reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale jestem zjechana a raczej moje stopy, nalazilam sie dzisiaj chyba z 3 godziny :baffled: i jednak bede musiala sobie jakies adidasy kupic bo niewyrobie
jet 24stopnie normalnie lato ja na gole stopy i na krotki rekaw latam hehe

reklama
Hej laski
gdzie to cieplo??
u mnie srednio slonca brak a wieje ze leb omalo nie urwie :angry::angry:
jest jakies 16 st :tak: ale widzialam ze ma byc jutro ladnie zobaczymy a tymczasem wam zazdraszczam pogody :-):-)
Ja z rana bylam na miescie cos zalatwic a teraz z dzieciakami na ogrodzie i dopiero wrocilismy :tak:
Pranie musze poskladac ale narazie nogi mnie bola wiec musze odsapnac i was poczytac :tak:

Witam nowa mame bo cie nie kojarze stad :baffled: u nas dzis w c&a bylo tez -20%...wiec tez bylam i cos kupilam hehe

Megi fajnie ze pawel dal sie tobie wyspac...oby czesciej..

Ale Blond masz zachcianki haha ale co tam..jedz na zdrowie ci :-)

A gdzie nasza Mycha?...

Kroma ja tez jestem przed @ ma byc po niedzieli mam tylko nadzieje ze nie pojawi mi sie na komunie :angry:

Ostatnia edycja:
hello
a ja trcohe zla bo moj mial dzis wrocic i dupa musze czekac do jutra:baffled:myslalam ze choc dzisiejsz popoludnie spedzimy razem a tu taka lipa...
pieke pizze..jakas glodna chodze ostatnio:-D
poczytam was wieczorkiem

marzenka- ja tez wiecznie głodna jestem.
owca- moja mi się spóźniła, może twoja też przyjdzie później.

A ja po spacerze byłam jeszcze z dzieciakami na 3 godziny i nie czuję nóg. Zaraz idę je kompać i czytać książkę, bo co mi pozostało samej robić jak M nie ma :-(

kroma spojrzalam na anty no i rzeczywiscie bo okres mi sie zbliza to i jesc mi sie chce....wszytsko bym pozarla:-D
zjadlam dwa kawalki pizzy i co dalej chodze glodna:-D
kroma ja to bym przy ksiazce zasnela....niespie od 5 i niedawno czytalam malemu ksiazke to mi sie zamazywalo ze zmeczenia:-D
dobra zrobilam se miete i lece poczytac co tam u was:-D

reklama
marzenka pizza mniam, kroma to tez ladnie polazilas i nie dziwie sie ze nogi bola
ja dzisiaj tez kilosow zrobilam, bola mnie stopy od butow ale nogi nie
alez dzisiaj cieplo bylo na gole stopy lazilam w balerinach:-D:-D taka pogode poprosze do konca wrzesnia:-):-D:-D

Do góry