reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Atagata pierwsza i tak Yola pewnie bedzie bo ma termin 2 tyg przed nami wiec przetrze szlaki, no chyba ze sie dolaczymy do niej wczesniej:)ale na "nasz" termin tak mniej wiecej jest nas 4!!!bo chyb a 31 maj, ma Merisamm termin, ja mam 2.06 a Ty i One na 03.06 wiec duze prawdopodobienstwo ze sie spotkamy tam.

my idziemy po kolei..
ja na 1.06
Blond 2.06
Atagata i One na 3.06

o ile wszystko będzie w terminie, a może i Yolante spotkamy jak utknie na dłużej:))

reklama
Ale wy mi życzycie :-D Ja tu chcę już rodzić, a te mnie chcą do czerwca trzymać, no nie :-D hehehhe może jeszcze na Future poczekamy w takim razie? :-D

Zmykam spać, jak coś ma się zacząć muszę się wysypiać ;-)

hejka laski

pamiętajcie, że pierworódki mogą przenosić z dwa tygodnie, chociaż nie życzę, bo ja przenosiłam Olkę i miałam maksa jak czekałam po terminie, miałam doły i ciągle płakałam, że inne już urodziły a ja nie, Arka urodziłam co do dnia, i jeszcze w dniu mojego egzaminu, ale leżałam na patologii i też ryczałam bo przez dwa tygodnie codziennie jakaś w łóżku rodziła i później wychodziła z dzidziusiem do domu. Szybkiego rozwiązania i śmiesznie by było jakbyście w boksach obok rodziły :-)

A ja wstałam głowa boli, pogoda chyba tak wpływa, bo ja z tych co ma rzadko bóle głowy.

Cześć kobietki:) Dziś jestem sama w domu. Córa wyjechała na weekend, lubego do firmy wezwali a ja snuję się po domu. Zjadłam słoik pasztetu z ćwikłą i może zaraz pozbędę się koszuli nocnej. A może jeszcze nie:)

jezuuuuuu umieram :-(
Łyknełam juz 2 tabletki, nasarowałam sie maściami i nadal boli :-(
MOJE PLECY! Glową ani w lewo ani w prawo ani w dół :-(
co mi sie dzieje?!

Yolanta- razem raźniej, poczekaj na nas!! :) byłby ubaw na oddziale! :p
Kroma- masz rację, chociaż nigdy nic nie wiadomo jak się akcja potoczy...
atagata- przestań, po co się będziesz ubierać, piżama wystarczy na cały dzień jako główna kreacja :))

sezon komarowy/komarzasty uważam za otwarty, normalnie wyjść na dwór na chwilę nie można i to nawet teraz w dzień, bo zaraz gryzą cholery; jestem jak wabik!! wielki wabik z dodatkowymi hektolitrami krwi!! aaaa!!!!:-D

hallo
jestem wrocilismy z wiesi i widze ze mnie larvunia poszukuje
ale ja nie mialam zadnych nieodebranych;/ no chyba ze zasiegu nie bylo

no a my po rezjeżdżonym tygodniu dziś gnijemy w domu ;)
ja mam farmę piękności depilacji, henny, balsamowania i...........wyszedł mi czerwony rozstęępppp buuuuuuu 3 cm. masakra. buuuuuuuu buuuuuuuuu
hesiu śpi a ja rozpaczam. z Heleną nie wyszedl mi żaden, bo dwa mialam jeszcze od sterydów, to troszkę się rozeszły przy Hesi, a teraz buuuuuu
nie dość, zę cycki do kolan, to jeszcze tooo buuuuuuuu

Lavrunia- ja to miałam i miałam zapalenie nerwa szyjnego albo mięśnia, pomogły mi dopiero leki od lekarza, czasem jak się śpi źle to może wystąpić stan zapalny od naderwania mięśnia podczas snu w jednej pozycji, lub jak się przy oknie śpi otwartym może przewiać, owiń sobie szyję czymś ciepłym, musisz to rozgrzać i ja brałam leki na zwiotczenie mięśni na noc bo inaczej nie mogłam się ruszyć, po dwóch dniach zeszło, czasem mnie boli szyja ale już śpię na płasko i nie na boku.

Future- ja polecam ten krem, w obydwu ciążach miałam spory brzuch i nie mam rozstępów a mam podatność bo na pupie mi się zrobiły jak przytyłam a wtedy się nie smarowałam, Aukcje Allegro PALMERS Pielęgnacyjny balsam przeciw rozstępom 250 ml.
http://193.23.48.135/palmers-skoncentrowany-krem-przec-rozstepom-125ml-i2300610212.html,
http://193.23.48.135/palmers-organiczny-krem-na-rozstepy-koncentrat-125-i2307572656.html

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ho ! Wy wszystkie na wieś a ja to bym sobie do miasta pojechała :)
Widze porodowe plany hehe u mnie mala sie 10 dni przed terminem urodzila poszły wody i heja.
Marzenka no to zakuy udane ja dzis tez kupilam staniczek, koszulke sobie mezowi spodenki i malej laczki na dwor i po domu ;) no i obległam biedronkę a zaraz do marche wyskocze bo nie mam nic do jedzenia.
wogóle to u nas pada i pada az sie nic nie chce juz mam dosc siedzenia w domu :/ Masakra miałam iśc na rowery ... ehs niech to slonce wróci. milego wieczorka

Do góry