reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam tylko na szybciocha
cos pochmurno dzis u nas
dzis w planach hanki pokoj jak pomysle ile tam roboty wrr...
ide szafe duza oprozniac bo bedziemy tez meble inaczej przestawiac...:tak:
a jeszcze chce wyskoczyc do miasta tak szybciutko :-)

Aniolek fajny ten twoj luzaczek :-) maly slodziak :-)

Madziarena to fotka kuchni taki kolorek jakby zolty :tak: i jeszcze firanka co zamawialam na allegro...

Ciacho i lepiej mlodej po tej rehabilitacji??..

Marzenka wolne dzis czy druga zmiana??

Uciekam milego dnia ..

Załączniki

• zolta kuchnia.jpg
    zolta kuchnia.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 34
  • zolta kuchnia 1.jpg
    zolta kuchnia 1.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 34
  • 065.jpg
    065.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Hej dzięki dziewuszki za miłe słowa.

marzenko
nogi Cię bolą z przemęczenia. Muszą się przyzwyczaić do pracy, stania itd.. to inny wysiłek niż w domu.
kromuś za stara jestem.. trzeba mieć poniżej 25 lat albo powyżej 50 :-(a ja w lipcu skończę 26..:crazy: Babka powiedziała, że raczej w tym roku już nie ma szans. Załamka:sad: Ale mam nadzieję, że chociaż Tobie się uda :* Ja mam 30 kwietnia wizytę w UP i żyję nadzieją, że może zaproponują jakąś pracę.. choć marne szanse..
madziarenka działaj a będziesz miała takiego brzdąca :tak: A chciałabyś chłopaka do kompletu czy drugą dziewczynkę? Trzymam kciuki, żeby Amelka dostała się do przedszkola
Yoluś cieszę się , że Cię rozbawiłam fotką ;-)zobaczysz jak szybko minie i Twój Gabryś będzie taki duży

Zabieram się za porządki. Miłego dnia Kochane

Owca super to wszystko wygląda. Kolorki ścian i firana bardzo mi się podoba :)) Przytulnie

a ja dzis koncze 25lat:-D
owca ladnie masz w domku:tak:
do konca tygodnia mam na drugie zmiany ale mi to pasuje teraz jak mojego nie ma;-)
w sobote na 6 i tez mi pasuje i w niedziele tez mi pasuje..za to w nastepnym tygodniu mam poniedzialek i niedziele wolna wiec oki.ale wsyztsko sie jeszcze moze zmienic:-D
aniolek eeeee to ja juz sie nie zaliczam na staz..
ale moja kolezanka poszla na staz do policji i ma 30 lat:eek:

no hej.
owca ladna kuchnia, tylko strasznie mala. ale pewnie jecie sobie w pokoju, nie?

ja jade do kudowy. znalazlam w samym centrum, to sie nazywa studio 2 pokojowe, z kuchnią i lazienką. wiecie, my jedziemy rodziną wiec nie chcielismy pokoi 2 osobowych w hotelu. dlatego razem bedzie fajowo ;)))

dzieki laski....

Marzenka masz urodziny?? to w takim razie wszystkiego najlepszego kochana spelnienia marzen i duzo milosci :tak::tak:

Future kuchnia mala i waska a my jemy w pokoju mam stol i 5 krzesel taka mini jadalnia :tak::tak:

Ja juz uciekam :-)

owca tak mam:-Ddziekuje:-D
ja tez mam malutka kuchnie ale jest ok nie narzekam....mamy malutki stolik we trojke siadziemy tzn jak dawid na kolanach...przewaznie sniadania kolacje w kuchni a obiad w pokoju....nie jest zle..
future ty pewnie masz duza kuchnie cio?
fajnie ze taki wypad sie szykuje:tak:

marzenko to 100 lat Kochana spełnienia marzeń i wszystkiego czego zapragniesz :* A jeśli chodzi o staż to na początku roku tzn. w styczniu i lutym były staże finansowane przez urząd pracy czyli dla wszystkich, może ta koleżanka właśnie na ten się załapała? A teraz pieniądze im się skończyły i są te Unijne.. ehh szkoda słów :( Gdy chodziłam tam na początku roku to jakoś nic dla mnie nie mieli, a teraz się nie łapie. Paranoja:sorry:

aniolek tobie rowniez dziekuje;-)
no to jakby sie zgadzalo bo ona jakos wlasnie na poczatku roku poszla na ten staz:tak:
pieknie dzis na dworze malego zaprowadze do mamy i sama nawet sie przejde:tak:juz nawet nie pamietam kiedy bylam na spacerze;-)

PR spóźnione ale szczere STO LAT! Zdrówka, szczęścia, radości i pociechy z urwisów twoich... Co do tego że ludzie jeżdrzą jak chcą... Zgadzam się z tym... Ale ja już też tak zaczęłam, bo szczerze ci powiem że wtedy czuje się bezpieczniej imniej nerwów mi to zżera... Zgadzam się z BLOND że te rondo za starym mostem przy nova park jest straszne... Jeżdrze tamtędy zawsze po pracy ok 20, a pojechałam w godzinasz13-14 to była masakra jakaś... A teraz jak się NOVA otworzy to już wogóle będzie tragedia...

MARZENKO sto lad, zdrówka pomyślności radości, spełnienia marzeń i pociechy z młodego

CIACHO śliczne te kolczyki

YOLANTA fajny organizer:tak:.

Ja kawke dopijam i uciekam sprzątac i obados jakiś trzasnąc... hmmmm tylko co...

reklama
Do góry