reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenko 100 lat i jeszcze dłużej:) szczęścia i miłości!!!:-)
aniołek Fajnie ci synuś siedzi już, silny chłopczyk:tak: mój też do siadania pomału już się zamierza, czasem mu się uda chwilkę usiedzieć ale zwykle kończy się to przechyleniem w bok i pozycja leżąca:) Na wszystko przyjdzie pora:tak:

Cześć tak w ogóle;-)

reklama
hello
Marzenka- 100 lat duuuuuuzo milosci zdrowia i kasy :*
ale jakos sie kiepsko czuje chyba bede chora;/ oby nie...
wczoraj poszlalam bo dostalam kilka zl w prezncie od rodzinki i od kolegow z pracy (kupilam w prezncie od nich torebke) a od rodzinki spodnie, apaszke, pidzamke i porfel jeszcze od dzieciow dostalam bo stary takiponiszczony byl ze siara w sklepie wyciagac;p w koncu cos dla siebie;p;p;p

marzenka mam duża kuchnie, ale co z tego, jak nic w niej nie zrobione. bo wiesz, rodzice robili ten domek sobie jako letniskowy bo mieszkają w gorzowie, i nikt nie sądził, że my tu się wprowadzimy na jakiś czas, i w tej kuchni każda szafka inna, z odzysku, płyta z piekarnikem w takiej szafce zbitej z kilku innych i generalnie tege nie widac na 1 rzut oka, ale jest okropnie. ja już nie mogę w tej kuchnie. nienawidzę nic tu robic, nienawidze jej sprzątać, naprawdę.
ale rodzice beda sobie robic spokojnie jak bedzie kasa,

Marzenko STO STO lat :)) okrągłe latka - imprezke szykuj :) ja mam 22 lipca :pP
ANiołek no ja to chcę chłopaczyka ale jak będzie konietka to też superowo :) już niedługo zaczniemy staranka hehe ;P

Owca - ładnie ta kuchnia wygląda, tak przytulnie w tym żółtym :-)

Marzenka - wszystkiego o czym tylko marzysz, buziaki :*

A ja dziś znów się dobrze czuję. Zauważyłam, że mam system taki co drugi dzień dobrze, co drugi źle :-D I mam uśmiech na pysku od rana i z mężem dyskusje, bo na Majówkach pierwsza niespodzianka co do płci :-D Miała być dziewczynka, a urodził się chłopak. I to dziewczynie w tym samym wieku ciążowym co ja :-D I tak sobie z mężem dyskutujemy co by było gdyby.... :-)

Marzenka najlepszego!!!!!
Yola to mamy ten sam system tylko ze ja wczoraj mialam ten lepszy dzien a dzisiaj to tylka z lozka nie moge ruszyc. i jakis dol mnie dopadl.
Ania moze jakis plac zabaw dzisiaj co?wyciagnij mnie z tej nory dzisiaj bo zapuszcze korzenie....obiecuje ze nie bede za czesto sikac :D:D:D
Future no wlasnie brzucha pokaz!!!

Cześć.

Od rana jakiś młyn, potem ciocia na kawę wleciała jak pojechała to w końcu wysuszyłam głowę i oko malnęłam, zaraz Jaśkowi mleko dam, Wojtek zje serek i idziemy na jakiś spacer, wieje podobno ale choć na godzinkę wyjdziemy wolę to niż w czterech ścianach się kisić ..

No cóż za ścianą sąsiedzi robią remont a raczej ekipa a oni się na tydzień gdzieś tam wyprowadzili, hałas od rana, stukają, pukają, wiercą normalnie koszmar tak walą że już kawałek ściany przy rurze od grzejnika odpadło, niech jeszcze okruszek spadnie to pójdę i zawołam niech to naprawiają no bo bez przesady tam remontują a u Nas przy okazji psują ....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: cho***a ........

Marzenka 1oo lat :*:* :tak:
Aniołek przeuroczy jest Twój synuś :tak:
Future no właśnie kiedy brzusiem się pochwalisz?? :dry:

reklama
Do góry