reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aniolek to super ze pospalas, i maly sie nie meczyl i ty:-) yola czasem zadazaja sie takie niespodzianki moze akurat urodzisz 2 maja a to juz za tydzien jest:-D ja tez jestem mleczna generalnie mieso moze nieistniec:sorry2::-D

reklama
Ciasteczko- ja liczę że nie będzie za ciepło to wtedy włożę, no i czarne nie do każdej kiecki pasują. Ale i tak nie mam więc jak coś to chyba muszę sobie coś kupić, a mi się nie chce po sklepach chodzić i przymierzać. A robiłam zabieg prwie 2 tyg temu a efekty uboczne zabiegu mogą utrzymywać się do 6 tyg. tzw przebarwienia. Jeszcze idę z drugą nogą, tylko się muszę umówić, no pójdę 30go bo potem mają długi weekend, a jak mam iść w ketce to do 20 go chyba mi się pogoi.
Owca- fajnie, ze mała ma pierwsze koty za płoty za sobą i ja pamiętam, że na mojej pierwszej spowiedzi też ostatnia stanęłam bo miałam stresa pomieszałam tekst spowiedzi i ksiądz mi powiedział, że się nic nie stało, bo to z serca ma być. A ta twoja po polsku się spowiadała czy po niemiecku? i Jak ci idzie nauka niemieckiego?
Future- fajnie by było jakby się nadawała już do przedszkola :-)
Aniołek- no to sobie pospałaś, ja też tak miałam na początku jak Arek jednej nocy nie spał a drugiej całą spał to się budziłam i nasłuchiwałam, a ja dzisiaj wstałam o 5,30 bo Arek już nie chciał spać i bałam się że Olę obudzi, a młoda spała aż do 8,30.
Yolanta- Ważne, żeby szybko i bez męczarni ci poszło, a data nie ważna. Ja myślałam że Olkę urodzę na 50 teścia bo miał 19go a ona wyszła 24go :-) i tak dwa tygodnie po terminie. Ale u ciebie już się zbliża wielkimi krokami, trzymam kciuki za was. A twój chce być przy porodzie?
Moje piją mleko i to dużo, Olka lubi przetwory i samo mleko pić, kakao też, to jedne mają po mnie ja też mleczrna jestem i nie mamy alergii na nie.

Ostatnia edycja:
kroma wiadomo czarne do wszystkie nie ale teraz jest tyle kolorowych rajstop ze hoho i dosyc maskujacych ze na pewno cos sobie dobierzesz:-) pamietam komunie u starszej prawie polowa maja byla i to dopiero w dniu komunii cieplo sie zrobilo a tak chlodno dzien w dzien
yola teraz to juz oszczedzac sie nie musisz, nawet wskazany ruch:tak:

Mały śpi, troszkę ogarnęłam jeszcze tylko podłogi umyję bo się proszą...Paluch mnie w prawej nodze boli, chodzić znów nie mogę, próbowałam wyciąć omal z bólu bym się nie osr...za przeproszeniem, nie wiem jak już sobie pomóc,miejmy nadzieję że jakoś przejdzie bo męczę się z przerwami już od kilku miesięcy:dry: W sierpniu na wesele ciekawe jak ja tańczyć będę jak znów zaatakuje mnie palec:confused::wściekła/y:

kroma - ano chce ze mną jechać. Boi się nie mniej ode mnie, ale chce być w tym najważniejszym momencie przy mnie i zobaczyć małego w pierwszej chwili :tak:

megi - a myślałaś o takich przyklejanych plastikowych paseczkach? Mi wrastanie pazura jakoś samo przeszło, ale znajoma jeszcze jak miałam ten problem polecała mi bardzo. U kosmetyczki to się zakłada, ona przycina odpowiednio i zakłada taki paseczek na paznokieć i on go odgina tak, żeby nie wrastał. Po jakimś czasie już nie trzeba paseczka, sam rośnie tak jak trzeba.

a jednak Hesia zostaje w domu. zresztą i tak spi, ale moj tata akurat bedzie przed 13 wiec z nią zostanie :-D
a już się zastanawiałam jak to będzie, ona tak do dzieci lgnie, bo tutaj sama jak palec. oj niech się rodzi już "to" drugie, żeby miala Helenka co robić ;)

reklama
Hejka

Daje znac że żyję.

Zaczęłam pisac wam posta ale nie dałam rady... położyłam się na 15min bo ta zatoka to mnie normalnie wykańcza... Boli mnie od niej oko, ucho i zęby... No masakra...

Młody został w domu: w nocy bolała go główka i brzuszek, potem jeszcze kaszel doszedł... Na 15.40 do lekarza mamy... Na dodatek pogoda śpiąca...

Sorki że nie odpisze wam ale naprawde mnie muli...

LARVUNIU zobacz co znalazłam, według mnie masz predyspozycje:https://www.facebook.com/Dobrowianka/app_373170936038992

Ostatnia edycja:
Do góry