reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko- fajnie ci one wychodzą i kolory ekstra, teraz takie w modzie są. A co do tej strony to istne szaleństwo, nie wiem jak to robią informatycy ale mi tak ładnie nie wychodzi.
Lavrunia- powinnaś więcej robić takich Japońskich laleczek, super są, dobry pomysł na logo ta laleczka, bo jest unikalna, przynajmniej ja nie widziałam takiej.
Yolanta- fajne są organizery, takie proste ale urocze. Ja miałam kupny i się sprał i wyglądał potem jak szmata.
Future- ja miałam w góry jechać, ale przez budowę muszę siedzieć w mieście i pilnować, bo złodzieje się czają, na jeden dzień gdzieś pojedziemy ale dłużej to już nie bardzo. Fajnie, że jedziecie.

reklama
Wpadlam w przerwie na reklamach haha
restauracja dopieta na ostatni guzik wszystko zalatwione,jednak wzielismy tez kolacje haha takze do 20 gdzies tam posiedzimy kurka caly dzien...:tak::tak:
ale ciesze sie bo nic nie robie w domu bedzie czysto i ide na gotowe to mi sie podoba :tak::-):-) i w sumie drogo nie wyszlo jak na 25 osob :tak:

Yolanta fajnie ci wyszlo :tak: fajne takie cosik na jakies drobiazgi pod reka jak znalazl :tak:

Ciacho ekstra kolczyki, ostatnio pytalam o twoje hobby ale chyba nie widzialas :sorry:

Future to dokad smigacie?ß..fajnie ze masz juz zaklepane miejsce :-):-)

Kromus ja cie caly czas pamietam haha...Dobry i jeden dzien zeby gdzies wyskoczyc :-):-)..

Dobra na dzis uciekam jeszcze buty na ebay wystawic chce i ide jakas nalewke swojskiej roboty sobie naleje i m jak m obejrze :tak::tak:

To dobranoc :-)

owca widzialam ale jakims dziwnym trafem nie odpisalam:sorry::sorry: cos tam robie powoli, moze jutro zabiore sie za nastepne na pewna mniej rozowe:-D albo bez rozu:-D
uciekam, milej nocki

Hej Dziewczynki tęskniłyście ? ;-) pewnie nie hehe

Owca super, że udało Wam się wszystko pozałatwiać i niedrogo, dobrze, że nie będziesz musiała latać i obsługiwać każdego, stać przy garach :)

Ciasteczko kolczyki super! Masz talent:-)
Future zazdroszczę wyjazdu oczywiście w pozytywnym sensie. Super, oby pogoda Wam dopisała.
larvunia podoba mi się ta laleczka.. już sobie wyobrażam jak mój Gucio by się do niej dopadł :)) zagryzłby "na śmierć" hihi
Pr wszystkiego naj naj zdrówka, miłości, spełnienia najskrytszych marzeń :*
Yola organizery śliczne, bardzo mi się podobają. Sama nie mam, ale myślę że bardzo by się przydały.

A ja dziś wkurzona od rana.. próbowałam załatwić staż, latałam po urzędach itd. a na końcu okazało się, że teraz są te finansowane przez Unię i nie spełniam kryteriów. Załamać się idzie..
No ale nie będę Wam tu ględzić bo i tak to nic nie da.

Przedstawiam Wam LUZAKA :)
Potrafi już ładnie siedzieć przez chwilkę.. Oto on:
S6305451.jpg

Hello !!
Befatko
to co tu dłużej czekać, mała już ma swoje lata – do roboty i będzie taki mały rózowiutki bobo ;) Ja z tymi „pachnącymi” ludźmi też nieraz się mam w biurze – jak wejdzie to czuję przez dobre 2 godziny ten zapach :/

Madziu mam nadzieje ze fotosiki po remoncie będą
Komuś – jak można Ciebie nie pamiętać J hehe Co do tych złodziei to szlag trafia bo nigdzie nawet nie można wyjechać – tylko czychają na brak właściciela <szok>
Blond –trafiłaś w sedno ! dobrze napisane do naszej MYSZKI – Mycha zobacz ile już minęło J zaraz będzie tydzień !! Głowa do góry ! Masz Megi – zawsze możesz się wygadać i wypłakać !
Yola a Ty nie masz za dobrze z tym gotującym dla Ciebie mężem ?? a organizery fajniutkie – masz talent
Ciacho – kolczyki zarąbiste ... w ogóle u nas na bb same talenty J
Aniołek ale masz slicznego szkraba, wesolutki mały robaczek – ja też chcę takiego noooo
Future i co tam – gdzie jedziecie ??
A ja się wkurzyłam – nie wiadomo czy moje dziecie się dostanie do p-la. Nie jestem zła na Panie bo one wszystko robią, żeby przyjąć dzieciaczki, ale wyobraźcie sobie, że wolne były tylko 4 miejsca bo 4 dzieci odeszły ??? Szok !!! a pierwszeństwo mają te dzieci co już chodziły. Mielismy duże p-le to sprzedali na mieszkania a teraz nie maja się gdzie te dzieci podziać i są razem w jednej sali. Miejmy nadzieje ze jakies dwie osoby poślą 6 latki do szkoły to wtedy Aminia pójdzie. A wczoraj spotkałam te dwie p-lanki w sklepie i mówię do małej idź spytaj Pania – "czy będę mogła chodzić do przedszkola" (wiecie tak na litość i ładne oczka mojej Amelki) a ta małpa pobiegła i pyta : "a mogę iśc na samochodziki" ?? Nooo szok! Bo tam były te autka takie dla dzieci a ja jej nie pozwalałam :p No zobaczymy – wyniki 30 kwietnia … powiedziała mi że mam być dobrej myśli to jestem a jak nie to będzie się nią dalej zajmowała teściowa albo moja mama – bo teściowa od października zajmuje się kolejnym wnukiem.
Hej Hej Marzenka !!
Miłego dnia !!

hejka

Aniołek- fajowy luzak i jak siedzi ładnie, a co do stażu to czemu na ten z Unii się nie łapiesz, ja się łapałam w tamtym roku, to ty też powinnaś. Jeszcze będą te drugie na wakacje może ci się uda. Ja też się na nie czaję.

Madzierana- ja trzymam kciuki za wasze przedszkole.

Ja nawet wyspana, noga ciągle boli. Dzieciaki ładnie śpią w nocy, już mi się Arek tak nie budzi jak kiedyś i nie je w nocy.

dzien dobry laseczki, dzien zapowiada sie przyjemnie:-)
znowu sie nie wyspalam, jeszcze tylko 4 razy i starsza bedzie miec po rehabilitacji

reklama
dziewczyny dobilysmy do strony 2000:-D

kroma mnie tez nogi bola tyle ze ty po zabiegu a ja ze zmeczenia...ostatnio kolana az mnie kluja i nieiwem o co biega...
ciacho widzisz jak zlecialo:tak:
madziarena bedzie dobrze z przedszkolem:tak:

Do góry