reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka na momento wpadlam i ide zaraz z dzieciakami do parku :tak::tak:

Ciacho wet mowila ze niby to nie jest genetyczne,tylko ze male rasy tak maja czesto :tak:ale znowu na necie jak czytam to pisza ze to genetyka ...

Aniolek fajnie ze udalo sie cos sprzedac a ze tanio to nic zawsze cos sie uzbiera i miejsce w szafie bedzie tez :-)

Madziarena moze to ciaza??..objawy?..:-p

Milego dnia wam zycze i uciekam :-)

...hej....
czasem tu kukne ale nie zdaze napisac, mloda daje czadu, Fruciu tez ciagle cos chce....
popisze wieczorkiem, milego dnia!

Ciastczko ja się nie odchudzam - ćwiczę 2 razy w tygodniu na areboiku i tyle :) właśnie na śniadanko zjadłam czekoladę :)
Owca - ciąża raczej nie choć .. nie no nie ;)))

heloł. ciacho pewnie by zadziałały, al;e nie wolno nic brac.......bioprazol, ranigast odpadają. biorę rennie tylko, ale to jedno wielkie gó...

tak wogole to dzien doberek.

oddychanie lepiej,
madziarenia no mam powiększony węzeł jeden, ale ja się tak wysilam przy kaszlu, ze mam nadzieję, ze to od tego. a poza tym mam antybiotyk. więc mam nadzieję, ze zniknie. a jak nie, to się bede martwic.

mała wstała mi o 6tej dzis. pozniej o 9 "zasła". ciekawe kiedy wstanie ahhahah

hejka

ja też mam mało czasu, moje łobuzy dają czasu jak mało kiedy, Arek już w ogóle nie słucha się mnie, teraz sprzątają bo rozwalili wszystko co się dało w pokoju łącznie z materacami i pościelą. A zaraz mam iść na wyprzedaż bo likwidują sklep z meblami i wszystko po połowę ceny, szafki po 100 zł.

Owca- współczuję wam, szczególnie, że to jest młody piesek, moja suka też od małego ma chore biodra, ale nie chcieliśmy jej męczyć operacjami. Co do zwierzaków, to ja miałam sukę owczarka chorą na raka i uśpiłam bo nie mogłam patrzeć jak się męczy przy leczeniu, niby leki miały pomóc ale te zabiegi to był dla niej koszmar, nie jestem za tym, żeby ratować za wszelką cenę. Kolega wydał też ponad 3tys na chemię dla psa i ten po chemii aż wymiotował krwią. Nie mogłam na biedaka się patrzyć, lekarz mówił, że są skutki uboczne operacji i chemii i że zwierzę będzie się męczyć i że czasem lepiej nie operować jak i tak za mc, lub dwa umrze, a się będzie i tak męczyć, ale kolega miał go od małego ciągle z nim i nie mógł go tak po prostu uśpić w końcu pies przestał jeść i musiał go i tak uśpić. Jeśli ktoś ma kasę i chce i wie że zwierzak jeszcze pożyje i nie będzie się męczyć to też jestem za, ale jak ma się zwierzę bardziej męczyć to lepiej nie ruszać i pozwolić mu odejść.

Aniołek- mój też coś żle sypia może pogoda dodatkowo na nich wpływa.

Witam się żeby nie było:-p nie mam natchnienia na pisanie..podczytuję dziś tylko...
aniołku dziękuję ci za gratki a jak u Kubusia z ząbkami? biedny widać ciężko znosi ząbkowanie, dobrze że dajesz mu przeciwbólowe, zawsze to jakaś ulga dla niego...życzę by szybko mu wyszły żebyście oboje cieszyli się przespanymi nocami. Kibicuję!!:*
Mój dziś jak zwykle przed 4 się obudził, dałam mu mleczka bo jednak głodny chyba był (jadł o 21.40 ostatni raz wczoraj) potem usnął. Dzisiaj mam w planach jakiś ciucholand przelecieć może coś znajdę dla dzieciaków, mały mi z bodziaków wyrasta masakra jak szybko, wszystko krótkie:szok::-)

Witam wszystkie Kobietki :) Mieszkam niedaleko Świebodzina i mam pytanie odnośnie dobrego lekarza leczącego endometriozę w okolicy? Aktualnie chodzę do Pani Barskiej w Świebodzinie. Może kogoś też leczyła z podobnym schorzeniem??? Będę wdzięczna za info :) Pozdrawiam :)

reklama
Megi dzięki Kochaniutka za kibicowanie :tak: U Kubusia nic kompletnie nie przyuważyłam nowego.. nie ma też śladów, że ma zamiar cosik wyjść:sorry:Hihi mówisz, że Pawcio wyrasta.. ja właśnie od godziny ślęczę nad allegro i szukam jakiś body dla małego:-) Też wszystko przymałe.. szukam rozmiaru 86, ale ciężko dostać coś używanego w dobrym stanie i bez dekoltu do pasa:sorry:Powodzenia w poszukiwaniach, daj znać jak coś upolujesz, może i ja się przejdę ;-)
kroma fakt ta pogoda jest dziwna, sama źle się czuję.. a co dopiero dziecko.
Owca miłego spacerkowania :tak:
Ciasteczko uhh mówisz jak wyjdą będzie lepiej ? :sorry:a kiedy to????? :laugh2:

Do góry