reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka na ja momencik i tak nikt nie pamięta kromusi :-)

Pr- zdrówka, seksapilu, dużo kasy, pożytku z Męża, spokojnych dzieci i 100 lat życia.

Ja i tak nie mam za bardzo czasu od wczoraj robię stronę dla M i mam maksa, bo nie jestem jakimś projektantem stron, ale jakoś idzie, jeszcze czytam książkę i dzieciaki łobuzują.

Miłego dnia babeczki.

reklama
jak to nikt nie pamieta Kromusi???:) oj nie:) tu kazdy pamieta o kazdym hihi:)
a apropos pamietania to gdzie jest Marisamm???
Mycha glowa do gory!!! wiadomo ze kazda rozlaka jest inna, powiem Ci ze ja sie no przyzwyczailam , bo moj jest 2 tyg w pracy, i tydzien w domu i tak ciagle i bez konca i sie wsciec mozna ale przyzwyczaic tez, tyle ze tak bylo od zawsze, wiec wiedzialam w co sie pakuje, i dla mnie jest to normalne chociaz tesknie bardzo ale przyzwyczailam sie do takiego "systemu", no i my mamy kontakt caly czas przez internet, albo tel jesli jest w takim kraju co juz neta nie ma. ale na pewno ciezko to porownac z misjami mezow dziewczyn , umarlabym ze strachu, nie wyobrazam sobie wogole tego i to jeszcze pol roku.wiadomo ze o mojego tez sie martie zeby nie zasnal za kierownica bo ilez mozna jechac, albo zeby jakis inny pajac w niego nie wjechal ale co zrobic. wiadomo ze dla Was to pierwsza taka rozlaka i jest najgorsza bo ciagle byliscie razem ale to naprawde mile ze maz jedzie pracowac dla Was, mysli o Was, i to on jest tam sam , napewno jest mu trudno jak Tobie, tylko ze Ty masz dzieci , jestes u siebie, a on bez Was w obcym miejscu. moze suwaczek sobie ustaw ile zostalo do jego przyjazdu?:) zobaczysz jak bedzie leciec?:p i nie badz zla na dziewczyny bo wiadomo ze kazda ma inna sytuacje ale Twoja jest mimo wszytsko bardzo pozytywna:)

Owca hello:)
Befatka no to na co czekasz?:) hop do lozka:p

kromcia jak to nie pamięta jak pamięta, właśnie kromalka z serkiem, szynką i ogóraskiem wpierniczam :-D

Przespałam się chwilkę po obiedzie (lunchu? małż gotuje, to o swoich porach, ale niech mu będzie :-)), alarm na tabsa mnie obudził, ale lepiej mi troszkę :-) Muszę wyprasować organizerki na łóżko, to się pochwalę :)

Befatka - oj uroki komunikacji miejskiej... nie znoszę tego. Ale maxa to miałam jak jakoś na początku ciąży, jeszcze w Portugalii... upał niesamowity, autobus klimatyzowany tylko symbolicznie, ludzie spoceni, a jeszcze jakieś dziecko zwymiotowało na podłogę (i kilku pasażerów)... smród niemiłosierny. A rodzice zamiast wyjść z tym dzieckiem to jeszcze jechali do końca, masakra.

Owca - maluj maluj :-) Jak się słonecznie zrobi to takie świeże ściany nic tylko oko cieszą :-)

befatka wspolczuje, u nas tez nie lepiej, pelno takich smierdzieli jezdzi autobusami
yolanta a to sama szylas te organizery? kroma hehe to ci M zadanie zadal;-)
a ja w koncu skonczyla te kolczyki bo lezaly czesciow zrobioe od miesiaca:sorry:

Załączniki

• DSC07369.jpg
    DSC07369.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 32
Jeśli nie mają jeszcze odbiorcy i będziesz wystawiać na jakimś allegro czy czymś takim to daj linka, podeślę na FB, mam kilka maniaczek tej serii książek w znajomych, może się skuszą na różowe kolczyki Cthulhu :-)

A organizery sama zrobiłam, na prasowanie sił zabrakło, ale fotkę zrobiłam :-) Tylko chyba jakieś inne mocowania do nich wymyślę jeszcze...

Zdjęcie055.jpg

ciacho ale super! podobaja mi sie.... gdyby nie ten roz, ale naprawde sa super :tak:
Yolanta sama uszylas? wiec potrafisz... szyj maskotki dla maluszka :tak:

dzieki dziewczyny :tak:

reklama
yola kolczyki zrobilam dla siebie:tak: mam kilka sztuk roznych:-D fajnie ze wam sie podobaja moje potworaki:-D:-D organizer super:tak: larvunia nie przesadzaj tam tylko troche rozu:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry