwickiego :-D:-D

A coś o mnie eeee hmmm co tu opowiadać nudne ze mnie stworzenie :-D

Lece pod prysznic, bo komunie dziś mam i chyba czas zacząć się ogarniać ehhh żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :-D

hejka

ja zaraz na komunię, idę prasować, nie wiem co ubrać na pewno nie kieckę bo mi siniaki po zabiegu nie zeszły, a taka ładna pogoda, szkoda :wściekła/y:

Future- fajny pomysł na plac, ja też mam w planach, już mamy huśtawkę i jak na razie piaskownicę, teraz robimy miejsce na taką większą huśtawkę dla dorosłych.

Spadam Arek kupą się wysmarował :wściekła/y:

Inamorate- ja na Kłodawę będę mieszkać w tych okolicach, już myślałam, że będziesz z tej samej wioski :-(

dzien dobry
kroma, future milych komunii, inamorate jak bylam dzieckiem jezdzilo sie na marwice nad jezioro:-D teraz juz nad jeziora malo jezdzimy
marzenka wspolczuje ale dzieciaki dosyc szybko sie klimatyzuja, bedzie dobrze
larvunia a jak dzieciaki mialy temp. w nocy?
my dzisiaj na grilla ale tylko na drugi koniec miasta:-D

ciacho raczej nie. Tzn Fruciu na bank nie, odkad wziol druga dawke antybiotyku to z nim lepiej. Misiula miala stan podgoraczkowy, ale dalam jej ibum bo strasznei poplakiwala mi cos ja bolało. Teraz rozrabiaja oboje ;-)

hej dziewuszki.
Ja wstawałam pół nocy.. tzn. od 3 to tak co chwilkę.. a po 6 pobudka i mimo, że młody chciał spać to za cholerę nie mógł usnąć i jęczał płakał marudził aż w końcu go drugi raz nakarmiłam i jakoś zasnął ufff:dry:wykończył mnie:sorry2:
Dziś jedziemy do babci, w prawdzie to tylko na Staszica, ale cieszę się bo zawsze to inaczej minie dzień niż w domu.

Ciasteczko miłego grilkowania :)) pogoda piękna, podwiń rękawki albo załóż coś na ramiączkach i się opalenizna wyrówna :tak:
kroma, Future, inamorante udanych komunii

larvunia dobrze, że dzieci już lepiej.. a do wstawania jakoś można się przyzwyczaić.. :dry:
Future super plac :tak:
marzenko bardzo mi przykro, że Twój synuś tak przeżywa rozłąkę z tatą :-:)-(
A co do lumpków to owszem można znaleźć super rzeczy, ale np. bodziaki to ciężko.. zwłaszcza w dobrym stanie.

Miłej niedzieli..

reklama
Witam na chwilunie
my pomalu sie pakujemy
zjemy obiadek i jedziemy do domciu :-):-)
Ale skwar jest hoho...:tak:
A wczorajsze zakupy hmm nic nie kupilam bo jakos wszystko takie drogie,ciuchy sie nie oplaca bo u nas taniej mozna wyrwac to tylko pochodzilam i poogladalam sobie.

Milych i udanych imprez komunijnych bo widze ze sporo sie dzis z was wybiera :tak:

Milej niedzieli dla reszty odezwe sie juz z domku :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry