reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond na pewno wszystko jest ok, nie martw sie bo sobie zaszkodzisz
a wiecie co moje dzieciaki dzisiaj wywinely:oo: normalnie myslalam ze zawalu dostane
mloda pociagnela za klamke od drzwi toalety ale starsza tez trzymala z drugiej strony i pojechala razme z drzwiami, stopa podbila drzwi i wylecialy z zawiasuw i drzwi polecialy na przedpokoj a ona razem z drzwiami
myslala ze drzwi polamaly ze sobie cos zrobila,
dobrze ze mloda zdazyla uciec bo by ja przygniotlo, a tak okleina na drzwiach pekla w dwoch miejscach ale udalo mi sie to zamaskowac, listwe drewniania na scianie odrapalo:surprised:ale co mialam nerwa i morde to moje

reklama
Hej...
ja obcielam szymka i teraz sie kapie
zrobilam sobie sos pieczarkowy na jutro bo z rana musze na miasto jechac to obiad bedzie zrobiony :tak::tak:
chcialam sie pochwalic ze moje dziecie - hancia miala test z niemieckiego w szkole i napisala na 41punktow na 45 :tak:
wiec dobrze jak na nia :-):-) ciesze sie :-):-)

blond sie stresuj sie i nie martw na zapas napewno wsio jest dobrze :-):-)

Ciacho :szok: ale daly popis hehe dobrze ze nic sie nie stalo...nie chcialabym cie widziec w akcji ;-);-)

ja kiedys z bratem pobiłam szybe w drzwiach bo ja chcialm pilkarzyki wziac a on mi zamykal drzwi i sie tak szarpalismy ze szyba poszla:p
Owca- zdolna Hanulka;] a jak Szymka cielas maszynka?

Ostatnia edycja:
owca o to gratki dla mlodej za test, pieknie jej poszedl:tak::-) a ja na nie nakrzyczalam ale przez to zajscie to az mi sie slabo zrobilo i musialam usiasc
pr to tez niezla bylas:-D tu taka mala szybka ale cale szczescie nie wyleciala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Blond- będzie dobrze, w sumie to może ma mało miejsca, albo pępowina mu przeszkadza, mój też miał na koniec niskie tętno ale leżałam w szpitalu i codziennie mnie podłączali.
Owca- super młoda się spisała, poliglotka wam rośnie.
Yolanta- dzięki, teraz będę czekać jak głupia na telefon czy mnie wezmą na rozmowę, chciałabym ale nie wiadomo czy się im spodoba moja kariera zawodowa :-)
Ciasteczko- ale masz siłaczki, też bym wyszła z siebie, ale widzę, ze zaradna jesteś i sobie poradziłaś z drzwiami, ciekawa jestem co moje zmajstrują jak starsze będą.

Kroma fajnie by bylo jakby sie odezwali:)
Owca gratki dla mlodej.:) a co do ciecia wlosow to ja mlodego w sobote cielam:) tylko on ma takie wlosy ze maszynka nie ida bo sie zapycha i placze wiec trzeba recznie co u niego jest proste dosc bo nie wiedac za bardzo jak jest krzywo:p

Ciacho:szok: a podobno dziewczynki sa takie spokojne:eek:
Ania zapomnialam GRATKI !!!:)

Jeszcze kukam na chwile
mlody juz spi a mloda lezy :tak::tak:

PR tak cielam maszynka zawsze tak robie :tak:
Blond to w sumie tez dobrze nozyczkami i tak nic nie widac czy sa schody czy nie :-D..dobre takie wlosy pod tym wzgledem ;-)

Kroma moze sie uda badz dobrej mysli :-):-)

Ciacho nie dziwie ci sie.....:no: tez bym miala i stresa i nerwa :tak:

Uciekam na dzis dobranoc :tak:

reklama
Witam

Blond- mojemu malemu tez pod koniec tętno skakało tzn raz było w porządku, potem za małe, chodzilam też codziennie do szpitala na ktg pod koniec, aż w końcu mnie na patologię schaltowali. Na pewno wszytsko będzie dobrze, a w razie czego jakbyś malego nie czuła jedz na IP.

Madzia- gratki dla Hani, zdolna jest:-)

ciacho- wow to masz dwie pudzianki w domu:-Dja kiedyś szybę ręką rozwaliłam goniąc siostrę, do tej pory mam bliznę na ręce.

Kroma- trzymam kciuki, a nóż się uda.

U nas nic nowego młodego położyłam, idę zaraz się kąpać i pewnie dziś wcześniej spać pójdę, bo zmęczona jestem.

Do góry