reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca to ja juz nie powiem jaka ja mialam srube w sobote:szok::szok::szok:
powiedzialam nigdy wiecej:-Dkupil wyborowa wodke limonkowa i cytrynowa..ja nigdy wodki nie lubilam ateraz to juz wogule zadnego akoholu nie tkne...
aniolek jak dobrze byc w domku co nie...ja tez nie lubie za dlugo gdzies byc..nie ma to jak w domku:tak:z czasem sie przyzwyczaje co do pracy...najwazniejsze zeby ekipa byla zgrana wiec bedzie ok;-)
milego dnia

reklama
dzien dobry
my dopiero wieczorem wrocilimy z wyjazdu, padlam wieczorem jak kawka taka zmeczona bylam:sorry2:
fajnie ze swieta wam minely milo:-)

To i ja witam poświątecznie:)
Święta nawet spokojnie przeleciały szkoda że pogody tak nie było na spacerek, mimo słońca sporadycznego to zimno jak w listopadzie:dry: Jem sobie śniadanko sałatkę, kurcze tyle mi się zostało w lodówce że nie wiem kiedy to pozjadamy...:)
Wczoraj wieczorem jeszcze nam sąsiadka znad przeciwka przyniosła ciasta:szok::-) normalnie takich sąsiadów to ja mogę mieć, bardzo w porządku dziewczyna i jaja wiejskie na święta dała nie chciała kasy...w zamian dałam jej swojego ciasta na spróbę:tak:
Zjem i też muszę wziąć się za porządki trochę rozgardiasz po świętach się zrobił:-)

Witam się i Ja po świętach.

Bardziej zmęczeni jesteśmy niż przed, męczące były te święta i tyle ... Dobrze, że już jest po. Trzeba teraz odpocząć po tych świętach.
Pogoda niestety nie dopisała no ale cóż zapowiadali że zimno ma być no i było.

Wczoraj jeszcze musieliśmy jechać do Żagania masakra normalnie, dziś chyba zaś do Gorzowa musimy jechać ach nie chce się,
ale trzeba...

Jasiek śpi, Wojtek jak to Wojtek.

Nie nadrobię Was nawet.

Miłego dzionka kobitki.

reklama
heh ciacho a juz myslalam ze wsio wymietliscie hih;p ja tam tylko salatke zrobilam i mieso i kawalek sernika mialam bo resezte tesciowej dalam bo nas tez cale swieta praktycznie w domu nie bylo

Do góry