reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Wiecie co....
nudzę sie...
tzn rutyna mnie dobija chyba.. i ta pogoda jeszcze
bo przy malej nudzic sie czlowiek nie moze...
porobilabym w domu conieco ale sie nie da.
pomarudzilam to moge isc hehehe ;-)

larvunia- lap kopa na zaped ja tez mialam dosc rutyny jak siedzialam w domu
Ciacho- ja mam jeszcze caly zamrozony bo od razu 2 wrzucialam jak kupilam bo po co mialm schnac a tak swiezutki mam;p

Hej dziewczyny. Miło, że u Was względnie dobrze. Bo u mnie niekoniecznie. Wróciłam właśnie od lekarza... skurcze na ktg i rozwarcie na palca... Dostałam Fenoterol i mam z łóżka nie wychodzić. Leżę, gapię się na te tabletki i mam mega doła... a było tak dobrze do tej pory.

yolanta- odpoczywaj lepiej i oszczędzaj się, lepiej by dzidzia jeszcze posiedziała w brzuszku:tak: jak mus to mus więc łykaj co lekarz zalecił dla dobra Was obojga, 3maj się;-)
larvunia mi też jakoś się nic nie chce, usiadłabym i nic nie robiła najchętniej no ale nie da się

No i co? miałam nic nie gotować a ugotowałam mięsko z sosem i ziemniaczki stoją na gazie...Zuzia i ja stęskniłyśmy się za normalnym obiadem a tymczasem bigos, kiełbacha mi bokiem już wychodzą:-p

Galaretka wita wieczornie :-) Już w lepszym humorze, chociaż wcale lepiej się nie czuję. Dosłownie jak galaretka jestem, siły nie mam nawet na zmianę pozycji, a trzęsę się jak epileptyk po tych tabletkach. Ale ostrzegali, że tak będzie, więc nie panikuję.

a tu co taka cisza? Ciągle leń poświąteczny? :-)

Witam wieczorem mamusie !
Ciężki dzień młody mi marudził - ciągle chciał siedzieć u mnie na kolanach.. nie wiem co mu się poprzestawiało..:sorry2: Ząbki już coraz bardziej widać.. pociesznie wygląda.. jak się uśmiechnie to zawsze mnie rozczula ten mój wampirek.

madziarenka dzięki :* jak tam zakupy udane? Co upolowałaś?
marzenko a właśnie jak ludzie w nowej pracy? Spoko jacyś?
Yolanta odpoczywaj, jeszcze za tym zatęsknisz. Dobrze, że to już końcówka. Będzie dobrze, nie martw się:tak:
larvunia ja też nie mam powera w ogóle nie mam motywacji do niczego. Jeszcze mama chora.. a miała się zająć Kubusiem, gdy będę próbowała pojeździć po urzędach popytać o staż, ale w takiej sytuacji lepiej żeby się nie zbliżała.. bo go jeszcze zarazi :-(

Na Wspólnej "zaliczone" teraz zmykam na M jak miłość. A Wy oglądacie?:-p

Buziaki

reklama
hej kobietki!! jestem i ja własnie usypiam mala i ogladam M jak milosc :)
Yolka - do wyra !! leż i uważaj na siebie !!
Megi ale masz super sasiadke az Ci zazdroszcze :)
Aniołek a kupiła płaszczyk czarny wiosenny taki bardziej elegancki i pasek do spodni bo byłam tylko w jednym sklepie zabralam bratanice i bratanka do sali zabaw i szaleli z Amelka :) Dzien szybko zleciał a jutro juz znowu do pracy ;((( buuuu ratunkuuu jak chce wolne !! ;( tak dobrze mi było:)

Do góry