reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry
Ładniutki dzień się zapowiada, ciepło, aż miło...
Muszę się pochwalić że mój synek po wczorajszej kaszce a zjadł o 23 spał dziś bez przebudzenia do 5:szok::-) obudził się jak już świtało, dał mi ładnie pospać ale kaszki to wypił 200ml na noc:-) dziś powtórka z rozrywki, żeby już tak mu zostało to byłabym happy:-)
Miłego dnia korzystajcie z ciepełka;-)

reklama
no co ty, zawsze tak mialy i z tego co się orientowałam to w rodznie,c zy u znajomych tez 3-4 tygodnie ;)

no ale nie ważne.

jedna po wycięciu wszstkiego bo miala ropomacicze, a druga sterylizowana, bo uciekinierka ;)

a ja się zdrzemnęłam godzinkę. Hesia poszła spac o 9.30 i dalej spi. a ja godzinkę i wstałam. muszę coś do przedszkola wymyślić :-D chyba będzie bociaaaaaaaannnnnn

Megi gratuluje udanej nocki!!! oby tak dalej!!!:)

a co do tych cieczek to ja psa a wlasciwie suki to nigdy nie mialam ale wlasnie u sasiadow zawsze miesiac miala:) ale widze ze juz informacje sprawdzone hihi:p

ja zaraz na jakies zakupy pojade, od jakiegos tygodnia chodzi za mna twarog, serki typu almette, jogurty ...masakra. mieso wogole nie dziala na mnie tylko oczy robie jak bialy ser widze i wszystko co z niego zrobione:shocked2::confused: czyzby mi dziecko wapn zabieralo ze sie ogranizm sam dopomina bo takiej chcicy to ja nie mialam nigdy na to.jogurty to tak alet a cala reszta to nie w takim stopniu
dzisiaj juz lumpka zaliczylam, dla takich maluskich dzieci jest pelno ladnych rzeczy, tych rozmiarow do pol roczku tochyba nikt nie kupuje i mozna naprawde trafic okazje.

Cześć Dziewczynki:)
Pogoda przepiękna:) Ja na zakupki ubraniowe się juto jeszcze wybieram do C&A bo będą mieli -20% na wszystko więc skorzystam:) Ostatnio miewam zachcianki rodem z pierwszego trymestru. Na śniadanie zjadłam słoiczek suszonych moreli nadziewanych serem w oleju. Miałabym 2 słoiczki to też bym zjadła:) a na obiadek Lasagne... mój luby od tygodnia mnie prosi bym zrobiła więc w końcu to spełnię.
Jejku ja chcę nad morze fal posłuchać i po piasku pochodzić...

Atagata no z tym morzem to pojechalas :D no chyba ze to tez ciazowa zachcianka hehe
i czemu sie na czercu znowu nie pojawiasz?:p znowu nam sie dziecie urodzilo hihi:)

ja wlasnie z biedronki wrocilam z pelna reklamowka twarogu, serkow, jogurtow, serow i wszystkiego co mieli w tej lodowce:baffled: i jak mysle ze mam jesc normalny obiad to mi sie odechciewa bo ja bym na obiad wlasnie to zjadla:zawstydzona/y:

reklama
heheh bo to lepiej czasami nie czytac. mi sie wydaje ze u mnie to co chwile sie ostatnio cos dzieje ale jak tak reszte poczytam to mam wrazenie ze ja w ciazy nie jestem :D w ogole inne to forum, na pazdzierniku zupelnie inaczej bylo( nikt nie mial np cukrzycy ciazowej a u nas to co chwile ktos na diecie) no reszta "objawow" tez jakas inna.ale na szczescie duuuzo mniej klotni nic mialysmy na pazdzierniku.

Do góry