reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heloł.
Pr Ciebie dorwać to normalnie święto!
oby wam pojezdził samochodzik. my tez mamy naproawiony, wiec spoko luz, nie ma co kombinowac, ale teraz juz bedziemy musieli kupic drugie auto jak moja mama od wrzesnia pojdzie do pracy do gorzowa i zabierze autko, a ja bede z 2 dzieci aaaaaaaaaa! konieczne jest auto!

moja spi, teraz coś się jej drzemki poprzekręcały, no ale niech spi, ja za ten czas posprzątałam już swiątecznie i już generalnie wszystko zrobione mamy ;)

reklama
No to kobitki życzę Wam spokojnych i pogodnych świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie rodziny z uśmiechem na twarzy (najedzcie się po brzegi :-p i porządnie oblejcie familje w lany poniedziałek:laugh2:)
wiel.jpg

pr fajnie ze auto udalo sie jakies znalezc:tak: ja wlasnie pieke swiateczne makowce i z jablkami strucla, jutro sernik mniam mniam:-)

hejo:-)
ja tez jutro bede piec sernika :tak:ciacho jaki tym razem?bo u mnie standardowo z pierzynka kokosowa;-)
larvunia a ty cio?
pr jak zadbane to bierzcie......
zycze wam milych i wesolych swiat wielkanocnych;-)

hejka

ja też zalatana od rana, i jeszcze byłam dzidzię małą odwiedzić, m-czną niunię i powiem, że znowu mi się zachciało dzieci :-)

pr-
no to fajnie, że masz czym jeździć, ja dzisiaj jechałam w szczycie i prawie bym w dupsko jednemu wjechała, ale dobrze, że M był z boku, nie nadaję się jeszcze do jazdy samemu.
marzenka- ja dzisiaj upiekłam biszkopta i moje łobuzy mi w trakcie piekarnik wyłączyły, oszaleć idzie i nie wiem jaki będzie, jak na razie się studzi :wściekła/y:

Dla reszty smacznych i wesołych świąt, może wpadnę ale nie jestem jeszcze pewna.

KROMA oj tam oj tam... Ja przy M jeżdrze gorzej niż sama...:-p Stresuje mnie ten mój chłop... Fakt, czasem jak coś wywine to się zastanawiam czy jeździc powinnam, no ale wszystko jest dla ludzi... trzeba się oswajac... Ja wole jeździc sama bo nikt mnie nie zgaduje i wogóle...

LARVUNIU to tak jak mi... Nic się nie chce, ale rano się spiełam, porobiłam, tylko te nieszczęsne prasowanie mi zostało i pastowanie podług, ale to jutro bo i tak by mi dzisiaj nabrudzili... A tak wieczorkiem jutro umyja i luzik :-).

A ja tam tradycyjnie nie pieke nic... M dostał ciasta z firmy to zawiózł teściowej i nam, moi rodzice u nich w cukierni zamówili, to mama też ma spokój, mój chłopina ma już wolne, dopiero z wtorku na środe jedzie do pracy...:-):-):-) No i dzisiaj mnie nie zdenerwował:laugh2: Ok 17 na spacer jeszcze poszliśmy, narwałam sobie tych żółtych kwiatków, sprawdziliśmy o której jutro święconki, potem pograliśmy z młodym i śpi już od godzinki... M zresztą też :-)

mi też kochana.........ale trochę porobiłam. zostało umycie podłogi i karpatka jutro. Jacek mięcho popiecze, mama bigosa skończy i koooooooooooooooooooniec. wszystko już wylizane czeka na gości......

reklama
Do góry