reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho - autobusem to bym się nie odważyła jechać, słabiak ze mnie straszny teraz :-D Dziadek mi za szofera robi jak muszę gdzieś podjechać, chociaż w samochodzie nawet nie czuję się już komfortowo...

reklama
Ciacho wypluj to ze w ten weekend:baffled: ja bardzo chetnie dam urodzic najpierw Yoli tak jak bylo ustalone hehe. nie ma innej opcji. ale tora juz sciagnieta jednak i sie pakuje bo i tak trzeba.

a IP dzisiaj po mnie a wlasciwie razem ze mna byla jeszcze inna dzieczyna tyle ze pare dni starsza ciaza i sie zastanawialam czy to moze Marisamm ale tamta miala 21 lat i mi sie jakos za malo wydawalo a nie bede sie kazdej w 35 tyg ciazy pytac :D

Yola ja mam termin do urzedu pracy na 8.06....:/ ciekawe jak ja to mam niby zrobic. powiedzieli ze jak urodze to mam zwolnienie w szpitalu wziac specjalne do PUP i wtedy mamy macierzynski bezplatny ale przynajmniej nie musimy tam chodzic przez pare miesiecy

Hmm no marisamm nam się do wieku nie przyznała, więc kto wie :-) Ja ją odebrałam jako koło 25, ale to ciężko wyczuć przez neta...

blond - a to i tak nie trzeba się tam co miesiąc pojawić, żeby ubezpieczenie podbić? Mi też powiedziała, że jak urodzę wcześniej to mam jakiś papierek ze szpitala zanieść i macierzyński na 20 tygodni. Ale o to ubezpieczenie zapomniałam zapytać...

larvunia - mam nadzieję, że doczytałaś sprostowanie na priv... zakręcona jestem niemiłosiernie...:zawstydzona/y:

Yolanta tja, juz zapisalam, dzieki
Ciacho Fruciu kaszle... ale to przez katar. Mam nadzieję ze przez weekend go wylecze. Ale ogolenie jest ok ma apetyt i energie na szalenstwa ;-)

Hmm no marisamm nam się do wieku nie przyznała, więc kto wie :-) Ja ją odebrałam jako koło 25, ale to ciężko wyczuć przez neta...

blond - a to i tak nie trzeba się tam co miesiąc pojawić, żeby ubezpieczenie podbić? Mi też powiedziała, że jak urodzę wcześniej to mam jakiś papierek ze szpitala zanieść i macierzyński na 20 tygodni. Ale o to ubezpieczenie zapomniałam zapytać...

larvunia - mam nadzieję, że doczytałaś sprostowanie na priv... zakręcona jestem niemiłosiernie...:zawstydzona/y:
Yola z ubezpieczeniem trzeba co miesiac ale pytalam i nie musimy byc osobiscie, wystarczy ze maz czy ktos przyjedzie z Twoim dowodem i tak ksiazeczka i podbija. a wiesz to juz mniejszy problem bo te podpisywanie listy ze brak ofert pracy itd to juz osobiscie trzeba by bylo i fajnie ze nam to odejdzie na pare miesiecy. juz nie mowiac o tym ze jak by byla ofera dla nas pracy a bysmy odmowily to bysmy ubezpiecznie stracily, a tak to nikt nas nie da do pracy no miesiac po porodzie. dobrze ze ten macierzynski chociaz w takiej postaci jest.

a i mnie tu pada. bo wlasnie nas przed chwila z piaskownicy deszcz wygonil:)

Ostatnia edycja:
Larvunia i moja zaczela cos kaszlec wieczorem cholera i jakas taka byla ciepla. dałam witaminki, ale czy ja wiem, czy to cos da. zobaczymy rano. albo w nocy :baffled:

ja sie dusze, wszystko mnie swędzi. już wypiłam wapno, i trochę lepiej. powieki mi spuchły, wyglądam jak zombie. i nic antyhistaminowego nie moge wrrrrrr

Witam się wiczornie... Widze wszystkich coś lapie... Więc zdrówka dla WAS

BLOND a jaki lekarz cię badał? Ty zaciskaj zaciskaj, YOLA to już w sumie bezpieczna a ty jeszcze trzymaj!

Miłej nocki i weekendu... Aha, normalnie do du**k nakopie, tak żeście mi wizyte w pracy zapowiadały... I co? cisza... Mam nadzieje że wkońcu spełnicie swe "groźby" laski :-)

reklama
Future zdrowka dla Was!
KasiaF czesc laska :-)
...u nas tez grzmialo ale poszlo bokiem...

a to moje dzieci nocne.. Szyciaki

pozdrawiam i do poniedzialku, znikam na dwa dni, milego weekendu :tak:

Do góry