reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yola nieee eee eeee, tak tylko mowie. wczoraj na helke wołałam cay dzien zenek i tak mi jakos zostało.
mam trochę sił dziś, zatem prasuje, hesia na dworze z babcią. i dobrze, bo lata is ie chichra na glos, a ja nie mam sil za nia latac.

dzis w przedszkolu wierszyk po ang dla mamy ;)))

Larvunia - i co tam? ja wiem, ze lepiej antyb, ale ja mysle, ze dobrze robisz, ze probujesz zwalczac choróbsko bez antyb narazie. tak trzymac. i wiem, ze pewnie Marcelek sie meczy. usciskaj go ode mnie ;)

PR - <głupek>

reklama
witam
larvunia zdrowia dla mlodego, marzenka a dzisiaj nie jest zbyt cieplo:confused2: kurna kiedy to cieplo przyjdzie na stale?
ja dopiero wrocialam ze szczecina ja nie wiem co to dzisiaj bylo ale ruch byl masakryczny, jakies 5km w korku jechalam:confused2:

dopiero wrocilismy
Wczoraj osluchowo ok a dzis juz mu zeszło na pluca :-(
goraczka sie utrzymuje non stop :-(
juz mu dalam antybiotyk... znowu śpi :-(
Zeby tylko Misiula nic nie zlapala...

hej
ja czekam na telefon od weta kolo 13 ma byc piesio do odebrania :tak:
jak sie okazalo mial jeszcze kleszcza :tak: na glowie a widzialam jakos 2 dni temu ze ma jakas kulke i nie wiedzialam co to jest...
zobaczymy co zdjecie wykaze bo wet mowila ze on dziwnie nogi stawia cos :nerd:
Pogoda rzeczywiscie dziwna ale jak bylam na miescie to 16 st bylo gdyby nie ten wiatr to bylo by calkiem ok :tak:

Ciacho a ty co w szczecinie na zakupach bylas? my wczoraj stalismy tez 30 minut w korku :tak: bo droge robia w jednym miejscu :tak:

Megi to fajnie ze kasiorka jest w koncu..to dzis szalenstwo zakupowe?..;-)
Future zenek jest ok :-D
Larvunia zdrowka dla Marcelka :tak:

Spadam do kuchni robie spagetti dzieciaka na obiado :tak:

larvunia wspolczuje, biedny marcel, zdrowka jeszcze raz
owca z M bylam musielismy cos zalatwic w firmie, a korki w obie strony ludzie do pracy jechali ale jeszce nigdy na taki ruch nie trafilismi o tej porze:confused2::eek:
uu moze cos tofik ma ze stawami? dziwne ale moze wszystko bedzie ok:-) ja naszej kilka dni temu wyciagnelam kleszcza miala na brwi,

MADZIARENA wiesz... niedobrze... hmm... to zależy w jakiej sytuacji, bo jeżeli nas nie stac i mielibyśmy miec problemy żeby dac cokolwiek dwójce dzieci gdzie przy jednym już problemy są, to wolimy aby jedno było które nie będzie musiało ciągle patrzec że inne dzieci coś mają a on nie ma nic... Są niestety teraz ciężkie czasy i naprawdenie wyobrażam sobie teraz pójśc na chorobowe wrazie czego potem macieżyński i wychowawczy, bo nie zdecydowałabym się oddac dziecka do żłobka... Przy jednym dziecku i dwóch wypłatach jest nam ciężko, a co dopiero przy dwójce dzieci i jednej wypłacie... sytuacja może się u nas poprawic najprędziej jak na swoje pójdziemy, ale czy pójdzie tak jak myślimy to nie wiem, a poza tym wtedy już młody będzie miał ok 4,5 zanim bym zaszła, zanim urodziła to różnica byłaby 6 lat między dziecmi...

LARVUNIU u nas tak samo właśnie ostatnio było, w środe czysto tylko bactrim dała bo baliśmy się że ma zapalenie dróg moczowych a w piątek już na płucach było i antybiotyk 11dni... dziś znów kaszel nieciekawy się pojawił, wczoraj podejrzewam że wiatru zimnego się nałykał, i pije syropek z mleczu, inhalacje robimy i rubital pije... jeszcze z cebuli mu zaraz zrobie

OWCA kciuki za psinke!

PR jak u Amelki?

Głowa znów mnie boli, no masakra, niech ta pogoda się ustabilizuje bo zwariuje!

reklama
Do góry