reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej wszystkim...
Aniu PR wszystkiego naj naj żeby spełniło się to o czym marzysz, zdrówka i szczęścia w każdej dziedzinie życia...:-)
Dziś pogoda ładna, byłam z Zuzią w jednym przedszkolu jeszcze pytać bo podobno miejsca są wolne, złożyliśmy wniosek i będziemy czekać, jak się nie dostanie to w szkole ma też złożone papiery do 5 latków a tam na bank ją przyjmą bo obowiązek. Aż nie mogę uwierzyć że będę miała przedszkolaka w domu od września, moja dorastająca córcia:-)
Mały śpi, kawka u sąsiadki zaliczona, zaraz zabiorę się za zupkę a po południu idę do naszej Myszki pocieszyć ją nieco.
Miłego dnia

reklama
Larvunia :szok: ta lalka jest po prostu fenomenalna :-D Gdyby nie to, że mamy teraz masę wydatków związanych z małym to wzięłabym ją... dla siebie :zawstydzona/y: Ale oszczędzam na zabawkach sama cosie różne kombinując, więc no nijak nie mam jak sama siebie przekonać, że to dobry pomysł...

megi dobrze ze chociaz ty jestes w poblizu:tak:
cos dzis mychy nie widac od rana..
kochana do mnie tez dopiero dochodzi ze moj maly juz taki duzy....dopiero oczy sie otwieraja......
ja ciagle mysle jak to bedzie z tymi godzinami ale wszytsko wyjdzie wpraniu....
no nic zaraz zmykam do pracy
milego dnia kochane

Dzień dobry.

Ja dopiero teraz bo wstałam rano, wstawiłam zupę żeby się gotowała na obiad zaraz będziemy jeść tzn poczekamy aż Jaś wstanie i wtedy zjemy we trójkę a i na spacerze byliśmy na godzinkę. Nie jest strasznie zimno, jak słoneczko wyjdzie to nawet nawet ciepło jest a jak się schowa to zimny wiaterek zawiewa, ale znośnie jest ... :tak:

Dzięki dziewczyny za wsparcie, nie będę oszukiwać że troszkę Mnie wkurzyło takie porównywanie do wyjazdów Waszych mężów na misje, poligony czy coś ale gniewać się madziarena nie mam zamiaru na nikogo :no:
wiem, że macie dużo racji, ale wolę zrobić np tak jak megi poradziła żeby się wypłakać bo jak to napisała ulży Mi i tak jest ... :tak: w ciągu dnia jest ok, ale wieczorem trochę smutno się robi i jeśli będzie chciało Mi się płakać to będę płakać i nie będę się na siłę powstrzymywać, wtedy dzieci tego nie widzą bo śpią a w ciągu dnia jestem z nimi, poświęcam im czas, zajmuję się nimi i mieszkaniem i nie ma czasu na smutki, tylko trzeba myśleć pozytywnie ..... :tak: Madziarena kąpieli niestety nie mogę sobie zrobić bo nie mam wanny, ale filmy oglądam "tasiemce" i wieczór też mija a że zdarzy się, że łza poleci no to trudno poleci i będzie lżej na sercu .... Bardzo dziękuję Wam za rady i wsparcie, doceniam to i dam i daję radę, czasami też trzeba się sztucznie uśmiechnąć ale nie jest źle ...

Pół dnia za Nami, później właśnie megi wleci i jest ok ... :tak:

Hello
Pr -Wszystkiego najlepszego Kochana
Larvunia-super lala
Mycha-buziam...
Yolcia-odpoczywazj ;-) ale masz mezusia utalentowanego ;-)
Blond-wozeczek fajny hmmm...przez was babolki niedobre coraz czesciej chodzi mi po glowie takie male, rozowiutkie bobo
a moz e to przez to ze juz Kayek taki duzy a taka slodziutka byla jak miala tak 6-8mcy ehh tesknie...,

witam cala reszte
Bylam dzis polatac po shpingu wszystko pieknie ale jak wracalam autobusem myslalam ze pawia puszcze ble jakas smierdziucha rozsiewala swoje zapaszki po autobusie a ja od razu zielona, bol glowy i ....dobrze ze udalo mi sie dojechac.Czaszka dymi do tej pory eh ludzie potrafia popsuc humor na caly dzien

Milego popoludnia i wieczorku

reklama
uff kuchnia skonczona,pomalowana i wysprzatana :tak::tak:
teraz chwilka przerwy i za godzinke wyruszam znow ech...dzien mi dzis ucieka szybko...

Mycha pozytywne myslenie widze i tak trzymac :-):-) udanych pogaduszek :tak:

Befatka tu tez nieraz takie smrodki gdzies sie pokazuja haha blee...:-D
mowisz bobo rozowiutkie hehe to dzialajcie z m :tak: bo im pozniej sie czeka to gorzej :tak: wtedy sie juz nie chce :tak:

Larvunia fajowa ta laleczka :-):-)

Pozdrawiam reszte yolante,blond i reszte gangu olsena haha ;-);-)

Do góry