reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aniolek jakiego masz avatarka:-D widze ze tu pelno fanek kocurkow:-D lacznie ze mna:-)
niby jest 17stop. ale jakos tak zimno:confused2: pewnie dlatego ze slonca nie ma
my juz po obiedzie, pozniej jakis spacer trzeba zaliczyc

reklama
Ciasteczko ja lubie kotki ale małe, większych się boję odkąd miałam w rodzinie do czynienia z dwoma podejrzanymi "typkami". Jeden mnie podrapał bez powodu, a drugi latał po wszystkim .. firankach, ścianach, stołach itp. i syczał jak wąż:szok:

Doniaczka witaj ;-)niestety nie mogę Ci pomóc.. ale mam nadzieję, że ktoś inny będzie się orientował..

Witam, w Świebodzinie polecam doktora Cięciela. Chodziłam do niego kilka lat jeszcze jak nie był ordynatorem w ŚW. Ma moim zdaniem duże doświadczenie w sprawach endometrioz i niepłodności. Ja chodziłam głównie na NFZ czasami z konieczności prywatnie ( 2 - 3 razy), nie wiedziałam różnicy w wizytach. Ten sam gabinet ten sam lekarz. Sama wizyta w wysokim standardzie. Na to składa się i wygląd gabinetu i sama wizyta, zawsze miałam robione potrzebne badania, USG na każdej wizycie, pierwsza wizyta to trwała 45 minut ( wszystko na NFZ). Niestety z powodu zmiany miejsca zamieszkania musiałam zmienić lekarza i nigdy już nie trafiłam na na lekarza pracującego tak jak dr Cięciel.

Dziewczyny nie wiecie co to może być za uczulenie ? Kurcze wczoraj było bardziej czerwone ale mniejsza plamka a dziś na całym policzku.. :-(

Trochę niewyraźne fotki

S6305930.jpgS6305932.jpg Jak się tego pozbyć? :-(

aniolek a mlody je zwykle mleko tzn. takie jak my? mi to wyglada na pokarmowa alergie, mloda miala akurat takie cos po zjedzeniu rosolu i kurczaka

posadzialam sobie pelargonie w doniczkach, ciekawe czy przezyja a tym moim wietrznym balkonie

doniaczka witaj ja jestem ze sw:tak:ale sie nie orientuje..ja chodzilam cala ciaze i przed do pani barskiej i co zadowolona jestes?
ehh co za dzien.....juz nic mi sie nie chce

Ciacho młody je tak na zmianę krowie i modyfikowane.. już dłuuuższy czas i nic mu nie było.. W sumie nic nowego też nie dostał, a ma to na buzi od 3 dni.. Może odstawie krowie zupełnie? :eek:
Future nie sądzę, żeby coś go ugryzło.. Ehh już sama nie wiem.
Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam Kubusiowi taką bandamkę na głowę z daszkiem i do tego pod szyjkę apaszkę.. :tak:
OTO mój Model :cool2:

S6305936.jpgS6305938a.jpgS6305955.jpg

reklama
Aniołek - mi to na ugryzienie owada wygląda. Ja mam alergie, to jak mnie komar capnie to tak mniej więcej wygląda. Myślę, że jakby to alergia pokarmowa była, to byłoby więcej, a nie tylko jedno na policzku.E
Edit: O, pisałyśmy razem. Bandana świetna :-D Ja muszę mojemu robakowi coś na głowę kupić, bo ma w sumie tylko 2 takie bawełniane czapeczki w których jak mały kondonik wygląda :-)

Ostatnia edycja:
Do góry