reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się, już troszkę w lepszym humorze ;-)
Pani ciasteczko (;-)) - mam nadzieję, że o tych owocach morza to nie o mnie :-D Mieszkając w Portugalii gotowałam sobie sama, bo jak co dzień serwowali mi krewetki, kraby, ryby i inne ośmiornice to bym z głodu umarła :-D

atagata - no ja parę dni temu miałam regularne skurcze, ale bezbolesne, prysznic i nospa nie pomogły, to pojechałam do szpitala. Jednak to nie to, co z tego, że cały brzuch mi się napinał tak, że mnie prostowało. Teraz stwierdziłam, że póki mnie nie zacznie boleć tak, że po ścianach będę chodzić to nigdzie się nie ruszam. Tylko doła niepotrzebnego złapałam, bo już się ucieszyłam, że będę mieć Gabriela na zewnątrz, a jednak jeszcze nie. A swoją drogą to co ze mnie ciekło, to chyba jednak czop był, a nie wody, bo przestało. Zgłupieję do reszty tak na koniec tej ciąży :p

reklama
ja juz po zakupkach
najchetniej poszlabym w kimono ale za niedlugo wybywamy na rower
zakupki jak najbardziej udane:tak:
witam nastepna nowa kolezanke..widze ze duzo dzieciaczkow bedzie nowych:tak:

yola to nie do ciebie z tymi krewetkami, chodzilo mi ze future i ja lubimy-mniam mniam
kroma mnie dzisiaj glowa tez boli i jestem wykonczona nie wiem czym:baffled:
aniolek dzisiaj mialam zuper ogorkowa jeszcze z wczoraj, marzenka a coz tam nakupowalas?:-D

ciasteczko- ja odpadłam w końcu siedziałam na kanapie i poszłam spać, Arek latał i mnie karmił ciastoliną, ale mnie zmogło, chyba pogoda, bo mi już lepiej.
marzanka- pochwal się zakupami, czy to tylko jedzonko?

mnie tez zmoglo nawet niewiem ile spalam
kochane to byly mega zakupy:-Da wiec tak sandaly na koturnie...stanik koldre mlodemu przescieradlo bo nie mial na zmiane...
kilka rzeczy do kuchni i blyskotki :-Dzostalo mi kupic jeszcze mlodemu sandaly te ortopedyczne bo z tamtych wyrosl a sa dobre a babka dzis miala zamkniete plus do tego oplaty robilam w przedszkolu tez bylismy podpisac umowe i zmienilam godziny ze nie idzie na 6-30 tylko do 8 ma byc...
macie pozdrowienia od megi hehe jak bedzie miala chwile to napewno wejdzie:tak:

hej hej zyje i to w calosci:)tzn w jednym kawalku wiec nic sie nie zmienilo:)
tydzien nam zlecial taaaak szybko ze nawet nie wiem kiedy, cieplo bylo wiec jezdzilismy na wies albo nad wode i tak w kolko wiec czasem nawet kompa nie wlaczalam.
widze ze tu sie jakos ciazowo zrobilo i to jakos na jeden termin sie wszystkie pchamy hehe. Witaj One:)
u mnie oprocz tego ze co jakis czas mnie mlody w brzuchu straszy ze chce wychodzic to nic sie nie dzieje. no moze poza tym ze mi jakas cholerna wysypka wylazla od slonca na rekach. no masakra, wygladam jak ufo. rece mam podrapane w jakis grudkach:baffled:

mam ochote na cos slodkiego....i jak na zlosc nic nie mam akurat w domu.

reklama
Do góry