reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha- atniej bedzie jak nie bedzie do ciebie pisal.
A jak ty masz do dnigo darmowe to dzwon do niego bo sms kosztuje go cos kolo 55 groszy i tak samo placi za kazda minute odebranej rozmowy wiec taniej jest ta minute nawet pogadac

reklama
a u nas nocka super ;) ale ja jestem niedospana przez tą ciążę, moglabym spac ciągle.

PR- uciekła z nocnika haha i latała z gołą pipką. ale musialam leciec, bo jakby gzies usiasła, to by posikała. bo tak zawzze robi. jak ją w lazience rozbieram do kąpieli i usiadzie na dywanik, to obsikany dywanik. ;))

ide jeszcze przed drzemką na dwor ;)

Cześć a mi młody dziś pospał do 4.20 od ostatniego karmienia tuż przed moim snem po 23 ale zaś już miał krótkie drzemki i musiałam wstawać a o 6 wzięłam do siebie to spał na raty, nie dospana jestem coś mimo że wylazłam z łóżka po 9tej...
Trzeba chatkę ogarnąć, coś na ząb wrzucić a potem pójdziemy przed blok na plac zabaw...
PR- gratulacje dla Amelki za przespaną nockę u siebie w łóżeczku:tak:
Zdrówka dla pochorowanych mam i dzieciaczków:*
Do później..

a ja z IP wrocilam .wczoraj malego czulam ostatni raz jak Ania u mnie byla a potem juz cisza. cale rano cisza, ani slodkie, ani kawa, ani lezenie na lewym boku, ani rozbujanie rekoma, ani nawet wanna go nie ruszyla. tak sie wystraszylam ze szok. zrobili mi ktg, serce bilo wiec ulzylo tylko ze przez pare minut i tak go ruszyc nie mogely i juz zielone byly i chcialy mnie na oddzial klasc ale jak mlody uslyszal slowo oddzial i ze lekarz juz leci do nas to sie tak rozfikal w tym brzuchu ze pasy od ktg by porozrywal hehe. ale co sie stracha najadlam to szok. lekarz mnie zbadal przy okazji, mowi ze raczej w maju urodze bo szyjka bardzo krotka no i ze mam lezec i takie tam:)
zaraz lece to tesco, bo mama kupila malemu koszulki, na nich cena za dwupak 33 zl a na paragonie 55:/ wiec zapytam o co kaman. tylko nie wiem ile mam na to czasu bo minelo 10 dni a ja sie boje ze oni tam 7 tylko na takie rzeczy maja. tak mi sie o uszy obilo.

widze ze kazda z was prawie nie wyspana dzis..
ja juz pije druga kawe.....przed praca ...
pr gratki super ze przespala cala noc....
moj tez cos ostatnio juz do nas nie przychodzi:tak:
ja tez mialam wyjsc na plac za blokiem ale jakas wymemlana jestem i odpoczywam do 13 a pozniej do pracy .....

o ja Asia to ci maly strach narobil a mowilas wczoraj ze dziwnie jakos lezy wogole pewnie sie mnei wystraszyl bo nie chcial ciotce pokazac jak fika. i lez laska bo jak szyjka krotka co by cie nie wzielo juz jak ci tam nagmeral lekarz

no wlasnie wiesz co on mnie tak zbadal ze zastanawialam sie czy mi masazu szyjki nie robi:/ myslalam ze z fotela spadne:/ i zapytal tylko czy nie mialam wypalanej nadzerki albo czegos bo tak to wyglada. mowie ze nie to sie zdziwil. nie wiem o co chodzilo:/ dobra lece do tego tesco

reklama
mycha- atniej bedzie jak nie bedzie do ciebie pisal.
A jak ty masz do dnigo darmowe to dzwon do niego bo sms kosztuje go cos kolo 55 groszy i tak samo placi za kazda minute odebranej rozmowy wiec taniej jest ta minute nawet pogadac

Pr wiem że za smsa płaci 53gr i połączenia ma drogie, jakieś pakiety na smsy i minuty wykupił więc ma trochę taniej, a pisać nie może przestać i rozmowy min też nie wystarczy bo mamy taką sprawę do załatwienia że to wymaga kontaktu, kilku sms'ów bądź minut niestety. Nie zdążyliśmy załatwić tego jak tutaj był bo tel o wyjeździe dostał z dnia na dzień i miał 1 dzień na spakowanie się a w sobotę tej sprawy nie można było załatwić .... :no: więc niestety coś za coś ... Ale dzięki za radę. :tak:

no wlasnie wiesz co on mnie tak zbadal ze zastanawialam sie czy mi masazu szyjki nie robi:/ myslalam ze z fotela spadne:/ i zapytal tylko czy nie mialam wypalanej nadzerki albo czegos bo tak to wyglada. mowie ze nie to sie zdziwil. nie wiem o co chodzilo:/ dobra lece do tego tesco

Blond a no uważaj na siebie bo faktycznie jak Ci tam pogmerał to możesz odpukać do maja czasami nie dotrwać więc się oszczędzaj i dobrze, że maluch w końcu się odezwał, od najmniejszych lat lekarz działa na niego odpychająco skoro na słowa lekarz, oddział zareagował i się odezwał aby tylko tam nie zostać ;-)

Do góry