reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

My ze spacerku wróciliśmy młody pobiegał, wyszalał się, może wcześniej pójdzie spać. Zaraz go kąpie i mam nadzieję na spokojny wieczór, m na koszu, a ja sobie piwko otworzę i jakiś serial zapuszczę:-p

Ale mi tymi wypiekami smaka robicie:rofl2:ale samej piec mi się nie chcę, nawet nie wiem czy bym potrafiła drożdżowe zrobić.

reklama
no to jak juz wszystkie pieka to ja sie tez pochwale ze wlasnie sernik wcinam, o 19 wyciagnelam z piekarnika hehe. zgralysmy sie.
jutro mama zabiera mlodego na 3 dni nad morze wiec bede miala cisze i spokoj. az dziwnie.
dzisiaj posiedzielismy na wsi, maly juz spi, mi sie tez oczy zamykaja. za duzo tlenu hehe

Hihi, a moje ciasto w piekarniku :-)
Kupiłam wczoraj truskawki w Biedronce (albo jak mój małż nazywa Buggy Shop :-D). Naszła mnie jakiś czas temu ochota na słodkie to chciałam sobie zrobić ze śmietaną, wyciągam z lodówki, zabieram się za mycie... a one całe w jakimś meszku. Kurrr... cholerne truskawki, a wczoraj takie ładne były. No to zostałam zmuszona do wypieków, bo mnie szlag trafi z ochotą na słodkie :-D

Ale kusicie tutaj na sama noc hehe
ja akurat nie pieke nic ale mam tez schowana rolade w szafie makowca tez z Biedronki haha :tak::tak:
Drozdzowego nie lubie jakos ale serniczkiem bym nie pogardzila ;-)..

Ciacho chcialabym pokukac na twoj blog ale znow nie wiem gdzie go szukac haha mozesz podac jakis namiar??...:-p

Blond ale masz fajnie ze mama zabiera malego ty sobie odpoczniesz :tak: twoj maly chyba chetnie jezdzi sam bez ciebie do babci co?..bo moj szymon to taki dzikus i bezemnie nie zostalby nigdzie na noc...:no:

Na dzis uciekam dobranoc :-)

Owca to ja zapraszam na serniczek:) a Twoj mowisz ze "dzikus" hehe bo pewnie zawze z Toba byl nie? a moj mlody przez to ze ja jeden weekend mialam szkole, kolejny prace i tak w kolko to zawsze u babci zostawal, do tego od 10 miesiaca w zlobku, po zlobku do 21 u niani bardzo czesto wiec przyzwyczajony byl do innych ludzi , no a do mojej mamy to juz calkiem, tyle ze oni sobie go tak rozpuscili ze teraz jak ja mam w miare spokoj z nim to oni dalej tam meksyk maja:/ ale i tak jest coraz lepiej. zabieraja go bo chca zebym odpoczela a udalo im sie tak zalatwic ze nic za niego nie beda nawet placic, tylko tyle co polowe za jedzenie wiec te 3 dni to nawet 100 zl nie wyjdzie. tylko szkoda ze oni zawsze wtedy go biora jak W nie ma... a jak jest to nie mozemy byc sami gdzies pojsc razem bo wtedy nie chca...:/jak na zlosc. ale dobrze ze wogole, ja poki co nie jestem w stanie pojechac nigdzie z malym na wakacje bo mnie nie stac wiec ciesze sie ze oni o tym mysla.

Yola az dziwne ze truskawki zarosly :D myslalam ze one jeszzce takie sztuczne ze beda miesiac w lodowce lezec i nic hehe. ja tez w biedronce kupilam ale jakies takie bez smaku, lepsze juz te mrozone. a pare dni temu mama przywiozla mi zamrozone z tamtego roku zebym troche witamin miala dla malego i z melkiem zmiksowalam. jaaaaakie pyszne byly:)

blond - fajnie Ci zrobili z tym wypadem dla Rafała i to jeszcze tak niskim kosztem :-) A truskawki z biedronki jadłam kilka dni temu i były całkiem całkiem, tylko wtedy zrobiłam je sobie zaraz po zakupie.

Ciacho sobie właśnie wcinam, mniaaam :-D

A to probny kok mojej corci :tak::tak:
dzis robiony...

Dobranoc kobity :-)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 37
Witam

Nikogo dziś jeszcze nie ma.
Ja niedawno wstałam, teraz z kawą wiadomości czytam.
Dziś jedziemy do znajomych, pewnie wieczorem wrócimy.

Miłej niedzieli

reklama
Milej niedzieli !
Czy mi sie wydaje czy dzis chloidniej?
Owca super koczek :tak: Ladnie to wygląda. Kurde jak na wesele probne koki sie na komunie robi?? :eek: Mnie mama czesala na komunie ;-)
aneteczko bawcie sie dobrze:tak:

Do góry