reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho nie nie jest ciezko..tyle ze manko se narobilam nie duzo i nie malo ale jednak cholercia:wściekła/y:pewnie przez zmeczenie bo zeszlam wczoraj po 21 i o 5 juz wstalam do pracy....o 11 wypilam tigera bo inaczej by nie dalo rady..
maly jakis marudny
idziemy na kolacje
aniolek fajna czapeczka..
megi a cos doczytalam ze ciuszki potrzebujesz na jaki rozmiar?
ciacho ja mam pelargonie zwykle i tez przy wietrze jets ok..bynajmniej sa lepsze niz te zwisajace...

Ostatnia edycja:
reklama
aniolek tzn. jak dlugo? u nas u mlodej wyszlo uczulenie po tyg
a jak cos ugryzlo to powinien byc slad po ugryzieniu jakas kropeczka, moze ma?
marzenka no ja wlasnie takie kupilam, bo te zwisajace ladne ale nie na moj balkon:no:

Ciacho mleko krowie mu daję już od jakiegoś miesiąca na zmianę z mm. Właśnie nie ma żadnej kropeczki tak jak przy ugryzieniu bywa.. hm no zobaczymy co jutro będzie..Znowu młody marudny, płakał ciągle aż w końcu dałam mu znów czopek przeciwbólowy i się uspokoił..właśnie usypia.. Chyba zanosi się, że będzie tak codziennie :-(

marzenka nie martw się, każdemu się zdarza być zmęczonym i się pomylić..
Yola rozwaliłaś mnie swoim tekstem o tym jak malutki wygląda w czapeczce :-D
Future biedna Ty.. pamiętam jak mnie zgaga męczyła w ciąży, aż żyć się odechciewało:sorry:
Łaziłam dziś za bodziakami dla młodego ale wszystko tak drogie, że odpuściłam :-(

sorki ze znowu na chwile...
dopadlo i Misiule :-(
gorączka coraz wyzsza, jak nie spadnie jutro do sulecina do szpitala jade...

a to dla ciekawskich..
Szyciaki

larvunia - dawno na Twojego bloga nie zaglądałam, ale Ci się okociło :-D Ja bym coś poszyła (pewnie też koty, ale to moje zboczenie już :p), ale materiałów nie mam. Do niedawna w czerni tylko chodziłam ubrana i wszystkie stare ubrania, które były do wywalenia czarne...
Zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Future - to może zakłaczony dzidź się urodzi, u mnie się sprawdziło. Zgagę miałam straszną, rennie pomagało na 5-10 minut to brałam jak już ledwo przytomna zasnąć przez to nie mogłam. A w dzień się męczyłam... współczuję.

A ja półprzytomna. Pospałam po południu chwilę z małym, ale teraz znów dreszcze. Niech ta anemia wreszcie się skończy, bo padam na pysk...

Cześć dziewczyny :-D:-D

Tak Was czytam i czytam od ładnych paru miesięcy. A to chociaż się przywitam żeby nie było ;-):-)

witam;-)
ladna pogoda dzis sie zapowiada no i bez wiatru poki co:tak:
inamorate witaj...skad jestes?
aniolek no zdarza sie pewnie...
kochana ty juz dajesz mu krowie?:szok:to bardzo szybko zaczelas.....no ale jak nic sie nie dzieje to pewnie dawaj
moze trzydniowka?albo uczulenie na cos?odstaw na jakis czas mleko krowie to zobaczysz czy bedzie lepiej
a my jak bylismy u denstystki to powiedziala zeby teraz jak najwiecej mleka mu dawac conajmniej szklanka mleka dziennie 2 proc;-)bo mowi ze bardzo wazny okres jest w jego zyciu jesli chodzi o zabki
a ja nawet sie wyspalam:-D
larvunia i jak nocka?mam nadzieje ze szpital nie bedzie konieczny:-(

hejka

ja zaraz wybywam do fryzjerki na saunę parową. Dzieciaki na kulki, chyba z dwa mce nigdzie sama nie byłam.

Aniołek- może faktycznie jakieś uczulenie i nie musi być na mleko, może jadł jakąś wędlinę, parówkę, czasem tam tłuką jakieś dodatki co mogą dziecko uczulić, jak mu nie zejdzie to może warto iść do lekarza. Może jakieś warzywa jadł. A mój ci powiem też ząbkuje nie widzę nic nowego ma tylko 7 zębów i 19 mcy, powinien teraz mieć dolną dwójkę a nie widzę. I się w nocy wybudza i popłakuję. Współczuję nocki, ale pocieszę cię, że jak ci teraz ząbkuje to za rok będzie miał spokój z ząbkowaniem.

Yolanta- przyznaj się chcesz sobie zrobić na dzień matki prezent.
Marzenka-a ty pracujesz dzisiaj w sobotę, czy masz wolne. Moja Olka to tylko mleko pije ciągle, serki je, kaszę je. Potem ma rozwolnienie od niego.
Inamorate- witaj, nieźle nas śledziłaś jak kilka mcy. Trzeba było się ujawnić my nie gryziemy.
Lavrunia- super kot a zdrówka dla was. Ja młody się czuje?
Aniołek- słodki jest twój maluch, fajowa czapka, pochwal się gdzie kupiłaś, bo ja potrzebuję dla młodego, a w centrum byłam w Nilago to tam ceny z kosmosu.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc
marzenko dzieki
mloda w nocy do 39' dobijało, nie dala sobie okladow robic. Wila sie jak wąż i ryczała.. co za noc.
Dzis rano kaszle smarow nie widze, ale ciaga cos nosem. Zrobilam kolejny raz inhalacje jej i oklepalam i nic nie charczy a charczalo nad ranem. NIe wiem czy to zęby czy zarazial sie od Frucia....
Fruciu stabilnie. Brak gorączki, pogodniejszy, ale nadal slaby.

Popisze pozniej wiecej, sorki....
aaaaaaaaaa inamorate czy Ty nie masz na imie Moinka J. czasem?? Dawniej Monika B??
Yoilanta dziekuje ;* z czarnego tez niezle kotek moze wyjsc

edit:
Kroma dzieki ;*

Do góry