reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry alez cieplo:-)
kasia zdrowka dla mlodego, aniolek to pospalas:-) marzenka materialowe adidasy niestety niszcza sie:-(
kroma to sie obkupilas:-D a robisz przelew im na konto? ja mialam kiedys zajefajna torebke z New Look nosialam chyba z 2 lata non stop
owca ale to juz z gorki proba i komunia, wierz mi nie ma co sie stresowac a jak bedziec po to juz luzik totalny

reklama
no hejo!

mała jak zasnela nam wieczorem, w samochodzie, to dzis się obudziła o 8.45 trochę ię nawet wyspałam. my już po spacerze, mala się wylatała a teraz zasypia. a ja się biorę za pakowanie, jutro wyjeżdzamy :-D z samego rana, tzn jak się Hesiek obudzi!!!

jeszcze muszę samochód odkurzyc i mnóstwo rzeczy zrobić i sama nie wiem od czego zacząć. ale najważniejsze, że pogoda jest haa!

hello
ja juz po KTG. tym razem wyszlo super wiec dopiero za tydzien mam przyjsc, chyba ze bede chaial wczesniej to moge kiedy chce, ale planowe w piatek. a wtedy to powiedzial ze moze alan sie pepowina bawil i dlatego takie do dooopy bylo to tetno.

lece cos posprzatac i pranie wywiesic.

Ciacho nawet nie masz pojecia jak sie ciesze:))ja to po prostu jak slysze haslo szpital to dostaje bialej goraczki i wystarczy ze na czas porodu bede musiala tam byc, wiec dodatkowych atrakcji to ja nie chce. ale mialam przeczucie rano ze bedzie dobrze, mlody caly czas sie ladnie ruszal wiec sie tak nie balam.

Owca- powodzenia w szykowaniu się do komunii :-)
ciasteczko- ja kartą, mam taką co mi sami z konta ściągają, pierw blokują, a potem bank przelicza na złotówki, zawsze tam kupuję, bo mam sprawdzone rozmiary. A w sumie jak mają przeceny to się opłaca, szczególnie spodnie. Jeszcze koleżanka buty sobie kupiła.
Blond- to fajnie że wszystko dobrze, a masz fajnego gina, że w razie czego nie ma problemu i możesz przyjść.
Future- miłego urlopowania, może ja też zawitam nad morzem tylko w niedzielę albo w środę, bo M jutro wraca wieczorkiem/

Melduję się na szybko, że żyję i czytam, ale humor mam ostatnio tak podły, że się żyć odechciewa. Się problemy piętrzą zamiast rozwiązywać, ehh.
Jedyne dobre, że ładnie wreszcie i można wyjść na spacer, odetchnąć i się troszkę lepiej robi.
Chorym zdrówka, problemowym powodzenia. I ogólnie miłego kobitki.

reklama
Hejka
u nas też ok mały dziś spał do 4 od 23 jak nakarmiłam także sądzę że nie tak źle, dałam mu piciu ale kręcił się 45 min a wtedy już zaczął się domagać mleka więc dałam za 15 piąta i wtedy zasnął niemal od razu:)
Wczoraj w końcu kupiliśmy meble do kuchni, mój będzie składał dzisiaj:-)
Idę jeść obiadek dziś robiłam gulasz z kaszą a co tam...raz nie zawsze w piątek bo zwykle pościmy i piątki bezmięsne...

Do góry