reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej u nas ok świątka mijają spokojnie, już jestem objedzona haha, teściowa jutro wyjeżdża już...Muszę się pochwalić że wczoraj w wielką sobotę znalazłam u Pawełka pierwszego ząbka:-) mamy dolną jedyneczkę:tak:

hej
i jak ta swietowanie?my juz w domku...
teraz wielkie odpoczywanie ....
wczoraj przesadzilam z alkoholem i zmeczenie zrobilo swoje i dzis mam tego skutki.....nigdy wiecej wodki nie tkne a fuj bleeee:-D
megi gratki zabka w koncu sie doczekalas:tak:
yolanta pewnie okna poczekaja:-)
milego swietowania:-)

dzien dobry:-)
owca dojechaliscie spokojnie?
larvunia a u ciebie jak swieta byliscie u rodzicow?
aniolek fajnie ze fajnie bylo:tak:my dzis odpoczywamy ja mam troche zaleglosci i musze ogarnac domek co nie co......
ciacho jadlam ten sernik bo siostra m zrobila i bardzo dobry..
aniolek widze ze maly skonczyl 7 miesiecy gratki kochana;-)
megi i jak z tesciowa pomogla cos?zadowolona jestes z wizyty?
ale sie ze mnie spioch zrobil:szok::szok:ciezko mi teraz sie przestawic ze do pracy chodze...malo czasu na wszystko ale mysle ze jeszcze troche i sie przyzwyczaje...ale jest mi tak dobrze :tak:niby zmeczona ale jestem miedzy ludzmi:tak:

Dzien dobry swiatecznie !!

my w domku
Marzenka tak dojechalismy dobrze i szybko
droga bylo ok w miare maly ruch choc myslalam ze w swieta bedzie mniej aut
ale bylismy po 3 godz w domu :tak::tak: nie ma jak u siebie
9 dni wystarczy ;-)

Tesciowa jedzonka nam tyle napakowala ze starczy na kilka dni :-)

Dzis jeszcze jedziemy do znajomych na kawe wiec dzien zleci...:tak:

Marzenka jutro na ktora masz ? chodzisz na jedna zmiane ?:baffled:

aniolek fajnie ze spedzilas milo dzien :-) najlepszego dla synka na 7 miesiecznice :tak:

Pozdrawiam i zycze dalej rodzinnego milego swietowania :-)

reklama
Chlust.jpg

Jak skutecznie totalnie zaskoczyć Portugalczyka? Ochlapać go wodą z rana i powiedzieć, że to tradycja :-D

A z wesołości, rozmawiamy sobie wczoraj przed snem i tak tłumaczę mojemu jak będzie mógł mi pomagać przy porodzie. I mówię mu między innymi, że może masować mi plecy, polewać ciepłą wodą pod prysznicem, robić chłodne okłady itp. Nagle taki zdziwiony pyta "ale to już w szpitalu, czy w domu?" "no w szpitalu" "a to nie lepiej pojechać do SPA a nie do szpitala?" :-D

marzenka - no ważne, żeby między ludźmi być, taki powrót do aktywności pewnie nie jest łatwy, ale za jakiś czas się przyzwyczaisz :-)

Do góry