reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
jestem....
caly dzien poza domem...
w locie poczytalam
PR super ze sie cieszysz, podaj mi na priv adres to moj podjedzie i Ci prezent podrzuci :tak:za
wsze to bede miala taniej z przesyłką :tak:

KAsiaF heheeh dzieki bede do nich pisac :tak:

a co z dziecmi bo u lekarza bylam, to Msiula oki, mam dalej inhalowac i odciagac smary a Fruciu zapalenie oskrzeli, ale pojedyncze swisty.. puki co ma przepisane inhalacje z pulmicortu + bordual w kropelkach czy jakos tak... + syropek wyksztusny. W piatek kontrola jak nie bedzie polepszenia to antybiotyk bedzie mial.
Fruciu jak zdrowy sie zachowuje, energii ma za trzech apatyt tez wiec mam nadzieje ze wyjdzie z tego, inhaluje go i oklepuje, jestem dobrej mysli :tak:

reklama
Witam wieczorowo...
Dzieciaczki śpią, podczytam tu i tam i pójdę się myć. Za godzinkę młodego na amciu wybudzę i przebiorę a w nocy jak mi radziła sąsiadka dam mu tylko pić herbatki, niech się odzwyczaja od nocnych karmień, kilka nocy zarwię najwyżej ale coś muszę zrobić. Żołądek przyzwyczajony do mleka w nocy więc trzeba odzwyczaić...zobaczymy jak będzie.
PR gratuluję wygranej, mała rzecz a cieszy:)
ciasteczko to miałaś dziś atrakcje nie ma co...już kit z drzwiami, dobrze że się nic młodej nie stało.
owca gratulacje dla Hani za pierwszą "gładką" spowiedź i za wyniki testu...szybko pojęła język tylko pozazdrościć:tak: masz powody do dumy;-)
larvuniu dobrze że Misi nic nie jest a dla Marcelka szybkiego wyzdrowienia:*
reszty o których nie wspomniałam pozdrawiam:-)

Hejka

U lekarza w sumie oki, dostał pulneo (w sumie dałam mu już 2 dawki przed lekarzem ale się skończył dlatego trzeba było iśc) i skierowanie na mocz bo mówi że go brzuszek na dole boli...
Wracając do domu zajechaliśmy do teściowej (mieszka niedaleko nas) i sie zgadaliśmy i wróciliśmy razem do miasta bo torbe podróżną chciała sobie kupic... kupic kupiła ale i młodemu zabawke kupiła, brossa do kontaktu na komary młodemu, buciki na lato chciała ale nic nie było to kaske dała żebym sama kupiła i jeszcze na koniec pizze do domu zamówiła (nam kasy szkoda a tak młody zadowolony był że hoho)... I się kurcze wkurzyłam bo jeszcze w aucie zostawiła kase za paliwo :dry:.

BLOND nie martw się, napewno wszystko oki, ja w szpitalu wylądowałam właśnie przez te tętno młodego, też mi ktg pokazywało że coś nie tak, poryczałam się przez telefon jak M mówiłam, pojechałam rzeczy spakowałam a w szpitalu wszystko oki pokazywało, po 3 dniach do domu... Te sprzęty to są niektóre takie do du*** że hej, więc spokojnie, jak młody ruchliwy to jest dobrze. A imie wybrane?

LARVUNIU a no pisz, pisz, jak jakieś głosowanie będzie to daj znac będziemy głosowac... Młodemu myj zęby po pulmicorcie bo to sterydy (nie wiem, może wiesz, ja na początku nie wiedziałam i nie myłam) no i zdrówka życzę.

KROMA życzę powodzenia

PR gratuluje

Uciekam spac, ciężkie 2tygodnie mnie czekają... Nie piszcie za dużo bo pewnie nie dam rady zaglądac

ciacho jest cierplo, u nas juz 16 stopni ;))) my juz z hesią pranie na dworze powiesiłyśmy.

larvunia Berodual. świetny jest, ja tez go biore w ciazy i jestem bardzo zadowolona. z kolei pulmicort mi nie dziala wcale.
berodual jest świetny. polecam bardzo.

Future bo niby pulmicort to slaby steryd i nie na kazdego dziala, slyszalam o tym... ale mojemu ostatnio pomogł wiec moze i teraz pomoze? A tego berodual kiedys mlody mial, ale nic o nim nie wiem, tyle ze na oskrzela dobry niby. Wole to niz antybiotyk kolejny... choc tfu tfu od grudnia nie mial antybiotyku...

Kurde ja nawet nie mam jak z dzieciakami na spacer wyjsc
:dry: dwa kundle juz śpią pod kolem naszego samochodu i tylko czekaja az wyjdziemy :dry: JAk wychodze z dziecmi to i psa musze brac... bo wyje i jeczy az ja slychac przy drugim bloku...Jejku jeszcze tydzien cieczki tylko..... juz tydzien minol.

future teraz moze i juz cieplej ale jak ja bylam przed 7 na dworze mloda do szkoly zaprowadzic bo mieli wyjazd to cieplo nie byl:no: 9 stop.tylko
larvunia ja sie na tych lekach nie znam ale starsza cos mi pokasluje chyba jakies pylki ja draznia, musze isc kupic lek na alergie

reklama
Do góry