reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej to ja na momento wpadam zobaczyc co tam skrobiecie...
Ja wlasnie pozegnalam tesciow :-D:tak: m odwiozl ich na autobus maja o 20:30 :tak:i chata wolna haha ;-)
Ide robic jakas kolacyjke bo zglodnialam...

Blond witaj,fajnie ze tydzien zlecial i milo spedziliscie czas :-):-)
Marzenka to rzeczywiscie duze zakupy robilas poszalalas widze hehe :tak:...dzieki za pozdrowionka :tak:

A PR gdzie sie chowa? chyba tez wyjechala gdzies??...:baffled:..

Milego wieczorku :-)

reklama
aniolek - z manhattanu jestem.
Proponuję by pierwsza, która się rozpakuje dostała karę i resztę na kawę ewentualnie lody w lipcu zaprosiła:)
Yolanta - mój synek początkowo też Gabriel miał mieć na imię:) Ale po wielu dyskusjach został Arturem.

Witaj Atagata milo cie poznac :-):-)
widze ze mamy corki w podobnym wieku :tak: jestescie juz pewnie po komuni?
bo my mielismy tydzien temu :tak:

rzeczywiscie sporo tych ciazowek u nas haha :-)

Ej, czuję się tu w tym wyścigu "poszkodowana", bo jak wygram/przegram (??) to stawiam lody, a szanse teoretycznie mam największe bo termin na za 2 tygodnie :-D Ale jak na moje może tak być, że urodzę pierwsza, najbezpieczniej dla reszty i dla mnie ;-) Wy się jeszcze trzymajcie, czerwcóweczki, ja majowa to już mogę :tak:

owca - czyżbyśmy my ciężarówki ci przeszkadzłay...osz ty...

a ja bylam w gorzowie na kuplkach w gofiku, a potem w kupcu w pierogarni mhmmmmmmmmm
wciągnęłam placeg węgierski o mamma jaki przyszny... i surówka z niebieskiej kapusty. czy czerwonej. nie wiem. ta co jak surowa to czerwona, a po ugotowaniu niebieska haha.

hesiek zasnął w samochodze i przelozona spi. oby do rana.

Ciacho to robcie zaklady hihi:)
Owca Ania tez cos sie ten tydzien nie odzywala wiec pewnie tez na wsi siedzi.jej balkon juz mi drzwo przyslania bo lisci dostalo wiec nie widze czy tam jakies pranie sie suszy albo czy okna otwarte hehe, tak to zawsze cos tam moglam ja wyczaic:-p:cool2:

Atagata pierwsza i tak Yola pewnie bedzie bo ma termin 2 tyg przed nami wiec przetrze szlaki, no chyba ze sie dolaczymy do niej wczesniej:)ale na "nasz" termin tak mniej wiecej jest nas 4!!!bo chyb a 31 maj, ma Merisamm termin, ja mam 2.06 a Ty i One na 03.06 wiec duze prawdopodobienstwo ze sie spotkamy tam.

Future no cos ty..jak mozesz tak myslec ....
tymi brzuszkami to tylko kusicie haha ;-);-)

Blond pewnie tak jak mowisz i PR byczy sie na wsi co bedzie w bloku siedziala jak taka pogoda :-)

Czesc wieczornie....
Misiua kurde mi kaszle... niedobrze. Az sie wybudza bidulka...

No wlasnie poszukuje PR , wydzwaniam do niej a w tel cisza...
jakby kto mial z nia kontakt to prosze przekazac ze jest poszukiwana od jakiegos czasu ;-)

edit:
znowu z dzis kilka fotek u mnie jakby co ;)

reklama
Larvunia jak Ania nie odbiera to znaczy ze naprawde gdzies na wsi siedzi hehe i pewnie sie zorientuje za kilka dni ze wogole ktos do niej dzwonil :D:D:D
dobranoc

Do góry