reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

O to widzę, że wszystkie z Was to ranne ptaszki:-D
Ja się wcale nie wyspałam, znów wstawałam kilka razy, ale może dziś będzie lepiej:sorry:
Na dworze lato.. dziś śmigałam w japonkach:rofl2:
Teraz siedzę w domu bo głowa mnie boli i w ogóle jestem jakaś nie do życia. Młody śpi więc chwila spokoju.
Megi ładnie Pawcio śpi .. i na pewno będzie coraz lepiej;-) Ja dziś na obiad mam rosołek, ale pierożkiem Ciasteczka bym nie pogardziła mmmmm :-p:-p:-p:-p Szkoda, że mailem nie można przesłać:sorry:
Yoluś głowa do góry na pewno wszystko się ułoży. Pozytywne nastawienie jest ważne. Trzymam kciuki
Blond suuuper, że z Malutkim wszystko oki . Bardzo się cieszę :*
Future udanego wyjazdu :tak:
Kroma Owca Marzenka pozdrawiam :happy:

reklama
no dobra żegnam się, bo nie wiem czy zawitam. uż sił nie mam, a jeszcze chate musze posprzątać bo moj menzu wyjezdza dopiero w poniedzialek, i jutro tesciow na grila se sprosił wrrrr

no nic, udanego weekendu kochane, biore laptopa, moze znajde gdzies zasieg bezprzewodowy.
;****

no w koncu chwila taki dzis nawal pracy jakis byl ze szok...
blond- super ze u Alanka wsio ok
pozdrawiam wszystkie:) bo pewnie znow mnie troche nie bedzie bo bede miec wolne az do 7 maja juuupi;p;;p
A u Janka ida 3 czweorki na raz i marudzi troche...

Hej
my wrocilismy z kosciola ostatnia proba byla hehe 10 dzieci a plataja sie jak...tak na luzie wszystko :tak::tak:

Future to udanego wyjazdu i odpoczynku :-)

Pr to udanwgo urlopu wyjezdzacie gdzies ? czy odpoczynek w domku?

zazdroszcze ze macie tak cieplo u mnie srednio niecale 20 st...ale moze niebawem tez bedzie goraco :baffled:

No to tyle zapomnialam co mialam komu pisac :-p
Zapewne nie zajrze juz do was bo jutro juz goscie beda wiec same wiecie
wpadne w wolnej chwili i poczytam..

No to trzymajcie za nas kciuki w niedziele i oby pogoda nam dopisala :-)..
Odezwe sie po niedzieli pozdrawiam was :-)

hello
witam sie i znikam..nawet nie mam kiedy was poczytac...
ide sie szykowac i do miasta lece pokupic co nieco..kaska z pitu wplynela:-):-)megi a tobie?
a potem do pracy..
milej soboty
ps.piekna pogoda
pozdrawiam

czesc babeczki :-)
pikna pogoda prawda :-)
Milej majóweczki, pewnie malo Was bedzie... Ja raczejnigdzie sie nie wybieram, wiec bede lukac :tak:

dzien doberek, macie racje az milo sie wstaje jak tak cieplo:-)
my juz po zakupach, niedlugo na grilla sie wybieramy i bedzie co pojesc- ojeoje:-D:-D
milego dnia laski:-):-) jejeje
na tajnym temat juz jest otwarty, prosze sie wypowiedziec

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Dziewczyny
larvunia ja też zostaje w domu :-( także będę zaglądać..
Jakoś tak smutno mi.. chciałabym gdzieś wybyć choć jednego dnia, ale nie ma jak i z kim.. Babcia dalej w szpitalu..
Ale przynajmniej pogoda super.

Do góry