reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja nie mam zadnych balerinek i chyba pojde cos poszukac.....
musialabym jakies kupic dwie pary jedne do pracy i drugie na wyjscia ,,bo do pracy szkoda strasznie sie niszcza....moje adidasy jak szmaty za niedlugo beda wygladac...:baffled:nie zwraca sie na to uwagi jak ma sie tyle rzeczy do zrobienia...:baffled:
ciacho to ci dziewczyny:szok:az tak sie zra?:-Djuz cie widze w akcji:-D
blond nie martw sie musi byc dobrze ale tak tak wiem latwo sie mowi ;-)trzeba myslec pozytywnie bo inaczej by czlowiek zwariowal:tak:
kroma to ladnie nachodzilas..ale piekkna pogoda wiec az zal bylo siedziec w domku..
ja tez przyszlam po 14 pokrecilam sie i poszlismy na dwor na plac zabaw.....
pr telepatycznie wysylam ci kawalek pizzy:-D
dzis ostatni raz byla wpracy nasza kierowniczka....szkoda ze odeszla...bo naprawde bylo z nia dobrze...ta nowa tez niczego sobie ale to juz nie to samo.....jak bede robic swoje to nie bedzie miala sie do czego czepic hahhaha:-D

reklama
ciasteczko- piękna pogoda masz rację, teraz moje dzieciaki to ciągle by siedziały na dworze, w sumie ja też, nogi bolą, ale co tam chociaż kalorie lecą.
marzenka- mi się też te letnie buty poniszczyły, mam jedne pumy takie na lato jakby baleriny z tamtego roku i już wyglądają słabo, jednak adidasy służą dłużej.

no hej, bylam w gorzo. mam kilka perełek z ciuchlandii.

sukienkę na lato - ciążówka jak się patrzy i sandałyyyyyy zerwone z kryształkami aaaaaaaaaaa pienkne

mała się wyhasała a ja bylam w okeju na sałatce OK i sie nie mogę ruszać. a co do pizzy to wziełam familijną na wynos dla menża, i pachnie mi w kuchni, ale nie mam siły nawet na gryza. a z krewetkami i małżami. może do rana się ostanie, to skosztuję.

mała latała po restauracji i już nie wiedziała co ze swoją mądrością zrobić ;) szogun!

Hejka

u młodego do kaszlu dołączyła dziś gorączka i wymioty (M mówił że chyba flagmą, ale pewien nie jest), mocz zawiozłam dzis do badania (piorun nie chciał mi siku zrobic, w nocy zrobił o 4 i rano nie chciał, ale na szczęście w końcu się udało i zawiozłam, ale w pracy byłam zamiast na 9.50 to na 10.20 :-p. Zarejestrowałam młodego na jutro na 13.50 do lekarza, już wynik powinien byc no i skontrolujemy to jeszcze przed weekendem... Jutro też powinnam iśc na 9.50 ale się dogadałam że będe na 12, bo M nie da rady się urwac o 9 tak jak dzisiaj... No i jeszcze muszę coś na sobotę wymyślic... Bo niedziela to luz, M w domu...

Młody w dzień pospał (wiadomo jak to przy gorączce) i teraz jeszcze bajke ogląda... Ale zaraz go zaciągne do wyra... Kurcze, zasypiał już sam, a teraz plan legł w gruzach

Nie nadrobie was, trzymajcie prosze kciuki jutro za wyniki mojego misiaka (kurcze co chwile robi siku, i trzyma się za sisiaka ale mówi że go niec nie boli...) boje się...

Dobranoc

KAsia duuuzo zdrowka dla Kacpra!!!a spac nauczy sie spowrotem sam. najwazniejsze zeby zdrowy byl.
LArvunia dla Misiuli tez duzo zdrowka!
Marzenka ja kupilam ostatnio baleriny calkiem fajne w ccc, wyprzedaze maja pewnie z jesieni jeszcze, no bo skad i kupilam za 29 zl :) bylo duzo roznych modeli, wiec do pracy na pewno cos sie znajdzie ,poza tez:p

Future tak sobie poczytalam o tym O.Ki se glodna zrobilam, bo zjadlas moja ulubiona salatke stamtad i kupilas ulubiona pizze hahaha.

ja juz lece spac, jutro na 11 na KTG do gina jade
dobranoc

hello
aniolek to ci powiem cos lepszego:-Dze poszlam spac o 22-30 i juz o 5 wyspana....troche lipa bo sie przyzwyczailam ze na rano do pracy i tak sie budze cholercia a czasem bym chciala pospac dluzej....:tak:
no nic my sie szykujemy i idziemy do miasta i do medycyny pracy zrobic badania....ciekawe o ktorej wszystko zalatwie....

hejka

ja tez od 5 ale jeszcze poszłam z młodym poleżeć i wstaliśmy przed 7 bo by Olkę obudził, a ona wstała dopiero teraz.

Ja też zaraz do miasta, tylko włosy ułożę.
Wczoraj na New LOoku były ciuchy po 3, 4 i 5 funtów, obkupiłam się w spodnie, bluzki i spódnicę, jedną sukienkę, ale dwie fajne po 5 funtów mi wywaliło z koszyka i fajne spodnie. Tak jest z promocjami. Jeszcze czekam aż stroje kąpielowe przecenią i buty, a jeszcze przesyłka z free była, czekam na paczkę teraz.

Miłego dnia laski

reklama
Witam i ja na chwile :-)
ja na nogach od 7:30 normalka ale ja chodze spac szybko wiec ok :-)

dzis mam zamiar robic fasolke po bretonsku wiec kawe dopije i ide do kuchni
jutro z ranca okolo 4-5 tesciowka juz bedzie nie wiem czy sie cieszyc czy nie hmm..:confused2:

Ja ostatnim razem kupilam sobie baleriny w cc w pl wlasnie teraz przed wielkanoca zaplacilam 60 zl i co wczoraj sie rozwalily w podeszwie dziura sie zrobila i jakis drut mi wylazi ze srodka :angry:..musze ten drut wyjac calkiem i zobacze czy beda sie wtedy nadawaly do chodzenia wrr...wiecej nie kupie..

Kroma to poszalalas a ty z angli kupujesz??...tak na necie ze sklepu?..

Future pokaz sukienke i butki..smaka mam na pizze tez :-)

Kasia zdrowka dla mlodego mam nadzieje ze wyniki beda ok :-)

My dzis jeszcze na 17 do kosciola na probe...

Dobra uciekam pozniej zajrze :tak:

Do góry