Hello
Owca bardzo ladny kok
ja to nie am zdolnosci jesli o wlosy chodzi:/
Aniolek ja sie czuje ok, coprawda tez niewyspana bo tym razem sasiedzi sie wyrzucali naprzemian z domu do 4 w nocy.na miane byl krzyk, trzaskanie drzwiami, potem walenie w parapet zeby wpuscic do domu, potem do drzwi, potem krzyk i drugi na zewnatrz i tak od 1 do 4 w nocy
ale chyba w koncu zakonczylo sie pokojowo hehe bo cisza. moj blok jest zajebisty po prostu jak nie imprezy to jakies cyrki, w ktorych tez swego czasu mialam swoj wklad
Mycha to fajnie ze sie z M zobaczysz. patrz zostalo 3 tyg z kawalkiem, teraz sie zobaczycie i jakos to leci
milego pieczenia ciast
Larvunia to Ty pozyczasz swojego chlopa kolezankom?
dobra kobieta z Ciebie
Yola mamy podobny plan na dzisiaj hehe. malego wlasnie mi zabrali nad to morze, co ja bede tu sama robic do wtorku to ja nie wiem. zawsze sie cieszylam jak go zabierali a dzisiaj sie poplakalam jak jechal i mi machal. ale tak sie cieszyl ze jedzie wiec tez powinnam
Aneteczka milego wypadu do znajomych
to ja sie ide poobijac...
aaa i zapomnialam jeszcze ...
Aniolek wspolczuje tych nocek baaardzo:/ ja mysle ze to moze zabki abo jakis skok rozwojowy, bo co pare miesiecy niby cos takiego jest, dziecko rosnie szybciej, kosci bola. nie wiem sama. moj zabki przechodzil tragicznie po prostu, ale u nas w dzien byla tragedia a noce byly rozne, czasami 2 tyg takich ze co chwile trzeba bylo wstawac potem kilka dni spokoju i znowu. ale chyba nie co 15 minut...:/ ja bym mimo wszystko sprobowala jednej nocy dac cos przeciwbolowego na noc i zobaczyc czy nie lepiej. a jak nie pomoze to kolejnej wiecej jedzenia. no bo tak to padniesz kobieto w koncu:/