reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
ale mamy piekna pogode:eek:u mnie deszcz pada...
moja siostrzenica w gorzowie tez sie nie dostala do przedszkola.........ciekawe jak u mnie bedzie ale tez czuje ze sie nie dostanie......
kroma uuuuu to lipa jak ci wylaczyli.. z biszkoptem to trzeba uwazac
kasia fajnie ze ma wolne juz....
a moj za tydzien na poligon jedzie masakra na 2 tygodnie i bede musiala sobie jakos poradzic....dobrze ze nie musze malego do przedszkola wozic bo tak jakby nie patrzec mam dobrze pod tym wzgledem bo ciocia przychodzi do domku i luzik...a tak jakbym miala sie zrana z malym uzerac itd to zle by bylo....tymbardziej ze on z rana to nigdzie nie chce wychodzic a co dopiero sie ubrac......
dziewczyny przykro mi ze sie wasze dzieciaki nie dostaly do przedszkola..ale do wrzesnia jeszcz daleko miejmy nadzieje ze bedzie dobrze;-)
milego pichcenia kochane:-)

reklama
u nas tez leje. mała spała do 9, normalnie rozpieszcza nas. pozniej sniadanko. tata moj poświęcił jajka, ja mialam isc z Hesią, ale tak lało, ze ani myślałam z dzieckiem isc. i pewnie dobrze zrobiłam.
karpatka zrobiona, schaboszczaki się smażą, bigosik wstawiony. koło poludnia bedziemy odpoczywac ;)

dzien dobry wszystkim, my juz po swieceniu ufarbowalam sobie palce od barwienia jajek:-D:-D
zaraz za sernik sie biore, marzenka ja robie standardowo sernik krolewski bo dzieciakom ten smakuje, i salatke warzywna pozniej bo M lubi
a tak
Zycze wszystkim Wesolych Swiat i mokrego lanego poniedzialku:-D:-D:-D

wielkanoc2.jpg

Aaale brzydko, bleeeeee :wściekła/y: A jeszcze mówią, że śnieg ma spaść, niech tą pogodę szlag trafi.
U nas tak pseudoświątecznie placki z mamą pieczemy, bigos wczoraj zrobiłyśmy i tyle. Sprzątanie generalne to tak samo z siebie wyszło przez ten remont, bo kurzu z tynkowania w każdym zakamarku pełno było. Tylko za okna to tak za 3 tygodnie się zabiorę, nie uciekną :-)

Dla wszystkich obchodzących Miłych i spokojnych Świąt :-)

Hej witam i ja :cool2:
Nocka jak zwykle do d....y wrrr:dry:
Chodzę nieprzytomna tym bardziej, że pogoda taka, że tylko spać.
Byłam na 12 ze święconką, później posprzątałam kibelek, łazienkę itd.. mama pojechała na cmentarz. Ja się troszkę wyrobiłam i teraz odpoczywam..

A to tak na poprawę humorku ...532829_10150650819668575_95661128574_9359584_889693087_n.jpg :-)

:*

reklama
aniołek - obrazek jest świeny :-D
Future - krówka, mniaaaam, jak ja dawno nie jadłam

Skończyłam dziś prasować ostatnią partię ubranek, teraz już ładnie wyglądają w szafce :-) Tylko kręgosłup nie jest zachwycony, ale już nie zostawiałam kilku sztuk na potem i teraz mam. Wyśpię się (ha ha) i będzie dobrze. Dobranoc kobitki :-)

Do góry