reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
ja ze strasz juz zaliczylam fizjoterapie, i tak codziennie pod laznie:confused2: ale coz
yolanta wazne ze leka pomoga cala reszta to drugi plan
marzenka a ty dzisiaj wolne odpoczniesz sobie troche;-)

reklama
Dzień dobry :-)

madziarenka
dobrze, że zakupy udane ;-)Ja tak mam, że potrafię przejść całe miasto a nic nie kupię, a czasem wystarczy wejść do jednego sklepu i od razu coś wpadnie w oko. Swoją drogą nie pamiętam kiedy coś sobie kupiłam hmm..:unsure:
marzenko wytrzymasz te dwa tygodnie bez Mężusia.. jakoś zleci tym bardziej jak się pracuje to czas zapiernicza.. Ja zajadam się świątecznym RAFAELLO jakie zrobiłyśmy z mamą.. wyszło pycha ( a d..a rośnie hehe:sorry:)
Yolanta dobrze, że humorek lepszy. Czas szybko minie. Zdrówka !

U mnie od rana szaleją z wiertarami.. kończą już powoli ocieplanie bloku.. już się nie mogę doczekać.
Młody jęczy ehhh lecę..
Miłego dnia !

Cześć
Wstałam dziś o 9 mały dał się zdrzemnąć mamie:) Zuza kusiła tylko od po 7...dzisiaj od rana mi ciśnienie podnosi nicpoń mały (Zuza):wściekła/y: głupich włosów nie dała uczesać kwiczała jak by ją ktoś zarzynał no dziś z byle powodu akcje robi, chyba lewą nogą wstała:no: idę coś na ząb wrzucić głowa mi w prawej skroni ćmi. Miłego dnia!!

a ja jutro tez mam wolne powiedziala ze mam malego wykurowac ale reszta dni do pracy...
u mnie sasiadka remontuje kuchnie masakra jak wierca...ciagle mi sie spac chce nawet udalo mi sie zdrzemnac..oczy same sie zamykaja..a jak nie pracowalam to wogule nie spalam w dzien:szok:
megi nie denerwuj sie nie ma sensu....lepiej wyjsc z pokoju niech chodzi rozczochrana a sama do ciebie przyjdzie:-Dzeby ja uczesac:tak:
pr a jak amelka po zabiegu?musi jakos specjalnie uwazac?

Ja po sobie to pamiętam, że jak lekarz zalecał odpoczywanie i ograniczanie ruchu, to dla mnie to znaczyło tylko zwolnienie z wf w szkole :-D Nie szło wytłumaczyć, że to oznacza też nie bieganie z koleżankami... powodzenia PR :-)

a no ciezko zwlaszcze ze wszystko probuje wymusic placzem ale ja jestem nie ugieta.. gorzej jak u mamy bylismy to ja mowie ze nie wolno czegos tam i ze ma nie wyc a mama oj nie placz i zaraz jej pozwala i do mnei jeszcze przy niej ze mam na nia nie krzyczec nosz kurrr a jak zobaczyla ze dalam jej klapa bo juz byla tak niegrzeczna ze nic nie dzialalo to jeszcze mnie zje... przy niej i wez tu wychowaj dziecko

reklama
Hej tak sobie kukam do was o podczytuje a sama nie wiem co pisac :happy:
dzien jak codzien znow
z rana pojechalam do miasta wskoczylam do solarka
bo zostal mi ostatni tydzien i koniec karnetu buu...:-:)-(
kupilam sobie sweterek wyprzedaz byla za 1 euro hehe to wzielam tez mamie i tesciowej :tak:
Potem spozywka szybki obiad czyli pizza ;-) skoczylam po mlodego i wsio
zaraz ide pranko sciagne tylko capucinko dopije i musialabym jeszcze jedno wlaczyc :tak:
Jutro w koncu corcia do szkoly koniec feri..:tak:

Pr najgorzej wlasnie jest jak ktos sie wtraca wtedy dziecko tez nie wie kogo sluchac itp...mama twoja powinna zrozumiec ze czegos jej tam teraz nie wolno robic...

Marzenka fajnie ze jestes zadowolona z pracy to najwazniejsze :happy:

Yolanta a ty lez i odpoczywaj jak trzeba to trzeba...jeszcze troszke i Gabrys bedzie z wami :-) jakos spodobalo mi sie to imie fajne jest i malo spotykane :tak:

Larvunia a ty gdzie sie podziewasz?? Future ty tez co tak milczysz ??:sorry:

Pozdrawiam reszte babeczek :-)

Do góry