reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam, niemozliwe jeszcze nikt sie dzisiaj nie zameldowal:eek::-D
my juz po zakupach spozywczych, upieke dzisiaj cos bo musze sie odstresowac

reklama
To i ja sie przywitam :-):-)
slonko swieci jest w miare cieplo :tak:
zaraz uciekam na dzialke juz tydzien nie bylam bo czasu nie bylo...
dzis m bedzie trampoline skrecal i grilla zrobimy na obiadek :tak:

ciacho cos taka zestresowana ??:rofl2: co bedziesz piekla ?..

Uciekam milego dnia wszystkim :-)

owca a musialam sie uzerac z roznymi ludzmi, oczywiscie wiecznie slysze ze jestem upierdliwa klientka ale jak ktos uwaza ze walczenie o swoje to upierdliwosc to powodzenia, szkoda mi nerwow juz
a pieke cos z makiem, moze drozdzowki albo cos podobnego, od tego salatke warzywna i pizza dzisiaj na obiad:-)

Witam

Ja właśnie obiad gotuje spagetti będzie młody z M bardzo lubią a mnie w sumie obojętne.

Byłam w Novej w matrasie kupiłam sobie dwie książki bo -25% mają, młodemu spodnie w lindexie też jakoś mniej o 25% i w h&m kupiłam dla koleżanki dziecka spodnki i koszulkę słodkie takie malutkie na 74 :-) Jutro do nich jedziemy, pierwszy raz dziecko będziemy widzieć.
COś jeszcze do domu muszę im kupić, w sumie nie wiem co, niedawno mieszkanie kupili, więc coś wypada dać, jak nic nie wymyśle to jakiegoś ładnego kwiatka im kupię.

Potem na spacer z małym trezba się przejść, bo szkoda taką pogodę przegapić.

Miłej soboty

aneteczka widze ze troche sobie czas umililas zakupami;-) my w koncu kupilismy filtr brita do wody, bo u nas idzie tej wody ze hoho
18stop ciepla jak lato:-D, a reszta pewnie gdzie sie zaszyla na dworze:-p

hello
ja jestem..po pracy ogarnelam domek a teraz czekam na synka az ciocia go przyprowadzi..
jutro na 7 do pracy i niewiem o ktorej wroce.....bo mamy renament....
trzymajcie sie

Cześć.
U Nas jakoś dzień mija, wczoraj na noc była Moja kuzynka u Nas i męża siostra, tylko że kuzynka dziś w południe pojechała do domu no ale siostra męża została, więc jakoś dajemy radę...
Tydzień jakoś minął, weekend może być gorszy ale jakoś wytrzymam....

No nic miłego weekendy laski :tak:

Ja też tak na chwilunie. Pospałam dzisiaj sobie mąż się zajął Pawełkiem i młodą:-) Później dłuższy spacerek zaliczyliśmy, obiad i upiekłam placek z rabarbarem a teraz zerkam na chwilkę. Młody mruczy idę zaraz go uśpić. Zuza z moim m na placu zabaw. Miłego weekendu ja chyba też jutro nie zajrzę no bo co tu wciąż pisać i o czym:sorry::-) Do usłyszenia;-)

Hej :-):-)
my niedawno wrocilismy ale dziwna pogoda jest raz slonce swieci raz deszcz pada :tak:
ale grill zaliczony i trampolina tez wyprubowana :tak:

Mycha to fajnie ze masz gosci jakos ci czas leci :-):-)

Aneteczka to sie troche oblowilas na zakupkach :tak:

reklama
a ja wlasnie pieke drozdzowki z makiem-mniam:-)
troche dokarmilam papuga-smieszny jest:-D
owca u nas slonce ale ponoc niedaleko gorzowa padalo:eek:

Do góry