reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yola nieee eee eeee, tak tylko mowie. wczoraj na helke wołałam cay dzien zenek i tak mi jakos zostało.
mam trochę sił dziś, zatem prasuje, hesia na dworze z babcią. i dobrze, bo lata is ie chichra na glos, a ja nie mam sil za nia latac.

dzis w przedszkolu wierszyk po ang dla mamy ;)))

Larvunia - i co tam? ja wiem, ze lepiej antyb, ale ja mysle, ze dobrze robisz, ze probujesz zwalczac choróbsko bez antyb narazie. tak trzymac. i wiem, ze pewnie Marcelek sie meczy. usciskaj go ode mnie ;)

PR - <głupek>

reklama
witam
larvunia zdrowia dla mlodego, marzenka a dzisiaj nie jest zbyt cieplo:confused2: kurna kiedy to cieplo przyjdzie na stale?
ja dopiero wrocialam ze szczecina ja nie wiem co to dzisiaj bylo ale ruch byl masakryczny, jakies 5km w korku jechalam:confused2:

dopiero wrocilismy
Wczoraj osluchowo ok a dzis juz mu zeszło na pluca :-(
goraczka sie utrzymuje non stop :-(
juz mu dalam antybiotyk... znowu śpi :-(
Zeby tylko Misiula nic nie zlapala...

hej
ja czekam na telefon od weta kolo 13 ma byc piesio do odebrania :tak:
jak sie okazalo mial jeszcze kleszcza :tak: na glowie a widzialam jakos 2 dni temu ze ma jakas kulke i nie wiedzialam co to jest...
zobaczymy co zdjecie wykaze bo wet mowila ze on dziwnie nogi stawia cos :nerd:
Pogoda rzeczywiscie dziwna ale jak bylam na miescie to 16 st bylo gdyby nie ten wiatr to bylo by calkiem ok :tak:

Ciacho a ty co w szczecinie na zakupach bylas? my wczoraj stalismy tez 30 minut w korku :tak: bo droge robia w jednym miejscu :tak:

Megi to fajnie ze kasiorka jest w koncu..to dzis szalenstwo zakupowe?..;-)
Future zenek jest ok :-D
Larvunia zdrowka dla Marcelka :tak:

Spadam do kuchni robie spagetti dzieciaka na obiado :tak:

larvunia wspolczuje, biedny marcel, zdrowka jeszcze raz
owca z M bylam musielismy cos zalatwic w firmie, a korki w obie strony ludzie do pracy jechali ale jeszce nigdy na taki ruch nie trafilismi o tej porze:confused2::eek:
uu moze cos tofik ma ze stawami? dziwne ale moze wszystko bedzie ok:-) ja naszej kilka dni temu wyciagnelam kleszcza miala na brwi,

MADZIARENA wiesz... niedobrze... hmm... to zależy w jakiej sytuacji, bo jeżeli nas nie stac i mielibyśmy miec problemy żeby dac cokolwiek dwójce dzieci gdzie przy jednym już problemy są, to wolimy aby jedno było które nie będzie musiało ciągle patrzec że inne dzieci coś mają a on nie ma nic... Są niestety teraz ciężkie czasy i naprawdenie wyobrażam sobie teraz pójśc na chorobowe wrazie czego potem macieżyński i wychowawczy, bo nie zdecydowałabym się oddac dziecka do żłobka... Przy jednym dziecku i dwóch wypłatach jest nam ciężko, a co dopiero przy dwójce dzieci i jednej wypłacie... sytuacja może się u nas poprawic najprędziej jak na swoje pójdziemy, ale czy pójdzie tak jak myślimy to nie wiem, a poza tym wtedy już młody będzie miał ok 4,5 zanim bym zaszła, zanim urodziła to różnica byłaby 6 lat między dziecmi...

LARVUNIU u nas tak samo właśnie ostatnio było, w środe czysto tylko bactrim dała bo baliśmy się że ma zapalenie dróg moczowych a w piątek już na płucach było i antybiotyk 11dni... dziś znów kaszel nieciekawy się pojawił, wczoraj podejrzewam że wiatru zimnego się nałykał, i pije syropek z mleczu, inhalacje robimy i rubital pije... jeszcze z cebuli mu zaraz zrobie

OWCA kciuki za psinke!

PR jak u Amelki?

Głowa znów mnie boli, no masakra, niech ta pogoda się ustabilizuje bo zwariuje!

reklama
Do góry