reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha- ale jak ty do niego bedziesz dzownila to on bedzie mial taniej niz on do ciebie. WQiem ze to potrwa klika minut rozmowa ale zawsze bysmcie mieli taniej;]

reklama
są przecież tre karty tele grosik czy cos podobnego. i w niemczech tez. to wychodzą grosze. a mozna tez ze skypa dzwonic na tel komorkowy. jak moj byl w anglii to do mnie dzwonil i to nie bylo duzo. groszowe sprawy.

wrocilam z tesco. wiecie ze na roznice w cenach oni sobie zrobili 1 dzien?:)niezli sa. nie wiem wogole czy to jest zgodne z prawem konsumenta. u mnie minelo jak si okazalo 2 tyg hehe bo mama miala paragon ale udalo mi sie, w sumie to nic mowic nie musialam ani sie klocic tylko okazalo sie ze cala partia tych ciucho, roznych koszulek ma cene 33 na metce a wszystkie wchodza za 55:/ jeszcze nikt o dziwo nie przyszedl do nich z tym, sami sie dziwia bo 2 tyg minelo od mojego zakupu i na pewno sa ludzie ktorzy tez kupili, ale kase oddali dlatego ze uratowalam ich od wiekszych kosztow, zdjeli od razu cala serie. niezle jaja ale sie ciesze, 22 zl to sporo jak na taka pierdółke.
troche pod tesco sie wkurzylam, ludzie nie dadza normalie dosc do auta z zakupami, chyba z 3 gosci zapytalo sie mnie po drodze czy nie chce perfum, tuszy do rzes i innych szamponow, oczywiscie kilka razu trzeba bylo powiedziec stanowcze nie zeby wogole poszli, jak wypakowalam zakupy to jeszcze jakas babka podeszla ze zbiera kase na jakies dziecko, a potem jakis zul czy nie doloze sie do piwa. cyrk normalnie. to juz pod biedronka nie ma takich atrakcji hehe

dzieczyny ja wszystko do torby mam spakowane w jednym miejscu ale nie ma mi kto torby sciagnac z gory, pod sufitem mam taka polke i jest wcisnieta. chyba powrzucam w kilka reklamowek te rzeczy w razie czego i juz. zawsze to lepiej w 3 torbach niz pojedynczo:)
aaa i ten ginekolog ze szpitala troszke sie zdziwil czemu nie chodze juz co 2 tyg tylko co 3 do gina, myslalam ze to mala roznica ale on twierdzi ze za rzadko i mam chodzic czesciej.

mycha mogliscie kupic sobie startery na karte z tmobile. on niemiecka a Ty polska. i wtedy placicie kolo 20 zl i macie do siebie za darmo tylko on musi miec ta niemiecka. my chcemy tak z W zrobic, juz sie dowiadywalismy w salonie i okazuje sie ze sie da , bo W jest ciagle w niemczech a nie zawsze mu net lapie zeby na skypie pogadac.

aska bo jak cie kopne zaraz w tylek ( now iem w tyum stanie nie moge) nei moglas wczoraj powiedziec kobieto przeciez bym ci zdjela oj kobito wpadne po pracy ci zjac torbe i polece mas zjak wbanku i sie pakoj;]

zieeeeeeeeeeeew
dołączam do grona niewyspanych... po 4 dopiero zasnelam, a od rana na nogach, bo w UP sie pojawic musialam. Kobitka tak na mnie spojrzała, zapytała kiedy termin.. jak jej powiedziałam, że na 20 maja to zmarszczyła nosek "ops, bo tu pani zapisana na jakieś kluby, szkolenia... zaraz to odkręcę". Miło z jej strony, bo bym nie wysiedziała chyba...

blond - UWAŻAJ NA SIEBIE CHOLERO! :-D leżeć i pachnieć masz, a nie latać, bo jak mi wystartujesz przede mną to tyłek skopię i nie będę patrzeć, że poporodowy tyłek boli :-D

reklama
witam
dopiero niedawno usiadlam na tylku, caly dzien cos zalatwialam uzeralam sie z ludzmi-zygam tym
blond to uwazaj a moze rzeczywiscie rozapkujesz sie na weekend
yola nie wytrzepalo sie w autobusie po tych gorzowskich dziurach? czy moze jakis inny podwoz mialas;-)
larvunia a ty co tak sie pojawiasz i znikasz :-D jak fruciu?

Do góry