wy tu nasmarowałyście, wróciłam ze spaceru, ogólnie jakiś dzień dzisiaj nerwowy jest, chyba w powietrzu coś wisi. Mycha ja mam też taki dzień, ale po spacerze mi lepiej. Blond- może okna umyj i powieś firany, niby ciśnienie wzrasta i można dostać skurczy. Atagata- ty nie kombinuj z przyspieszaczami, moja koleżanka wypiła olej rycynowy, bo to przyspiesza poród, wywołuje skurcze, bo przeczyszcza organizm i się męczyła 3 dni ze skurczami a potem trafiła na cc, bo jej mały smółkę puścił i się dusił, miał potem zapalenie oskrzeli. Posprzątajcie, pochodźcie, z facetami spółkujcie i może pójdzie w końcu. Madziarena- a jak ci idzie jazda, ja widziałam ostatnio dziewczynę to zasuwała nie źle na rolkach. marzenka- ja zapomniałam, że mam kawę zaparzoną. ciasteczko- teraz takie trampki robią. Ja kupiłam dwa lata temu lakosty i w sumie nie drogie, ale guma zaczęła się odklejać i nie dało się reklamować, bo uważali że to od chodzenia po deszczu, w sumie odkleiła się trochę i dalej nie poszło, mam je do tej pory i chodzę.